Phoenix Suns

Wolverine
Kontakt:

Re: Phoenix Suns

Post Postao/la Wolverine » 17 jan 2010, 16:22

pa novi lider tima se vec zna, to je amare.

nemoj harrisa stavljat, kad on osim lopeza nema nijednog pravo dobrog igraca u ekipi.

nemoj se nadat da ce nash skoro otici, igrat ce on jos jednu godinu najmanje nakon ove.do tad ce se razvit dragic i dudley, da ne govorim za barbosu. a amare je vec sad medju najboljim na svojoj poziciji u ligi.da nije bilo onih nesretnih ozljeda sad bi bio nezaustavljiv.

Steve Nash
Kontakt:

Post Postao/la Steve Nash » 18 jan 2010, 20:53

Wolverine je napisao/la:pa novi lider tima se vec zna, to je amare.

nemoj harrisa stavljat, kad on osim lopeza nema nijednog pravo dobrog igraca u ekipi.

nemoj se nadat da ce nash skoro otici, igrat ce on jos jednu godinu najmanje nakon ove.do tad ce se razvit dragic i dudley, da ne govorim za barbosu. a amare je vec sad medju najboljim na svojoj poziciji u ligi.da nije bilo onih nesretnih ozljeda sad bi bio nezaustavljiv.
najmanje godinu,ali kako igra sada moze on jos i 10 ako treba čista je perverzija kaj on radi LeBron u njegovim godinama ce jedva trčati,a kamoli igrati košarku :mrgreen: ovo je čista igra na njegov enormni košarkaški IQ nikada nije bio nesto brz,skakao nije nikada sada je i u tome pao a igra bolje nego ikada objašnjenje:nema ga osim toga da je čudo nebi se začudo da sljedeče sezone odigra još bolje ne želim ispasti kao reklamator drugih stranica,ali ovo se mora pročitati http://nba-croatia.com/kolumne/franulic ... -nash-6618

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 jan 2010, 00:49

58-56 trenutno. ja sam zadovoljn, jer su lose otvorili tekmu. vratili su se . impresionirali su me lopez i amundson koji su odigrali odlicno. luis 10, robin 8 poena. nash i ill standardno 9 poena. amare slab zasad, samo 2 poena.

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 19 jan 2010, 01:03

dobra tekma za sad,ostajem budan da je pogledam do kraja 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 jan 2010, 01:06

kao sto sa rekao, klupa cini razliku. za sad 24-5 za sunse sa klupe.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 jan 2010, 01:32

88-86 za memfis.

steve nash fenomenalan. 17 poan i 8 asista. lopez 16 poena :D odlicna predstava.
na drugoj strani upravo kako sam ocekivao, tri igraca preko 20 poena, zna se i koja.

klupa memfisa samo 5 poena, a sunsa 27 cini mi se. i to ako racunamo lopeza kao startera. a ako cemo standardnu klupu brojati, onda imaju 41 poen sa klupe.

Steve Nash
Kontakt:

Post Postao/la Steve Nash » 29 jan 2010, 00:49

Bas gledam spominjnu se razni tradeovi,ali ovoj momčadi ne treba trade nego rebuild.Jedino je pitanje oko koga.Amare vjerojatno odlazi i sada i bez Nasha je 0 tako da on otpada.Dragič je talent,ali je li zbilja materijal za stip ekipe,ne bih rekao.Tko nam još ostaje jedino moj idol Nash.Jedino je pitanje koliko ce dugo još ovako igrati iako za The Braina(u prijevodu mozak :mrgreen: ) se ja ne brinem.Nash nije nekakav obrambeni igrač od kako je došao u Sunse , ali malo je poznato(ili to nitko ne spominje) da je Nash igrao u momčadi koja je primala 95 poena po tekmi.Ne kažem da bi mogao igrati obranu kao i tada(mislim podrazumjeva se da je tada igrao dobru obranu jer da je bio rupa ne bi Dallas primao 95 poena po tekmi),ali ako se potrudi mozda bi i mogao.Osim Steve treba zadrzati(po meni) jos Dragiča,Lopeza,Dudleya,Barbosu i to je otprilike to ostale treba potjerati sto dalje :mrgreen:(ma mogli bi mozda jos i Frye-a i Amundson ostaviti .Ostali nam daju dobar materijal za tradeove Hill,J-Rich i Amare su sigurno igrače koje bi mnogi timovi poželjeli.Sad se postavlja drugo pitanje.Koga dovesti.Offence wins games but defance wins championships.To je sve kaj treba znati kod dovođenja igrača.Na poziciji PG-a smo dobro pokriveni Nash je u top 3 playa lige,a Dragič sjajan talent.Sto se SG-a tiče tu nam trebaju promjene.Battier nam nebi loše došao (sam je pitanje hoče li ga Houston dati :D iako mi on izgleda kao igrač kojeg bi najlakše doveli od nabrojanih),Wade bi trebalo probati uhvatiti,a spominje se i Igoudala.Tu nam još treba zamjena stvarno nezam koga da tu stavim.Sto se SF-a tiče Dudley je izvrstan i tu nam samo treba zamjena(možda bi i lošiji brat Griffin mogao tu uskočiti ipak igra malo,a ne čeni mi se on tak loš).Što se PF-ova tiče.Na ovoj smo poziciji i sada slabi( :mrgreen: ).Iako bi tu mogao biti Frye nije mi on za centra,ali mislim da bi bio ok PF iako nam za nekakv okrsaj u PO s Spursim ili Lakersim treba igrač koji će zaustaviti Duncan/Gasola ili ih barem limitirati,a Frye mi nije bas za to,a i nije neki skakač.Ali kao rezerva je super :mrgreen: Lee-a bih volio vidjeti u timu(nije neki obrambeni igrač,ali dobro skače u obrani i sjajn je u napadu sto je svakako + ipak ne zelim da postanu Bobcatsi :mrgreen: ) i tu ne vidim tko bi tu mogao igrati osim ako ne dovedemo nekog pravog centra tipa Lopez pa bio onda slabiji brat tu igrao,a bolji kao centar.Kad bi oni bili vani bili bi Frye na centru i Amunson na PF-u
DAKLE DA SKRATIM OVAKO BI IZGLEDALA MOJA PETORKA sUNSA NAKON REBUILDA:
Nash-Battier-Dudley-Lopez(slabiji)-Lopez(bolji)
i klupa:Dragič,Griffin,Admunson,Barbosa,Frye i ovi panjevi Clark,,Collins i ostali
Nisam računao,ali mislim da bi ova ekipa bila debelo ispod salarya(na veselje našeg GM-a :twisted: ),a kada se pogoleda nebi bila tako loša u početnoj petorci bim imali 2 dobra skakča,3 koš-igrača-2 blokera ,4 dobra obrambena igrača i lucidnog i iskusnog playa da vodi tim.Sa klupe imamo dobru zamjenu za Nasha,Barbosu koji može zabiti,Grifiina kojeg još treba malo vidjeti i dati mu šansu,Fryea koji gđea 3 ko lud,Admunsona koji i nije tako loš u obrani i josš par pričuva
Naravno tu ima i druga verzija gdje dolaze Wade,Lee i Lopez,ali mi se to čini nemoguče
znam da su sanse da se ovo ostvari 0.000001%,ali i to je bolje nego 0%

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 jan 2010, 11:06

Steve Nash je napisao/la:Bas gledam spominjnu se razni tradeovi,ali ovoj momčadi ne treba trade nego rebuild.Jedino je pitanje oko koga.Amare vjerojatno odlazi i sada i bez Nasha je 0 tako da on otpada.Dragič je talent,ali je li zbilja materijal za stip ekipe,ne bih rekao.Tko nam još ostaje jedino moj idol Nash.Jedino je pitanje koliko ce dugo još ovako igrati iako za The Braina(u prijevodu mozak :mrgreen: ) se ja ne brinem.Nash nije nekakav obrambeni igrač od kako je došao u Sunse , ali malo je poznato(ili to nitko ne spominje) da je Nash igrao u momčadi koja je primala 95 poena po tekmi.Ne kažem da bi mogao igrati obranu kao i tada(mislim podrazumjeva se da je tada igrao dobru obranu jer da je bio rupa ne bi Dallas primao 95 poena po tekmi),ali ako se potrudi mozda bi i mogao.Osim Steve treba zadrzati(po meni) jos Dragiča,Lopeza,Dudleya,Barbosu i to je otprilike to ostale treba potjerati sto dalje :mrgreen:(ma mogli bi mozda jos i Frye-a i Amundson ostaviti .Ostali nam daju dobar materijal za tradeove Hill,J-Rich i Amare su sigurno igrače koje bi mnogi timovi poželjeli.Sad se postavlja drugo pitanje.Koga dovesti.Offence wins games but defance wins championships.To je sve kaj treba znati kod dovođenja igrača.Na poziciji PG-a smo dobro pokriveni Nash je u top 3 playa lige,a Dragič sjajan talent.Sto se SG-a tiče tu nam trebaju promjene.Battier nam nebi loše došao (sam je pitanje hoče li ga Houston dati :D iako mi on izgleda kao igrač kojeg bi najlakše doveli od nabrojanih),Wade bi trebalo probati uhvatiti,a spominje se i Igoudala.Tu nam još treba zamjena stvarno nezam koga da tu stavim.Sto se SF-a tiče Dudley je izvrstan i tu nam samo treba zamjena(možda bi i lošiji brat Griffin mogao tu uskočiti ipak igra malo,a ne čeni mi se on tak loš).Što se PF-ova tiče.Na ovoj smo poziciji i sada slabi( :mrgreen: ).Iako bi tu mogao biti Frye nije mi on za centra,ali mislim da bi bio ok PF iako nam za nekakv okrsaj u PO s Spursim ili Lakersim treba igrač koji će zaustaviti Duncan/Gasola ili ih barem limitirati,a Frye mi nije bas za to,a i nije neki skakač.Ali kao rezerva je super :mrgreen: Lee-a bih volio vidjeti u timu(nije neki obrambeni igrač,ali dobro skače u obrani i sjajn je u napadu sto je svakako + ipak ne zelim da postanu Bobcatsi :mrgreen: ) i tu ne vidim tko bi tu mogao igrati osim ako ne dovedemo nekog pravog centra tipa Lopez pa bio onda slabiji brat tu igrao,a bolji kao centar.Kad bi oni bili vani bili bi Frye na centru i Amunson na PF-u
DAKLE DA SKRATIM OVAKO BI IZGLEDALA MOJA PETORKA sUNSA NAKON REBUILDA:
Nash-Battier-Dudley-Lopez(slabiji)-Lopez(bolji)
i klupa:Dragič,Griffin,Admunson,Barbosa,Frye i ovi panjevi Clark,,Collins i ostali
Nisam računao,ali mislim da bi ova ekipa bila debelo ispod salarya(na veselje našeg GM-a :twisted: ),a kada se pogoleda nebi bila tako loša u početnoj petorci bim imali 2 dobra skakča,3 koš-igrača-2 blokera ,4 dobra obrambena igrača i lucidnog i iskusnog playa da vodi tim.Sa klupe imamo dobru zamjenu za Nasha,Barbosu koji može zabiti,Grifiina kojeg još treba malo vidjeti i dati mu šansu,Fryea koji gđea 3 ko lud,Admunsona koji i nije tako loš u obrani i josš par pričuva
Naravno tu ima i druga verzija gdje dolaze Wade,Lee i Lopez,ali mi se to čini nemoguče
znam da su sanse da se ovo ostvari 0.000001%,ali i to je bolje nego 0%
Jeli sinoćnja pobjeda protiv Mavsa najava boljih dana?
Dobra je ova tvoja petorka. Nešto sam čuo da bi u Sunse mogao doći Anderson, najbolji igrač i strijelac Maccabia, bio lani u Ciboni
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 jan 2010, 12:34

clark nuije panj, dok robin nikako ne moze igrati krilnog centra.

miami je ponudio trade o neal za amarea. mislim da na ljeto o nealu istice ugovor, tako da to i nije toliko lose, i tako bi cini mi se oslobodili nekih 16+4 miliona, je o neal ima cini mi se preko 20 milki plate.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jan 2010, 12:51

Wolverine je napisao/la:clark nuije panj, dok robin nikako ne moze igrati krilnog centra.

miami je ponudio trade o neal za amarea. mislim da na ljeto o nealu istice ugovor, tako da to i nije toliko lose, i tako bi cini mi se oslobodili nekih 16+4 miliona, je o neal ima cini mi se preko 20 milki plate.

Ma ja nebi O nila djaba sad u svoju ekipu iskreno receno... ja sam silno zelio da nekad on obuce dres Bullsa i bilo je govora o tome,ali covjek je vazda povredjen i on vise ne moze biti na onome nivou kao nekad.Bice zanimljivo u posljednjih nekoliko dana sto se tice trade, ali mislim da Chicago jedino ce pokusati dovesti neku zvijezdu ili nista u ovom roku pa onda cekati frre agente slijedece godine
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 jan 2010, 12:52

u, pa ko ga ne bi volio vidjet dzaba :lol:

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 29 jan 2010, 14:13

fala bogu i sunsi nekoga pobijedise, doduse vise me i ne iznenadjuje kad izgube vec kad koga pobijede... a sto se tice all stara, mislim da nisu imali losiju poluseznu a vise igraca u petorci.. a ovo za trade, istina je da se zeli Kerr rijsiti Stoudemirea, zato sto ima preskup ugovor a ove godine nije na nivou, sto zbog povreda, sto zbog nezainteresovanosti na terenu,samo bljesne u pojedinim utakmicama... Slazem se sa njim, posebno za ovo oko nezainteresiranosti, jer je smijesno koliko ima skokova po utakmici igrac onakve visine i kapaciteta.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 feb 2010, 04:45

39-24 prva cevrtina. nash 14 poena, 4 asista i 3 skoka. lopez 10 poena i 7 skokova vec. malo sramotan faul sviran na martinu minut prije kraja.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 feb 2010, 06:01

a ono, blowout. 92-63, nashu 2 skoka fale za triple double. odlican alley oop pas za amarea, a ovaj to prikucao onako muski. sve u svemu, tri minute do kraja trece cevtrtine sunsi ih ubijaju, 22-5 serija.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 10:39

Baš me momak jedan jučer pitao da li će Sunsi dobiti. Rekoh mu, trebali bi, ali imaju par pobjeda zaredom , vrijeme je da izgube, ali ipak su favoriti. I na kraju je tako i bilo, dobiše.

Steve Nash
Kontakt:

Post Postao/la Steve Nash » 06 feb 2010, 11:01

Neutral je napisao/la:Baš me momak jedan jučer pitao da li će Sunsi dobiti. Rekoh mu, trebali bi, ali imaju par pobjeda zaredom , vrijeme je da izgube, ali ipak su favoriti. I na kraju je tako i bilo, dobiše.
Čemu takva sumnja :mrgreen: evo pete u nizu :D 5 Na zapadu :D još i Mavsi padaju pa bi mogli i 4 mjesto ugrabiti osim ako nam se ne uvale Spursi :evil:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 11:04

Ma Spursi su uvijek dobri bili, ali ipak su i Sunsi dobri. Dallas , kako mogu onako izgubiti kao što su jučer. Ne kontam nimalo tu ekipu.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 feb 2010, 13:19

Zaista smo nevjerojatan tim, 5 pobjeda zaredom na gostovanju, odmorni, 5 dana ne igramo i izgubimo kući od desetkovanog Portlanda
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 11 feb 2010, 23:26

Ja se bas pito prije meca Sunsi 5 pobjeda zaredom,Portland 2 poraza zaredom,to ti je tako jednostavno cini ti se da je namjesteno :?
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 feb 2010, 23:38

da je igro roy, razumio bih. iako sam na sve spreman, pa me i nije potreslo previse.

Odgovori

Natrag na “Phoenix Suns”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.