TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Moj prijedlog ti je Total TV, uz nekupretplatu do 20 KM imaš fin izbor kanala....A ako je samo da gledaš svijetsko onda bilo koji reciver, okreneš na 19,2 E njemački ARD i ZDF obično rade WC (bar su radili 2010.) a slobodni su kanali. 

-
- Kontakt:
Ma razmisljao sam i o Total TV ali me zanima jel se sa njima mora kakav ugovor potpisati ? Meni en treba duze od 2-3 mjeseca znashilmo je napisao/la:Moj prijedlog ti je Total TV, uz nekupretplatu do 20 KM imaš fin izbor kanala....A ako je samo da gledaš svijetsko onda bilo koji reciver, okreneš na 19,2 E njemački ARD i ZDF obično rade WC (bar su radili 2010.) a slobodni su kanali.

InatSilanBosanski je napisao/la:Ma razmisljao sam i o Total TV ali me zanima jel se sa njima mora kakav ugovor potpisati ? Meni en treba duze od 2-3 mjeseca znashilmo je napisao/la:Moj prijedlog ti je Total TV, uz nekupretplatu do 20 KM imaš fin izbor kanala....A ako je samo da gledaš svijetsko onda bilo koji reciver, okreneš na 19,2 E njemački ARD i ZDF obično rade WC (bar su radili 2010.) a slobodni su kanali.I kad boravim goore najmanje gledam tv, ovo je samo zbog prvenstva i tako malo
pa normalno da moraš ugovor potpisati
-
- Kontakt:
Joj nisam se dobro izracio care, mislio sam jel treba na neki duzi period? sve vise od 3-4 mjeseca mi ne godi :/filip13 je napisao/la:InatSilanBosanski je napisao/la:Ma razmisljao sam i o Total TV ali me zanima jel se sa njima mora kakav ugovor potpisati ? Meni en treba duze od 2-3 mjeseca znashilmo je napisao/la:Moj prijedlog ti je Total TV, uz nekupretplatu do 20 KM imaš fin izbor kanala....A ako je samo da gledaš svijetsko onda bilo koji reciver, okreneš na 19,2 E njemački ARD i ZDF obično rade WC (bar su radili 2010.) a slobodni su kanali.I kad boravim goore najmanje gledam tv, ovo je samo zbog prvenstva i tako malo
pa normalno da moraš ugovor potpisati
- legenda reala
- Kontakt:
ugovori većinom idu na dvije godine
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
I ovo mi isto ne odgovara, hvala vam momci* Da biste koristili uslugu Total TV kuća potrebno je da imate fiksnu telefonsku liniju (bez dodatnih troškova za korisnika).

Mozes li pojasniti ovo u vezi MAX TV.Jel potreban samo ti HD resiver ili moras placati i pretplatu?legenda reala je napisao/la:Ja se baš ovo raspitivo kod ovih što se bave time i kažu mi da ne treba, da bi gledo MAX i sl. dovoljan mi je samo HD resiver, de odlučite se šta je ispravnodr.van nostrand je napisao/la:hule_barca je napisao/la:Ovo što se tiče HD resivera za cs, jel' to znači da moram imati i TV koji ima HD ulaznaravno da trebas imat i rec. i tv koji je u HD (HD Ready ili Full HD)legenda reala je napisao/la:mislim da ne treba![]()
hoću se šta zajebati

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
za ove koji su u dijaspori a nemaju nasih kanala, neka mi se jave na PM, bosnatv je u pitanju, ima dzabaluka, bujrum
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- legenda reala
- Kontakt:
HD resiver i nekog moraš naći da ti da liniju, koju plaćaš deset maraka, možeš gledati sve najjače pakete, SKY,C+,MAX i slAdi_Zepce je napisao/la: Mozes li pojasniti ovo u vezi MAX TV.Jel potreban samo ti HD resiver ili moras placati i pretplatu?![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Koga da nađem to je fazonlegenda reala je napisao/la:HD resiver i nekog moraš naći da ti da liniju, koju plaćaš deset maraka, možeš gledati sve najjače pakete, SKY,C+,MAX i slAdi_Zepce je napisao/la: Mozes li pojasniti ovo u vezi MAX TV.Jel potreban samo ti HD resiver ili moras placati i pretplatu?![]()

Mislim zivim u gradu koji ima ocajan CATV sistem s rekordnih 30 programa, od kojih je brat bratu 20 totalno bezveze

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nema to veze sa kablovskom, prica ti o satelitu, card sharing, a to ukucaj u pik pa izbacit ce ti ih hrpu, kamoli sta drugo.
...Život za Široki...
Znam da nema, to sam rekao zbog toga sto mi fkt CATV ide na zivce i zelim da promijenim toŠB_Fidelis je napisao/la:Nema to veze sa kablovskom, prica ti o satelitu, card sharing, a to ukucaj u pik pa izbacit ce ti ih hrpu, kamoli sta drugo.

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja, treba ti resiver, antena, stalna internet konekcija i još trebaš nekome plaćati mjesečno, ma poskupa investicija kad kupuješ sve odjednom, a inače je nešto vrhunsko nema nikakvih zatamnjivanja i pm
samo zamisliš koju utakmicu želiš gledati

samo zamisliš koju utakmicu želiš gledati

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A ima i onih golih teta, što svašta rade, ono ne možeš ni zamisliti, estagfirullahlegenda reala je napisao/la: samo zamisliš koju utakmicu želiš gledati![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evo sad bas gledam na PIK i odusevljen samlegenda reala je napisao/la:Ma ja, treba ti resiver, antena, stalna internet konekcija i još trebaš nekome plaćati mjesečno, ma poskupa investicija kad kupuješ sve odjednom, a inače je nešto vrhunsko nema nikakvih zatamnjivanja i pm
samo zamisliš koju utakmicu želiš gledati![]()

Ma joojj mora ba ovo zbog Primera lige da prikljucim. Imam samo dva SK (1 i 2), a oni na kasicicu prenose Primeru

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Moze kopija Dreamboxa najobicnija, nisam nista ubijedjen da je original bolji, a iskustva ljudi to potvrdjuju, ali ako ces HD, mora i HD receiver biti.
...Život za Široki...
- legenda reala
- Kontakt:
ovi iz telecoma najjači što se tiče golih teta, pa imaju bar deset kanalario_Ferdy88 je napisao/la:A ima i onih golih teta, što svašta rade, ono ne možeš ni zamisliti, estagfirullahlegenda reala je napisao/la: samo zamisliš koju utakmicu želiš gledati![]()

A nema bogami ništa bolje od CS-a, još sad kad je i MAX proradio, samo da skupim para za novi resiver i motor
ma može svaki DM, a ne mora samo dreambox ima i drugih resivera koji podržavaju CS, to će ti bolje objasniti rio, tj. sad će on sa spiskom i cjenamaAdi_Zepce je napisao/la:Evo sad bas gledam na PIK i odusevljen samlegenda reala je napisao/la:Ma ja, treba ti resiver, antena, stalna internet konekcija i još trebaš nekome plaćati mjesečno, ma poskupa investicija kad kupuješ sve odjednom, a inače je nešto vrhunsko nema nikakvih zatamnjivanja i pm
samo zamisliš koju utakmicu želiš gledati![]()
.Jel moze bilo koji dreambox resiver ili nesto specijalno mora biti?
.
Ma joojj mora ba ovo zbog Primera lige da prikljucim. Imam samo dva SK (1 i 2), a oni na kasicicu prenose Primeru

C+Liga i sve utakmice Primere prenose

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 27 feb 2014, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala vam u svakom slucaju
.Ja sam sto se toga tice potpuni neznalac
.Nego, pitanje moze li to na vise TV ili funkcionise samo na jedan TV? 

Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 27 feb 2014, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- legenda reala
- Kontakt:
jedan TV
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot], JackW, rio_Ferdy88 i 23 gosta.