Claus je napisao/la:Volio bih kada bi Seedorf uspio skinuti skalp Juventusu. Ne zato što ne gotivim Juve (dobro, ima i tog, al' nezavisno od te činjenice

), nego zato što je timu potrebna jedna velika pobjeda, a pobijediti novog/starog šampiona nije mala stvar. Ipak, treba odoliti visokom presingu kakav Stara dama prakticira i koristiti ukazane prilike, jer Milan neće moći dominirati u susretu (ne može ni protiv znatno slabijih protivnika, kamoli protiv
Zebri). Sreća pa im Vidal neće igrati, inače...
2-1 bi bilo kao naručeno.

Imate "vi" vise sanse nego sto mislite. "Mi" smo pali u formi malo i to se vidi u zadnja 3-4 meca, odbrana je nakon nevjerovatnog niza od 12 meceva pocela primati golove na skoro svakom mecu, a povrede sustizu ekipu. Chiellini propustio 3 meca, Barza 2, Vidala nece biti, Asamoah pod velikim znakom pitanja.
Da ne govorim da godinama unazad imamo probleme sa ekipama koje promijene trenera jer su dodatno motivisane, a Juve je dovoljan razlog jos vece motivacije.
Imamo tezak raspored i ja sam licno pesimista pred taj mec, svakako forma ne mora znaciti nista u ovakvim utakmicama, da ne govorim da EL uzima energiju jer se igra sada u cetvrtak i morat ce se rotirati debelo.
Ali ostavite tu veliku pobjedu za revans u Madridu gdje vjerujem da cete proci, nama treba pobjeda za dodatni mir u kuci.