gdje to procitaGorki je napisao/la:Čitam na netu,odgođena utakmica uzmeđu Troglava i Slobode?Neko nešto više o tome?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
gdje to procitaGorki je napisao/la:Čitam na netu,odgođena utakmica uzmeđu Troglava i Slobode?Neko nešto više o tome?
Mogao bi i Mehidic biti u prvoj dosta utakmica, dobar je bio na pripremama..Skojevski je napisao/la:Kako bi ja i kako mislim da ce biti, samo Jahic ce vjerovatno igrati tu na mjestu Husica i ne zna se hocel Huseinbasic u prvoj ali mora neko do 21 godine ja bi njega i Saleta.
Moguce je i to cak da ce Mehidic u prvu.tuzlak1987 je napisao/la:Mogao bi i Mehidic biti u prvoj dosta utakmica, dobar je bio na pripremama..Skojevski je napisao/la:Kako bi ja i kako mislim da ce biti, samo Jahic ce vjerovatno igrati tu na mjestu Husica i ne zna se hocel Huseinbasic u prvoj ali mora neko do 21 godine ja bi njega i Saleta.
A kapic i Jusufbasic se moraju probuditi pod hitnoPo meni onaj Redzepi igra najljepse za oko, lagano sve, a podijeli fine lopte
Benjo_AFC86 je napisao/la:Huseinbasic nije u generalci bio starter zato sto propusta prva dva kola.
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Jedinstvo je ostalo u ligi zahvaljujući Bratstvu, koje im je prodalo pobijedu od 1:2, taj rezultat se znao i 7 dana prije početka utakmice samo u Bihaću eto slučajno nisu znali i još uvijek misle da su regularno pobijedili,još ih je to isto Bratstvo namučilo u Bihaću prošle godine i to su jedva uzeli bodove, Jedinstvo dolazi Slobodi, Gradini, Bratstvu ,Banovićima, ako tu uzmu i jedan bod neka budu sretni, dok Sloboda to komšijski uzima + Radnički naravno. znači Sloboda 12 bodova, Jedinstvo 0, ali sve će to doći na svoje kad počne liga.RUDARSKA2 je napisao/la:dajte ljudi sta se lozite ??? Ljudi uzivaju u svojih PET MINUTA SLAVE , na satu je vec 04:00 , dakle jos minuta im je ostala , pustite ljude .
Ja se slazem da je Rudar jedan od favorita , cak jaci od Jedinstva i oni ce nam zadati najvece glavobolje , Bratstvo takodjer , Jedinstvo vec u prvom kolu gubi korak , vjerujte . Gradina je sasvim OK ekipa , imaju super publiku i dole jedinstvo nema sta da trazi , kao i u narednim kolima , u prvom dijelu sezone su pokupovali sve sto se kupiti moglo , to i ptice na grani znaju , varalice prave ... steta sto ih ne tisnusmo u 3.ligu kad smo vec odlucivali o njima !!!
Sto se tice ostalog ..... ma i ovom Marjana na.i.em na rcq .... gremlin pravi !!!
Crveni karton u zadnjem kolu Premier lige (Sarajevo - Leotar)SaltCityAttack je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Huseinbasic nije u generalci bio starter zato sto propusta prva dva kola.
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Sto propusta prva dva kola?
Trebao bi neko popricat sa ovim momkom, svidja mi se tvoj rad, prvo dresova sad i ove prezentacije taktite, pa da ovaj momak ako je zainteresovan radi nam ove najave za utakmice, analize i slicne stvari koje se mogu lijepo graficki prikazat. Ocito da ti je photoshop jaca strana.NKMramor je napisao/la:Moje mišljenje o prvih 11 koji bi trebali zaigrati u prvoj utakmici.
Da li neko ima nove informacije o dresovima, kada će biti objavljeno koji su dresovi izabrani?
ne znam po cemu si ti dao prednost kapicu ispred ostalih,momak nije u 10 utakmica nista pokazao,da je dobar bio on bi ostao u olimpiku,a i mehanovic mi puno bolje izgleda od kuduza na lijevom bekuSkojevski je napisao/la:Kako bi ja i kako mislim da ce biti, samo Jahic ce vjerovatno igrati tu na mjestu Husica i ne zna se hocel Huseinbasic u prvoj ali mora neko do 21 godine ja bi njega i Saleta.
Odlično primječeno!klasik je napisao/la:Trebao bi neko popricat sa ovim momkom, svidja mi se tvoj rad, prvo dresova sad i ove prezentacije taktite, pa da ovaj momak ako je zainteresovan radi nam ove najave za utakmice, analize i slicne stvari koje se mogu lijepo graficki prikazat. Ocito da ti je photoshop jaca strana.NKMramor je napisao/la:Moje mišljenje o prvih 11 koji bi trebali zaigrati u prvoj utakmici.
Da li neko ima nove informacije o dresovima, kada će biti objavljeno koji su dresovi izabrani?
Tu prvenstveno mislim da ove iz UG i ako ima neko ovde ko vodi i azurira podatke na oficialnoj stranici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.