Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ima, Kvesić.Armala je napisao/la:Imamo li mi jos igraca u HNL-u da znam koga da ocekujem u buducnosti(pored Saida)?![]()
Imamo,Jozinovic,Bukva oba iz Hajduka.Bilo bi dobro stavit bekovski par Vrso-Jozinovic,kakva bi to simbioza bila a malo ispred glavom i bradom Tino Sven Susic.Ma rapsodija.Armala je napisao/la:Imamo li mi jos igraca u HNL-u da znam koga da ocekujem u buducnosti?![]()
Apsolutno,kriterij se mora drzati.Armala je napisao/la:Imamo jos dvojicu iz Hajduka![]()
Njih je realno ocekivat uskoro u repki
Mislim da bi i Ciro do sada pokupio sve ove potencijalne od Tankovica, Arslanagica, do uvakat Seferovica ( osim Halilovica i Hrgote za koje bi se vjerojatno patriotski borio da igraju za HR).Stipe je napisao/la:Da nam je Mahmutovic i u nogometnom savezu svu bi ovu omladinu privolio da igraju za nas!!
Pogledaj sta Mahmutovic napravi od kosarkaske reprezentacije. Doveo za selektora trenera svjetske klase. Za svakog igraca koji vuce BH korijene covjek se bori kao da je u pitanju zivot ili smrt. Preporodio kosarkaski savez. E kad bi tako bilo i u nogometnom savezu pa gdje bi nam kraj bio.TMovac je napisao/la:Mislim da bi i Ciro do sada pokupio sve ove potencijalne od Tankovica, Arslanagica, do uvakat Seferovica ( osim Halilovica i Hrgote za koje bi se vjerojatno patriotski borio da igraju za HR).Stipe je napisao/la:Da nam je Mahmutovic i u nogometnom savezu svu bi ovu omladinu privolio da igraju za nas!!
U nogometnom savezu, pogotovo Susicu, je ispod ''njegove casti'' da uzmes telefon, i obavis razgovor sa potencijalnim reprezentativcom koji ima dilemu izmedju nase repke i jos jedne. A kamoli da ga posjetis.Stipe je napisao/la: Pogledaj sta Mahmutovic napravi od kosarkaske reprezentacije. Doveo za selektora trenera svjetske klase. Za svakog igraca koji vuce BH korijene covjek se bori kao da je u pitanju zivot ili smrt. Preporodio kosarkaski savez. E kad bi tako bilo i u nogometnom savezu pa gdje bi nam kraj bio.
covjek je legenda i treba mu skinuti kapu. Pogotovo jos kada se vidi kakvim mizernim sredstvima rade u odnosu na recimo Fudbalski savez. Sjecam se jednom prilikom da je rekao da bi otisao pjeske (cini mi se do Slovenije) samo da igrac zaigra za nas. Ovi iz FS BiH bi mogli stosta nauciti od njega. Al eto sta je tu jeStipe je napisao/la:Pogledaj sta Mahmutovic napravi od kosarkaske reprezentacije. Doveo za selektora trenera svjetske klase. Za svakog igraca koji vuce BH korijene covjek se bori kao da je u pitanju zivot ili smrt. Preporodio kosarkaski savez. E kad bi tako bilo i u nogometnom savezu pa gdje bi nam kraj bio.TMovac je napisao/la:Mislim da bi i Ciro do sada pokupio sve ove potencijalne od Tankovica, Arslanagica, do uvakat Seferovica ( osim Halilovica i Hrgote za koje bi se vjerojatno patriotski borio da igraju za HR).Stipe je napisao/la:Da nam je Mahmutovic i u nogometnom savezu svu bi ovu omladinu privolio da igraju za nas!!
Tu se barem pokusalo i islo se na noge i razgovaralo sve se dalo sto se moglo, al oni su izabrali drugo i to je tako. Savez se maksimalno potrudio oko njih i svaka im cast na tome. A nogometni treba da se ugleda na kosarkaski savez nista vise.VanBasten je napisao/la:Sve je to lapo, lapo... Preldžić, Begić, Omić, Ramljak..
A moRe biti novi Denni Avdić, Kučuković, Džaka... ima i ta mogućnost.Stipe je napisao/la:Kad budemo za 5 godina igrali protiv Sveda i Tankovic zabije hattrick i napise na twitteru "ja sam radio samo svoj posao voljena domovino" onda cemo se u glavu sakom udarati kao u hrkljusu
I, jel se promjenila odluka? Nije! Jer nije bilo ni prave želje. I s ovima se pokušalo... klečati, nikom.Stipe je napisao/la:Tu se barem pokusalo i islo se na noge i razgovaralo sve se dalo sto se moglo, al oni su izabrali drugo i to je tako. Savez se maksimalno potrudio oko njih i svaka im cast na tome. A nogometni treba da se ugleda na kosarkaski savez nista vise.VanBasten je napisao/la:Sve je to lapo, lapo... Preldžić, Begić, Omić, Ramljak..
Sve je moguce, al momak je talenat veliki!VanBasten je napisao/la:
A moRe biti novi Denni Avdić, Kučuković, Džaka... ima i ta mogućnost.
Barem su se ljudi istinski potrudili i nema im se sta prigovoriti. Sve sto je bilo do njih oni su uradili. Igraci su odabrali drugacije i to je gotova prica.VanBasten je napisao/la:I, jel se promjenila odluka? Nije! Jer nije bilo ni prave želje.
Barem se pokusalo i mozemo imati mirnu savjest. Nije gubitnik onaj ko pokusa, da sve od sebe, pa ne uspije. Gubitnik je onaj ko uopste ne pokusa (ili pokusa ono povrsno, preko qurca, samo da se broji da je nesto radio. Da mu ostali ne mogu zvocati da ne radi nista).VanBasten je napisao/la:A moRe biti novi Denni Avdić, Kučuković, Džaka... ima i ta mogućnost.Stipe je napisao/la:Kad budemo za 5 godina igrali protiv Sveda i Tankovic zabije hattrick i napise na twitteru "ja sam radio samo svoj posao voljena domovino" onda cemo se u glavu sakom udarati kao u hrkljusu
I, jel se promjenila odluka? Nije! Jer nije bilo ni prave želje. I s ovima se pokušalo... klečati nikom.Stipe je napisao/la:Tu se barem pokusalo i islo se na noge i razgovaralo sve se dalo sto se moglo, al oni su izabrali drugo i to je tako. Savez se maksimalno potrudio oko njih i svaka im cast na tome. A nogometni treba da se ugleda na kosarkaski savez nista vise.VanBasten je napisao/la:Sve je to lapo, lapo... Preldžić, Begić, Omić, Ramljak..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.