FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mogli bi da obnovimo onda odnose i sa Sturmom 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Kao da su poslusali ovu parolu

Edit:

Kad je bal nek i hala gori

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ja gostovanja i srece ..Seyo_TM je napisao/la:Divna stvar, trebamo ovakvih susreta...promidzba![]()
Stole eto nam internacionalnog gostovanja sto smo pricali neki danmalo je prije nego sto smo ocekivali al necemo gledat u zube

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Jeli istina da je Zeljeznicar igrao Prijateljsku utakmicu sa Wolfsburgom prije 7-8 godina, ja se sjecam da sam u sportu citao da je trabalo da se igra ali nikad nisam saznao jeli se i odrzala ta tekma, cuo sam samo od nekih da jeste ali se nije poklapao rezultat, neki govore 0:0 a neki 0:2?!
Tracy McGrady!!!
da 0.0Edo_Majka je napisao/la:Jeli istina da je Zeljeznicar igrao Prijateljsku utakmicu sa Wolfsburgom prije 7-8 godina, ja se sjecam da sam u sportu citao da je trabalo da se igra ali nikad nisam saznao jeli se i odrzala ta tekma, cuo sam samo od nekih da jeste ali se nije poklapao rezultat, neki govore 0:0 a neki 0:2?!
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
bilo je 2-0 za zelju ja sam bio na tekmi pozzEdo_Majka je napisao/la:Jeli istina da je Zeljeznicar igrao Prijateljsku utakmicu sa Wolfsburgom prije 7-8 godina, ja se sjecam da sam u sportu citao da je trabalo da se igra ali nikad nisam saznao jeli se i odrzala ta tekma, cuo sam samo od nekih da jeste ali se nije poklapao rezultat, neki govore 0:0 a neki 0:2?!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ma polakoStole iz Bora je napisao/la:Ja gostovanja i srece ..Seyo_TM je napisao/la:Divna stvar, trebamo ovakvih susreta...promidzba![]()
Stole eto nam internacionalnog gostovanja sto smo pricali neki danmalo je prije nego sto smo ocekivali al necemo gledat u zube

i opet se ne poklapa rezultataCRNI_SA je napisao/la:bilo je 2-0 za zelju ja sam bio na tekmi pozzEdo_Majka je napisao/la:Jeli istina da je Zeljeznicar igrao Prijateljsku utakmicu sa Wolfsburgom prije 7-8 godina, ja se sjecam da sam u sportu citao da je trabalo da se igra ali nikad nisam saznao jeli se i odrzala ta tekma, cuo sam samo od nekih da jeste ali se nije poklapao rezultat, neki govore 0:0 a neki 0:2?!

Tracy McGrady!!!
2:0 je bio rezultat 100%, i ja sam bio na utakmici. To je bilo ja mislim 2001. Poslije je dolazio i Šturm, s njima smo igrali 1:1.Edo_Majka je napisao/la:i opet se ne poklapa rezultataCRNI_SA je napisao/la:bilo je 2-0 za zelju ja sam bio na tekmi pozzEdo_Majka je napisao/la:Jeli istina da je Zeljeznicar igrao Prijateljsku utakmicu sa Wolfsburgom prije 7-8 godina, ja se sjecam da sam u sportu citao da je trabalo da se igra ali nikad nisam saznao jeli se i odrzala ta tekma, cuo sam samo od nekih da jeste ali se nije poklapao rezultat, neki govore 0:0 a neki 0:2?!jedan kaze 0:0 drugi 2:0
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
2:0 za ŽELJU. Nakon utakmice Sead Ramović, golman Wolfsburga, izjavio za Avazov Sport, kako su mu navijači ŽELJE super, jer su mu skandirali "Golmane, golmane..." Nije čuo(razumio) drugi dio pjesmiceEdo_Majka je napisao/la:i opet se ne poklapa rezultataCRNI_SA je napisao/la:bilo je 2-0 za zelju ja sam bio na tekmi pozzEdo_Majka je napisao/la:Jeli istina da je Zeljeznicar igrao Prijateljsku utakmicu sa Wolfsburgom prije 7-8 godina, ja se sjecam da sam u sportu citao da je trabalo da se igra ali nikad nisam saznao jeli se i odrzala ta tekma, cuo sam samo od nekih da jeste ali se nije poklapao rezultat, neki govore 0:0 a neki 0:2?!jedan kaze 0:0 drugi 2:0

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
pa je dosao partizan

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ima li ko fotografija sa tih prijateljskih utakmica da postavi negdje? Hvala unaprijed.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Rezultat 2:0, bio na tekmi mislim da je jedan gol dao Fatic, a drugi se ne sjecam.Edo_Majka je napisao/la:i opet se ne poklapa rezultataCRNI_SA je napisao/la:bilo je 2-0 za zelju ja sam bio na tekmi pozzEdo_Majka je napisao/la:Jeli istina da je Zeljeznicar igrao Prijateljsku utakmicu sa Wolfsburgom prije 7-8 godina, ja se sjecam da sam u sportu citao da je trabalo da se igra ali nikad nisam saznao jeli se i odrzala ta tekma, cuo sam samo od nekih da jeste ali se nije poklapao rezultat, neki govore 0:0 a neki 0:2?!jedan kaze 0:0 drugi 2:0
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Transfer novosti:
Sarajevo ovih dana potpisuje ugovor sa tri vrhunska igrača, dva Nizozemca Van Forme i Van Der Neide i jednim Turčinom Nikaj Nemre.

Sarajevo ovih dana potpisuje ugovor sa tri vrhunska igrača, dva Nizozemca Van Forme i Van Der Neide i jednim Turčinom Nikaj Nemre.

- RK Gradacac
- Kontakt:
Mislis zagovnah jeRK Gradacac je napisao/la:Sejo zaprlja nam temu, sam sebi skaces u stomak

CEKAJTE
ZELJ-PARTIZAN-0:6
ZELJO-WOLFS ZAR NIJE 0 0 koliko sam ja mislio
ima li slika
ZELJ-PARTIZAN-0:6
ZELJO-WOLFS ZAR NIJE 0 0 koliko sam ja mislio
ima li slika
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- samir_tm87
- Kontakt:
jbt seyo , sto si ti lood ovih dana i jucer i danas sam se nesh zajebajes ccc
- Marseille84
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 32 gosta.