Lulicu ce biti puno lakse igrati kada mu Seo bude cuvao ledja.VanBasten je napisao/la:Zamisli njega i Lulića, oba startna, brza... + Kolašinac znatno bolji u defanzivi od Salihovića.
Kome Seo cuva djale taj moze mirno da spava.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Lulicu ce biti puno lakse igrati kada mu Seo bude cuvao ledja.VanBasten je napisao/la:Zamisli njega i Lulića, oba startna, brza... + Kolašinac znatno bolji u defanzivi od Salihovića.
Biće i Spahiću lakše..calcio je napisao/la:Lulicu ce biti puno lakse igrati kada mu Seo bude cuvao ledja.VanBasten je napisao/la:Zamisli njega i Lulića, oba startna, brza... + Kolašinac znatno bolji u defanzivi od Salihovića.
Kome Seo cuva djale taj moze mirno da spava.
Ja bi zamjenio Seju i Sea. Posto Besica nema, staviti Vranjesa tu. Ili Mujdzu tu a Vranjesa na beka. Vranjes i onako nevoli naprijed i Mujzda voli. Hajrovic slab sto se tice odbrane.19risha88 je napisao/la:Protiv Argentine ovako... Kolašinac i Bešić znaju iznijeti loptu,pogotovo Bešić,koji je tehnički odličan... A zaštitili bi i Salihovića i Mujdžu da ne ostanu na vjetrometini... S Argentinom se nadigravat bi bilo previše naivno i glup... Trebamo iskoristi šansu koja nam se ukaže a ne letit ko budale...
Zato Medunjanin ima mozga za obadvojicu i njih dvojicu staviti nazad,Mire istureniji, Hajrovic i Dzeko prema naprijed-san snova. Moje misljenje bar.viKK je napisao/la:seo nažalost nema "mozga" za poziciju zadnjeg veznog.. (u fudbalskom smislu).
dobro je što smo dobili nevjerovatnog igrača i sigurni smo na lijevom beku za narednih 10ak godina..
Nažalost, ali obzirom na godine to se može promijeniti. Pozicija zadnjeg veznog je najosjetljivija i mogu je igrati samo najkompletniji igratči.viKK je napisao/la:seo nažalost nema "mozga" za poziciju zadnjeg veznog.. (u fudbalskom smislu).
Malo sam se uplašio kada je ostao ležati nakon udarca u glavu, koji je dobio od igrača Mainza, ali momčiluk se ubrzo podigao i nastavio tamo gdje je stao. Kao da se ništa nije dogodilo.Chinaglia je napisao/la:normalno da je pas prejak, mrcina je to, nema osjećajaodrastao u šumama Sandžaka s medvjedima
ne bilo kojeg... Bejli da ga zapamtiCautinho je napisao/la:Večeras će Seo da izdominira.
Sretno majstore,poruši kojeg Realovca
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 28 gostiju.