AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 26 feb 2014, 11:30

pa smanji sliku druze ha ja, ja mislim da su dozvoljene max dimenzije 100x100 i 6Kb :D pa eto doceras sliku da ne zauzima vise od 6 i da je max 100x100 i moci ce...

ma joj rano je o pojacanjima govoriti, kad dodje prelazni rok onda tek, mada i tada se nista ne zna. posto dugo traje pa se otegne ko teravija vala :D

nego sljedeca tekma derbi, sta mislite jel mozemo dobiti juve. ja imam neki dobar filing, trebali bi ih uzeti :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 feb 2014, 14:41

Milan Fans ★ ‏@MilanEye 3m #Corriere Balotelli and De Sciglio are expected to be called for the Juve game, Seedorf will decide that on Thursday.
dobro je onda De Sciglio nije teze povrijedjen, mozda je bolje da i ne igra protiv Juveta, nek ga sacuva za Atletico Madrid.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 feb 2014, 14:46

Dobiti možemo, ali ne treba biti preveliki optimista. Ipak je Juventus izuzetno organizovana ekipa koja može vršiti jak presing sto je ujedno najveći minus naših momaka - teško iznose loptu kad protivnik vrši presing.
Ne znam ni ko će od povrijedjenih biti na raspolaganju za tu utakmicu. Koliko sam čitao Balo nije siguran, Pazzini će igrati sa maskom, Silje nema, Robinjo i Birsa su poceli trenirati ali nije potvrđeno da će biti spremni za juventus (baš mi nešto žao :lol: ). Ne znam šta je sa Zapatom.
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 26 feb 2014, 16:35

Ne treba ni pomisljati sada na eventualna pojacanja. To mi je nesto najgluplje i mrzim to do bola,kad mi u po sezone tim povezuju sa 20 imena. Nema logike.

Juve se moze dobiti,pogotovo sada kada smo na nekoj,kakvoj-takvoj uzlaznoj putanji,i rastemo kao kolektiv. Mnogo znoja ce bit potrebno ali nije nemoguce.

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 26 feb 2014, 17:22

sto se tice utakmice sa Juventusom ja ocekujem remi sa dosta golova(rez 2-2)..naravno volio bi da pobijedimo ali trenutno ja mislim da je to tesko,ali ne i nemoguce..kako god da zavrsi nadam se samo da ce biti dobra utakmica i sudjenje,da ne bude poslije bezpotrebnih rasprava po forumu i djecijih svadja...Na koga sve Sedorf nece moci racunati za ovu utkamicu?
FORZA MILAN

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 feb 2014, 17:30

La UEFA ha pubblicato il nuovo ranking relativo alle squadre di club, aggiornato al 25 febbraio. Il Milan si conferma la squadra numero uno in Italia in questa speciale classifica occupando la 10ma posizione generale con 97.787 punti. L’Inter è ferma al 13mo posto ma entro fine stagione scenderà in classifica. Sono in risalita tutte le altre italiane impegnate in Europa League anche se molto distanziate dalle prime posizioni: la Juventus è 24ma, il Napoli 31°, la Lazio 41° e la Fiorentina 45° ma più andranno avanti e più posizioni potranno guadagnare.

Nek se zna :grin:
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 feb 2014, 17:36

Volio bih kada bi Seedorf uspio skinuti skalp Juventusu. Ne zato što ne gotivim Juve (dobro, ima i tog, al' nezavisno od te činjenice :mrgreen: ), nego zato što je timu potrebna jedna velika pobjeda, a pobijediti novog/starog šampiona nije mala stvar. Ipak, treba odoliti visokom presingu kakav Stara dama prakticira i koristiti ukazane prilike, jer Milan neće moći dominirati u susretu (ne može ni protiv znatno slabijih protivnika, kamoli protiv Zebri). Sreća pa im Vidal neće igrati, inače... :?

2-1 bi bilo kao naručeno. :mrgreen:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 feb 2014, 18:23

Modic pozvan za prijateljski mec nase repke U21 8-)

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Pogba
Kontakt:

AC Milan

Post Postao/la Pogba » 26 feb 2014, 18:26

Claus je napisao/la:Volio bih kada bi Seedorf uspio skinuti skalp Juventusu. Ne zato što ne gotivim Juve (dobro, ima i tog, al' nezavisno od te činjenice :mrgreen: ), nego zato što je timu potrebna jedna velika pobjeda, a pobijediti novog/starog šampiona nije mala stvar. Ipak, treba odoliti visokom presingu kakav Stara dama prakticira i koristiti ukazane prilike, jer Milan neće moći dominirati u susretu (ne može ni protiv znatno slabijih protivnika, kamoli protiv Zebri). Sreća pa im Vidal neće igrati, inače... :?

Imate "vi" vise sanse nego sto mislite. "Mi" smo pali u formi malo i to se vidi u zadnja 3-4 meca, odbrana je nakon nevjerovatnog niza od 12 meceva pocela primati golove na skoro svakom mecu, a povrede sustizu ekipu. Chiellini propustio 3 meca, Barza 2, Vidala nece biti, Asamoah pod velikim znakom pitanja.
Da ne govorim da godinama unazad imamo probleme sa ekipama koje promijene trenera jer su dodatno motivisane, a Juve je dovoljan razlog jos vece motivacije.
Imamo tezak raspored i ja sam licno pesimista pred taj mec, svakako forma ne mora znaciti nista u ovakvim utakmicama, da ne govorim da EL uzima energiju jer se igra sada u cetvrtak i morat ce se rotirati debelo.

Ali ostavite tu veliku pobjedu za revans u Madridu gdje vjerujem da cete proci, nama treba pobjeda za dodatni mir u kuci. :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 feb 2014, 18:34

Pogba je napisao/la:
Claus je napisao/la:Volio bih kada bi Seedorf uspio skinuti skalp Juventusu. Ne zato što ne gotivim Juve (dobro, ima i tog, al' nezavisno od te činjenice :mrgreen: ), nego zato što je timu potrebna jedna velika pobjeda, a pobijediti novog/starog šampiona nije mala stvar. Ipak, treba odoliti visokom presingu kakav Stara dama prakticira i koristiti ukazane prilike, jer Milan neće moći dominirati u susretu (ne može ni protiv znatno slabijih protivnika, kamoli protiv Zebri). Sreća pa im Vidal neće igrati, inače... :?

Imate "vi" vise sanse nego sto mislite. "Mi" smo pali u formi malo i to se vidi u zadnja 3-4 meca, odbrana je nakon nevjerovatnoh niza od 12 meceva pocela primati golove na skoro svakom mecu, a povrede sustizu ekipu. Chiellini propustio 3 meca, Barza 2, Vidala nece biti, Asamoah pod velikim znakom pitanja.
Da ne govorim da godinama unazad imamo probleme sa ekipama koje promijene trenera jer su dodatno motivisane, a Juve je dovoljan razlog jos vece motivacije.
Imamo tezak raspored i ja sam licno pesimista pred taj mec, svakako forma ne mora znaciti nista u ovakvim utakmicama, da ne govorim da EL uzima energiju jer se igra sada u cetvrtak i morat ce se rotirati debelo.

Ali ostavite tu veliku pobjedu za revans u Madridu gdje vjerujem da cete proci, nama treba pobjeda za dodatni mir u kuci. :mrgreen:
Upravo zato što sam nanjušio blagi pad u formi i prognoziram da bi Milan mogao iznenaditi (mada pobjeda na San Siru ne bi trebala potpadati pod iznenađenje). :mrgreen: Problem je što Juventus ima igru za bolji Milan od ovog sada, stoga treba biti oprezan. Definitivno meč u kojem je sve moguće.

Eh, rado bih i ja izabrao pobjedu u Madridu, ali to nije realno. Nije ni nemoguće, ali Cholova družina nije nimalo naivna i neće tako lako ispustiti prolaz u četvrtfinale. Zbog toga se valja vaditi u prvenstvu, mada ponovo kažem da me EL (kao ni većinu Milanista) ne zanima. Ni vama nije drago što je Juve mora igrati. :mrgreen:

inzaghi3
Kontakt:

Post Postao/la inzaghi3 » 26 feb 2014, 18:53

minimalna pobjeda bi vec bila uspjeh biče gusto biče 2:0 :D što se tiče za iduču sezonu nadam se da dodje doria iz botafoga i santon a ostalo čemo vidjet sve zavisi od berle in čele :D
you call it madness but i call it love AC MILAN

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 26 feb 2014, 18:59

Joj ja bih dao guze da dodje santon.
Des desno, santon lijevo.

Derbi realno tesko, juve je kompaktniji tim, ali eto mi smo uglavnom najtezi protivnik(mislim da imamo najvise pobjeda od svih ostalih talijana).

Sreca je nema vidala. Ja bih zadovoljan bio remijem samo da ne izgube, sad smo se zafurali, evropa nije daleko, svaki bod je bitan.

Potpisao bih u derbiju poraz da prodjemo atletiko.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 feb 2014, 23:40

Joj i ja bih volio vidjeti Santona. Meni je opet prva zelja Coentrao, ali posto mi se to u ovom trenutku cini nerealnim, i Santon bi bio super rijesenje.
Za stopera Alexa, za golmana Perina. 8-)

Vidim, prica se o prodaji nekih, pa dovodjenju nekih... ma ajde. Vozdra ba. Ne damo ni Balu ni Saravija. Jos kad cujem da bi umjesto njega doveli raspalu Lamelu. Unormalite se. :roll:

Sto se tice utakmice sa Juventusom, usudim se reci da smo mi na San Siru uvijek favoriti, bez obzira na formu obje ekipe. Mada bih ja bio zadovoljan i bodom za pocetak. :P
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 26 feb 2014, 23:47

Ma kakav crni Lamela kad iz Rivera nije prešao onomad kad se pričalo da bi mogao ne treba ni sad. Mada talenat jeste ali isto izgleda na tome će ostati ko i Capitano Futuro De Rossi a već u 4. deceniju zagazio :lol:
Šalu na stranu, ja se nadam da će ćelo povući asa iz rukava i dovesti Pastorea iz PSG-a. Razvaljivao je u Calciu u Palermu ne treba mu da se navikne na ovu ligu a ima onu frizuru i facu taman za Dolce i G. :lol:
Ja bi Balu dao omrzo mi je nenormalno ali eto otkad je Seedorf došao malo ko da se smirio ali i to će biti kratkog vijeka. Nadam se da nisam u pravu. Šaraf čim ozdravi neka ga malo nek igra i kad digne formu bubnut 200m otkup klauzulu pa ko hoće bujrum. Majku mu dokle će Milan biti pijaca da prodaje najbolje igrače svaki prelazni rok :evil:

Nego jel gleda ko tog Santona u Newcastlu jel čemu? Ja znam da je onu jednu tekmu na San Siru strpao Cristinu u džep, prešao u Englesku i to je to.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 feb 2014, 00:13

E bravo, ja bas taman razmisljam koga bi to mogli dovesti kao veznjaka kreativca jer se definitivno ne mozemo osloniti samo na Kaku i Hondu. Pastore je super izbor. Vec se dugo povezuje sa nama, ne dobija priliku u PSG tako da bi ga valjalo ugrabiti prije svih. 8-)
Problem je sto vec moramo dati 14 miliona za Adila i Adela, pa racunaj stopera i vjerovatno golmana. Poznavajuci nase, Pastore ni bilo koji drugi veznjak im nece biti ni na pameti. :roll:

Meni je Santone onako solidan, u svakom slucaju bolji od Abatea. U oba smjera.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 feb 2014, 00:23

Ja ne znam što se vi toliko ložite na Alexa ? :roll: :roll:

Lik ima 32 godine i nije standardan u prvoj postavi PSG-a .. ima visoku platu i totalno je nepotreban. Radije da se dovede Doria .. kad smo u izgradnji tima budimo u izgradnji do kraja !

Santon-?????-Rami-De Sciglio izgleda ekstra ..

Milan are monitoring Umtiti (20-year old Lyon defender) and Girotto (21-year old Botafogo midfielder). Both requested by Seedorf.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 27 feb 2014, 01:44

Ma treba tu jos rada, Milan naredno ljeto moze samo jaci bit. Taarabt nije nimalo los igrac, napad je dosta dobar ali generalno u vezi i odbrani ima igraca koji bi grijali klupu prvotimcima nekadasnjeg Milana. Takva je situacija bila i sa Juventusom pa evo polahko dolazi sve na svoje a vjerujem da ce isto tako da se desi i sa ovom ekipom.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 27 feb 2014, 02:00

Seedorf je koliko toliko stabilizovao ekipu,djeluje dosta bolje sad nego ranije,tesko ce biti sa Juventusom imaju taj neki blagi pad forme trenutno ali opet jaki...tako da meni mirise na neki remi,jeste da bi pobjeda bila ogromni "boost" pred revans sa Atleticom,ako budu Balotelli i Siljo spremni kao sto ima nekih najava onda mozda sta i napravimo ovako mozemo do remija.
A sto se tice generalnog stanja,Rami i Trabant ostaju sigurno a za ostalo nadam se da ce se raditi po Seedorfovim zeljama tj. da ce se dovoditi igraci koje on kaze da mu trebaju a ne da Galliani ko da je otiso na autopijacu pa dovlaci sve sto moze i rijesava talove sa pojedinim predsjednicima klubova i managerima,Sogliano ce doci u upravu to je po meni odlicna stvar,i nadam se da je istina da postoji dogovor sa Fernandom iz Porta i da naravno nekim igracima se uredno zahvaliti uz pisanu poruku mrs!!!!!!!

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 27 feb 2014, 06:26

Zar nece fernando u englesku?
Mada sam i ja procitao da ima usmeni dogovor.

Navodno andjeloti sprema poklon u vidu isca, lol.
Kad bi se realizirali ovi transferi :lol:

Santon, doria, isco, fernando....daj nekoga vec celo

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 27 feb 2014, 07:29

IlPrincipe je napisao/la:Ja ne znam što se vi toliko ložite na Alexa ? :roll: :roll:

Lik ima 32 godine i nije standardan u prvoj postavi PSG-a .. ima visoku platu i totalno je nepotreban. Radije da se dovede Doria .. kad smo u izgradnji tima budimo u izgradnji do kraja !
ovdje je loženje na istrošene polovnjake postala praksa, ni meni nije jasno kako nađu takve likove a kao sve gradimo novu ekipu, nikada je nećemo napraviti sa alexom, esienom, zakardom i sličnima.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.