Onda imamo nešto zajedničkoplavobijeli je napisao/la:ovaj seljak od gradonačelnika

Naravno da jesteŽALOSNO DA ŽALOSNIJE NE MOŽE BITI

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Onda imamo nešto zajedničkoplavobijeli je napisao/la:ovaj seljak od gradonačelnika
Naravno da jesteŽALOSNO DA ŽALOSNIJE NE MOŽE BITI
Svaka im cast. Cestitke od mene. Mi nemamo nikakve sanse.fukara87 je napisao/la:poslusajte sta kazu Biscani, znaci Rudar i Bratstvo im glavni konkurenti za PL, ovo nam godi mi cemo bit onda iznenadjenje ako budemo prvi na kraju, male su nam sanse znaci ove godine
Nista sledece godine idemo ka Premijer ligi.
[youtube][/youtube]
Stvarno ides na tu stranu? Na te price? Pa imate trenera koji ne zna kako se ponasati i psuje k'o zivotinja gdje stigne i kod nas se ne zna ko je gori? Pa jel te sramota?fukaratz je napisao/la:pa sta je ovo mene bude sramota kad Omic daje izjavu jer djeluje kao da nije zavrsio ni osnovnu skolu, al kod Biscana ne znas ko je gorigdje ovoliko nepismenih ljudi skupise jbt
fukaratz je napisao/la:pa sta je ovo mene bude sramota kad Omic daje izjavu jer djeluje kao da nije zavrsio ni osnovnu skolu, al kod Biscana ne znas ko je gorigdje ovoliko nepismenih ljudi skupise jbt
zamolio bi te da jos jednom pogledas klipnerkolfc je napisao/la:Stvarno ides na tu stranu? Na te price? Pa imate trenera koji ne zna kako se ponasati i psuje k'o zivotinja gdje stigne i kod nas se ne zna ko je gori? Pa jel te sramota?fukaratz je napisao/la:pa sta je ovo mene bude sramota kad Omic daje izjavu jer djeluje kao da nije zavrsio ni osnovnu skolu, al kod Biscana ne znas ko je gorigdje ovoliko nepismenih ljudi skupise jbt
ovaj Dizdaric je veci idiot i od Smajila KaricaProbisvjet je napisao/la:fukaratz je napisao/la:pa sta je ovo mene bude sramota kad Omic daje izjavu jer djeluje kao da nije zavrsio ni osnovnu skolu, al kod Biscana ne znas ko je gorigdje ovoliko nepismenih ljudi skupise jbt
Katastrofa. Izgleda da su ovo ipak odabrani da govore, mozes misliti ostale.
Prevod:pj88 je napisao/la:sta kaze na 3.22 dizdaric, moze li neko da prevede?"a sto se tice naseg sefa novog, smajlagica, on je nastavio poaafnaogvua"
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.