Možda je raskinuo sa onom ljepoticom, pa je u depresiji.Consigliere je napisao/la:Mogao bi Almagro uskoro biti 'pod istragom'

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Možda je raskinuo sa onom ljepoticom, pa je u depresiji.Consigliere je napisao/la:Mogao bi Almagro uskoro biti 'pod istragom'
Hvala brate. Dobro je što je bar neko ispratio, da ima hajra još neko od toga. Meni još Chelsea 0:1 rezultat.Willy je napisao/la:Došla poljska odbojka lagano 0:3.Goodisone majstore svaka čast.
Cestitke, pratio sam i sad sam na cekanju ostalih.Goodison je napisao/la:Hvala brate. Dobro je što je bar neko ispratio, da ima hajra još neko od toga. Meni još Chelsea 0:1 rezultat.Willy je napisao/la:Došla poljska odbojka lagano 0:3.Goodisone majstore svaka čast.
ne omalovazavam, vidi, stvar je u tome da ovdje koliko sam primjetio dobar dio "prognozera" uopste ne uplati ono sto napise nego navlaci raju na osjecaj.... ja bih radije da postavljaju ljudi komentare i neki info nego da napisu listic od 7 parova i to je to ... sto ? zasto? kako?Janez je napisao/la:@rammstein
Nisu loše prognoze fudbala, nego rezultati zadnjih par mjeseci su nenormalni i teško je pogoditi. Nije uredu da omaložavaš trud pojedinaca koji nas redovno počaste sa par dobrih tiketa i prijedloga. Npr. kolega zgmiky dobro pogađa zbroj golova i ne možeš tako napisati da su loše kad skoro redovno pogađa. Ako te to obara lijepo nemoj igrati šta raja pišu igraj po svom nahođenju, košarku i odbojku prepiši!
i ja istoSPY je napisao/la:hajde još 3 kornera real
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.