Al ne pise nigdje da ne smiju objavit izgled dresova i da se ne smije objavit da je potpisan novi ugovor sa tim i tim proizvodjacem.Celikovac je napisao/la:Mi smo ugovor mogli potpisati davno, samo se ti dresovi ne smiju prodavati u fan shopovima, niti se smiju nositi na utakmicama dok ne istekne aktuelni ugovor.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Špekulirate. Ne znamo kakav je ugovor, i šta stoji u njemu... valjda imamo neke pravniku u Savezu koji znaju tumačiti isti te shodno tome se cjela priča i odvija.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Haj ti znaj sta su Munja i kompanija potpisali 

Bas sam ovo htio napisat. Pitaj Boga sta pise u tom ugovoruForestt je napisao/la:Haj ti znaj sta su Munja i kompanija potpisali

Još se oporavljamo od njihovih ugovora sa telekom operaterima i prodajom prava za utakmice.Forestt je napisao/la:Haj ti znaj sta su Munja i kompanija potpisali
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uvehnut cemo cekajuci nove dresove i nove mrke 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

- DonCorleone
- Kontakt:
Zna li se sta novo? Kada ce vise izaci nove informacije u vezi dresova? Je li Nike, Adidas ili Puma, o Legei ne razmisljam
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Novi Yassa dres

- samovasposmatram
- Kontakt:
Možda je Nike 
According to the news ****, we can reveal that World Cup kit released dates for Nike is set for February/March 2014. All the national team kits who’s suppliers are nike should expect the kits to be officialy released in spring 2014. Toliko.
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk

According to the news ****, we can reveal that World Cup kit released dates for Nike is set for February/March 2014. All the national team kits who’s suppliers are nike should expect the kits to be officialy released in spring 2014. Toliko.
WHUFC
moRe bit a i ne morasamovasposmatram je napisao/la:Možda je Nike
Stvarno je ovo ne ozbiljno sa strane ljudi iz saveza druge reprezentacije ima mjesec objavile nove dresove a mi kao nesto cekamo na koga cekamo samo me to zanima ... ako je bakovic rekao da je stigla ponuda sta se ceka po meni je to bezveze krijes nesto od naroda sto bi trebalo da bude bas suprotno da jedva cekas da kazes legea sigurno nece vise biti bi ce adidas il ko vec ... ja mislim kakvi smo mi da se mi cijenkamo u par hiljada maraka zivotam kakvi smo

Potpuno se slazem, pun mi vise qurac ovog "cekanja".Nakamura je napisao/la:Stvarno je ovo ne ozbiljno sa strane ljudi iz saveza druge reprezentacije ima mjesec objavile nove dresove a mi kao nesto cekamo na koga cekamo samo me to zanima ... ako je bakovic rekao da je stigla ponuda sta se ceka po meni je to bezveze krijes nesto od naroda sto bi trebalo da bude bas suprotno da jedva cekas da kazes legea sigurno nece vise biti bi ce adidas il ko vec ... ja mislim kakvi smo mi da se mi cijenkamo u par hiljada maraka zivotam kakvi smo![]()
-
- Kontakt:
ljudi shvatite vise i prihvatite da je ADIDAS zamjenio LEGEU..ovo je definitivno i 100% sigurno..živi bili pa vidjeli...
- Goalgetter
- Kontakt:
Koji qrac onda kriju toliko? Jbt pa kao da je zabranjeno potpisati ugovor poslije 30. maja, kad se zvanicno zavrsava ugovor sa Legeom, i objaviti to.
Kod nas ne može ništa normalno. Majka mu stara, ako se postigao ugovor bila to Legea, Adidas, Nike...zar je problem objaviti to? Ovako sve nešto obavijeno velom tajne, k'o da su planovi o atomskom naoružanju u pitanju.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad bude Huso Boss marka dresa

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Hocu da vidim i da narucim dres vise, a ne da vodim spekulacije.blackmundir je napisao/la:ljudi shvatite vise i prihvatite da je ADIDAS zamjenio LEGEU..ovo je definitivno i 100% sigurno..živi bili pa vidjeli...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
Upravo tako, sta drkaju vise s tom objavomDonCorleone je napisao/la:Hocu da vidim i da narucim dres vise, a ne da vodim spekulacije.blackmundir je napisao/la:ljudi shvatite vise i prihvatite da je ADIDAS zamjenio LEGEU..ovo je definitivno i 100% sigurno..živi bili pa vidjeli...

Kako su krenuli, mi navijaci cemo za vrijeme SP-a morati Legeine vreće nosati

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma ovo je klasicna muljaza.
Nezabiljezeno je da se nekad, nekome, nesto slicno desilo. Odnosno, desila se jedna slicna situacija 1982. pred SP u Spanije, ali naravno opet Yugoslaviji.
Mi zaista moramo biti crna ovca u svemu
Nezabiljezeno je da se nekad, nekome, nesto slicno desilo. Odnosno, desila se jedna slicna situacija 1982. pred SP u Spanije, ali naravno opet Yugoslaviji.
Mi zaista moramo biti crna ovca u svemu

" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako vjetar puse mijenjaju se dresovi bile su petokrake sad moderni su fesovi hahaha
Kako vjetar puse mijenjaju se dresovi bile su petokrake sad moderni su fesovi hahaha

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], invincible1921 i 15 gostiju.