Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2014, 18:48

On se odlucio za Hrvatsku. To je to.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 feb 2014, 18:49

Prije tri dana je bio propali talenat, sad je ponovo igračina, i tako u krug.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 26 feb 2014, 18:50

Consigliere je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:Najvjerovatnije ce ga ugurati u avion za Brazil, narocito nastavi li davati golove :cry:
da ga je Susic malo jace povukao za kapu, da nisu u predobrim odnosima sa HNS, pa da ih ne uvrijede... :roll:
Ne vjerujem. Kovac sada za prijateljsku nije pozvao niti jednog igraca Dinama.
Nije imao niti jedan argument da ga pozove,halilovic jedva da je igrao, a i morao je da napravi otklon od Stimcove prkse. Ipak je Kovac Mamicev kum, a Halilovic zlatna koka i najveci talenat. Vjeruj, da li jos koji gol do SP, sigurno putuje u Brazil.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 feb 2014, 18:52

Goalgetter je napisao/la:On se odlucio za Hrvatsku. To je to.
:!:

Koliko god njegov talenat bio izrazen on jednostavno nece zaigrati za BiH. Da je malo pametnije razmisljao vec bi sad mozda i bio jedan od sigurnih putnika za Brazil, no kako je tako je. Sretno mu sa Hrvatskom i on je za nas zavrsena prica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 feb 2014, 18:52

prije bih rekao da mu se "ćaća" odlučio za Hrvatsku, mali se tu ništa ne pita .. opet, za nadat' se da će ga Mamić prodat' prije SP, pa da imamo neku šansu, inače, vjerovatno će ga povesti u Brazil, samo da upiše oficijalni nastup i da ga osiguraju

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2014, 18:55

Chinaglia je napisao/la:
prije bih rekao da mu se "ćaća" odlučio za Hrvatsku, mali se tu ništa ne pita .. opet, za nadat' se da će ga Mamić prodat' prije SP, pa da imamo neku šansu, inače, vjerovatno će ga povesti u Brazil, samo da upiše oficijalni nastup i da ga osiguraju
Ma naravno, cale je tu odigrao znacajnu odluku. Jos jednom se pokenjam na njegovog caleta, koji kao bivsi reprezentativac BiH gura svog sina da igra za Hrvate, dno dna. Ali nije tu samo otac, jednostavno pritisak Hrvatske javnosti, Mamica, Stimca, su doveli do toga da mali zaigra za Hrvate. Jednostavno, da je izabrao BiH, jedva bi ''zivu glavu iscupao''. Ne moze dijete od 16-17 godina donijeti sam takvu odluku.

A Halilovic ako se i proda (sto i hoce vjerovatno u Barcu ili neki drugi klub), nece oni sebi dozvoliti taj ''luksuz'' da ga puste BiH, odmah ce biti uvrsten u A-Repku.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 feb 2014, 18:58

Imali dil on i Mamić. Sve isplanirano. Mali nije ni znao šta se dešava haman. Eh sad, tj.m u posljednjih par mjeseci su nastali problemi... u svađi su, onda je i na Niki pritisak da se dokaže da nije novi Mamićev čovjek (jer su imali dobre odnose prije)... . uglavnom, bilo bi ok da naši nazovu i pitaju za zdravlje i tako.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2014, 18:58

VanBasten je napisao/la:uglavnom, bilo bi ok da naši nazovu i pitaju za zdravlje i tako.
''Logicno je da Halilovic igra za Hrvatsku'' . Ali dobro, mislim da je Pape nedavno rekao da je Alen dobrodosao u repci ako bi se odlucio drugacije, ali mislim da se tu vise nista nece desavati.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 26 feb 2014, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 26 feb 2014, 18:59

Ma nema od njega nista, ta prica je vec odavno zavrsena.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 feb 2014, 19:00

Goalgetter je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:uglavnom, bilo bi ok da naši nazovu i pitaju za zdravlje i tako.
''Logicno je da Halilovic igra za Hrvatsku'' .
Imaš i noviju izjavu.
A šta da kaže, kad je već sve bilo riješeno. I dato do znanja. Da oplače.. iskuliro situaciju.
Doduše, kad se sve stvari poredaju, i je jedino bilo logično da igra za njih. Mi se džaba nadali.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 feb 2014, 19:02

Halilovic se odlucio za Hrvatsku, kriv on kriv otac.
Haris Seferonja se odlucio za Svicu kriv Safet
Tankovic se odlucio za Svedsku kriv Safet :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2014, 19:03

Ta je izjava bila prije nego sto se odlucio, ali ispravio se. Mada, nije tu Pape imao sta govoriti, sve i da je popricao sa njim, Mamic i cale bi odradili svoj plan da malac igra za Hrvatsku. Istina da postoji malena sansa da ako se proda u drugi klub, onda zaigra za repku nasu, ali kao sto gore navede, nema od tog nista, sanse su ravne nuli.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 feb 2014, 19:04

Svako bi se u njegovom slucaju odlucio za Hrvatsku. Da nije, prijetilo bi mu igranje za Lokomotivu do 25. godine. :mrgreen:

Dok god ne upise zvanican nastup, nije izgubljen, a da se mene pita, sutra bi mu sirom otvorio vrata kad bi mogao (smio) doci da igra za nas.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 feb 2014, 19:05

Goalgetter je napisao/la:Ta je izjava bila prije nego sto se odlucio, ali ispravio se. Mada, nije tu Pape imao sta govoriti, sve i da je popricao sa njim, Mamic i cale bi odradili svoj plan da malac igra za Hrvatsku. Istina da postoji malena sansa da ako se proda u drugi klub, onda zaigra za repku, ali ne kao sto gore navede, nema od tog nista.
Ama nikakve dileme nije bilo, vjeruj mi. On je projekat još dok mu je bilo 14 godina. Možda u njegovoj glavi je bilo nekih emocija, dilema... to je sve.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 feb 2014, 19:05

jednostavno, u slučaju Alen Halilović, postoje tri moguća scenarija:

- Alen Halilović je izabrao Hrvatsku i to je isključivo njegova odluka

(lično ne vjerujem u to)

- Sejad Halilović kao veći ustaša od Ante Pavelića je odlučio da mu sin igra za Hrvatsku

- Alen je od strane Zdravka Mamića prisiljen da igra za Hrvatsku

(znamo ko je Maminjo i da su igrači Dinama njegovi robovi .. uz to, onaj članak gdje je Alen navodno rekao kako ne da nikome da voli BiH više od njega, te pitao za rezultat protiv Amerike, slikao se sa Jukom, vjerovatno je to njemu i rekao, itd .. pa njegova slika pred meč sa Francuskom u Parizu, pa onaj momak što je pričao s njegovim mlađim bratom, sve to meni izgleda da Alen voli BiH .. pa onda kad je govorio da još nije odlučio za koga će igrati, mogao je odmah decidno reći, igrat' ću za Hrvatsku, nemam dilema, itd)

sad, svako od nas ima svoje mišljenje, neko smatra da je ova prva opcija u pitanju, neko da je druga, a neko da je treća, dakle, svi možemo biti u pravu, a i ne moramo

ja se nadam da mali neće u Brazil, jer ako ode u Brazil, mislim da će upisati nastup i da će tu sva nadanja da bi mogao zaigrati za nas završiti

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2014, 19:08

VanBasten je napisao/la: Ama nikakve dileme nije bilo, vjeruj mi. On je projekat još dok mu je bilo 14 godina. Možda u njegovoj glavi je bilo nekih emocija, dilema... to je sve.
Ma vjerujem. Zavrsen cin sto se tice Halilovica, nikad se nisam i nadao da ce zaigrati. I da je imao dilema, kao sto kazes, to su Mamici, menedzeri i cale sriktali.
Sheyi je napisao/la:Halilovic se odlucio za Hrvatsku, kriv on kriv otac.
Haris Seferonja se odlucio za Svicu kriv Safet
Tankovic se odlucio za Svedsku kriv Safet :lol:
Ne samo on, ali snosi veliki dio krivice. I sami Tankovici kazu da im je smetalo sto Pape apsolutno nikakav interes nije pokazao za njega. Sad cete dodati argument ''On da voli ovu zemlju, on bi izabrao nas i bez obavljenog razogovra''. Ali momak vam je sam sve rekao, ja sam profesionalac, i da mi cale brani dao bih njemu 5 golova, sto znaci da momak ne gaji nikakve velike emocije prema domovini, nego gleda samo da ostvari sto bolju nogometnu karijeru. Nije svako patriota, ne voli svako ovu zemlju kao npr. Pjanic.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 26 feb 2014, 19:13

Safet je kriv za NE cinjenje bilo cega da ti decki zaigraju za BIH, sto je , iz perspektive selektora i njegove uloge, isto kao da ih je i otjerao !
Sto se Halilovica tice, sama cinjenica da se premisljao po pitanju Bih, dokazuje da ima muda i voli Bosnu. Valja u Zagrebu izaci na ulicu, i on i familija, valja se suprostaviti Mafijasu Mamicu...Nisu Hrvati Svabe ili Svicarci, gospoda, lincovali bi ga da je nas izabrao.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 26 feb 2014, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 feb 2014, 19:14

uglavnom, Alen Halilović je još jedan primjer kakve smo kurate sreće ..

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 26 feb 2014, 19:18

Halilovic je prisiljen da igra za Hrvatsku,bukvalno ucjenjen i samo neobavijesten covjek ga moze kriviti.Ucijenjen je i njegov otac koji u takvoj situaciji nije imao drugog izbora nego pristati.

Ja bih se osvrnuo na nesto drugo,vecina ovdje trubi kako je Hrvatska bolja od nas i ima daleko bolje rezultate,realno i ima.E sad,kako je moguce da Halilovic ima(vjerovatno)mjesta u avionu za Brazil u jednoj takvoj konkurenciji a nema u nasem avionu(jasno mu je poruceno da se tek u nekoj buducnosti racuna na njega) u kojem ce se realno naci 7,8 igraca koji niti su dobri sad niti imaju perspektivu da ikad i budu?
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 26 feb 2014, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 feb 2014, 19:19

Sejad je nagovorio sina da igra za Hrvatsku i to je to, djete slusa oca svog.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 17 gostiju.