amho je napisao/la:
TSS je pozvan u repku samo zato sto je selektorov bratic... tu objektivnih kriterija nema uopste...
Safet Sušić:
On je standardan igrač u posljednje vrijeme, igra dobro, ali prvo mora da se ustali u Hajduku, pa tek onda da bude na spisku reprezentacije. Kažem, ne treba preskakati etape, treba postaviti ciljeve i onda ostvarivati jedan po jedan. Možda jedan dan bude interesantan našoj reprezentaciji, ali prvo treba da obezbijedi mjesto u Hajduku
24.05.2013.
Tino Sven Sušić, koji je uz Lovru Kalinića najstandardniji u Tudorovoj postavi. ...
"Znam da je na stricu Safetu veliki pritisak, počelo se pričati da me on gura, ali ja znam da ću dobiti poziv samo ako ga zaslužim. Ako ne zaslužim, neće me zvati. Upravo zato jedva čekam ova četiri derbija, da se pokažem. "
28.11.2013.
Safet Sušić:
"Gledajući njihove nastupe, ali i slušajući preporuke relevantnih ljudi, odlučio sam se da za utakmicu protiv Egipta pozovem dva nova igrača: Svena Sušića i Anela Hadžića koja trenutno vidim kao rješenja za tu poziciju.
Hadžić je u Sturmu, gledao sam ga i imam iscrpne informacije o njemu. Tina Svena Sušića iz Hajduka sam gledao, može odgovoriti mojim zahtjevima, ali samo pod jednim uvjetom, ako nastavi s dobrim igrama u nastavku sezone.
Momčad koju ću birati u pripremnim utakmicama bit će približno jednaka onoj za Brazilu, ali želim dati priliku i igračima koji nisu u prvom planu", objasnio je Sušić.
14.02.2013.
Zvao se on Sušić, Hadžić ili @amho, igrač, ako je standardan u timu, zaslužuje priliku da se pokaže. Ali...
Dobro je gospodin Osim rekao:
To je kod nas uvijek tako. Ne smiješ se ni prezivati kao selektor
17.02.2014.
Uz to je dodao:
Siguran sam da je Safet provjerio njegove kvalitete i da ga zove zato što smatra da on zaslužuje igrati u reprezentaciji. Budite uvjereni da Safet neće raditi bilo što protiv sebe i momčadi koju je napravio.
19.02.2014.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka