FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Monolog » 24 feb 2014, 19:23

NesumLJivo najjači lik na forumu. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 24 feb 2014, 19:23

Idemo izdominirati Segundu.
Taj nam trofej fali :kava:
Keep walking.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 feb 2014, 19:25

kad bi se u visinu transfera ubrajale i stavke ugovora i bonusi sto ce primat svaki igrac za vrijeme trajanja ugovora onda ni jedan igrac na svijetu nije placen koliko je receno sluzbeno al eto neymar je prvi igrac na svijetu kome su i to ubrojali u visinu transfera ,udrobili svega i svacega
al de ti to dokazi debilima novinarima koji samo gledaju nek je sto senzacionalnija vijest a i ovom saurmanu koji samo zna kopirat vjest i nista drugo
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 24 feb 2014, 19:36

Saurman je napisao/la:
let3 je napisao/la:Saurman ce na kraju nagurati tu cifru do 200 miliona...dok to ne odradi, nece odustati :lol: :lol: lik je dosad copy-paste jedno 20 tekstova o transferu Neymara, svaki razlicit od onog prethodnog :lol: :lol:
yebeno je opterecen tim transferom :?
Neću ja ništa nagurati nego sudstvo u Španiji.Koliko ste ono pisali na početku da je transfer koštao, 22 mil ? :lol:

Prvo ste pisali da neće biti podignuta optužnica,pa ste rekli kako je Neymar plaćen 57 mil i ni cent više,zato što je to rekao ni manje ni više nego Rosell. Čovjek koji je odmah ufatio maglu kad je vidio šta je uradio.
Ocrnio je klub zbog kakadua.

Jedina odgovarajuća kazna za ovo je izbacivanje u drugu ligu.
slika
RIP CITY!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 24 feb 2014, 19:43

Ne znam zasto mu odgovarate :?

Samo ga ignoriraj i valjda ce prestati.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 24 feb 2014, 20:00

@Sarma strikes again. Gdje si bio neki dan kada je Rosell oslobodjen svih optuzbi ? A vidis tebe niko nije prozivao a dao si mu itekakav razlog za to. Bice da ti je krivo sto Ney nije zavrsio u Munchenu, ipak ga je Guardiola htio prije nego li Gotzea :kava

OT,
Leo Messi i Roberto Carlos imaju najviše golova izvan 16 metara u zadnjih 20 godina. Oba igrača su postigla po 32 pogotka.
Jel ovaj prvi onaj sto ne moze do gola dobacit izvan 16 ? :mrgreen:
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 24 feb 2014, 20:28

barca_87 je napisao/la:kad bi se u visinu transfera ubrajale i stavke ugovora i bonusi sto ce primat svaki igrac za vrijeme trajanja ugovora onda ni jedan igrac na svijetu nije placen koliko je receno sluzbeno al eto neymar je prvi igrac na svijetu kome su i to ubrojali u visinu transfera ,udrobili svega i svacega
al de ti to dokazi debilima novinarima koji samo gledaju nek je sto senzacionalnija vijest a i ovom saurmanu koji samo zna kopirat vjest i nista drugo
Ja nikako ne mogu vjerovati da se vi raspravljate sa Saurmanom koji na pdf Primere dolazi samo provocirati, a još manje vjerujem da se praviš toliki znalac oko tog slučaja, toliki insajder da je to strahota.

Pusti da cijeli slučaj završi, ako se plati više od 57 miliona eura, pa i cent više, bićete u krivu.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 24 feb 2014, 20:37

Cap17an je napisao/la:
Gorki je napisao/la:[youtube][/youtube]
Samo godinu dana kasnije isti timovi, ista liga, drugi stadion, isti rezultat, drugi pobjednik.
Sve je isto samo Laudrupa nema, tj. bilo ga je ali u Madridu. Koji yebeni genije.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 feb 2014, 20:38

Reinkarnacijo gdje u mojim postovima vezano za ovaj slučaj vidiš neko provociranje.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 24 feb 2014, 21:17

Sama tvoja potreba da konstantno ovdje dolaziš zalijepiti te neke članke je dovoljan pokazatelj tvoje provokacije. Kao i svaki post o Luki Modriću na temi Reala.

Dosadan si, to moraš shvatiti.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 feb 2014, 21:36

Oni imaju apsolutno pravo da nas sad zayebaju i to treba posteno da se prihvati. Veliku zalihu bodova smo u nekoliko kola prokockali a i dalje se uprava i neki kanatici furaju o gigantima u odbrani i golu. Sada kada nam vise i ne treba bilo koga da dovedu na mjestu stopera ili u odbranu yebo im on sve od reda dok god bude u Barceloni. A ove postove ne mozes gledati provociranjem - to je tako a i ocekivano nakon ove smijurije u zadnjih nekoliko kola.

p.s. i ne provaljujte se sa tim videom (5:0) gore - to je neki drugi klub od ove smijurije sad.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 24 feb 2014, 21:41

Taj Crujjfov dream tim je nakon osvajanja 4 lige, lige prvaka i nekoliko kupova propao, bas kao sto sada pada ovaj. Trebalo je 10 godina da se povrate. Samounistenje sto bi ti rekao, ali tako to ide u Barci.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 feb 2014, 21:45

Korinov je napisao/la:Taj Crujjfov dream tim je nakon osvajanja 4 lige, lige prvaka i nekoliko kupova propao, bas kao sto sada pada ovaj. Trebalo je 10 godina da se povrate. Samounistenje sto bi ti rekao, ali tako to ide u Barci.
Ovaj tim nije morao padati jer je bilo samo potrebno da se posvete malo odbrani i nadju 2-3 prosjecna odbrambena igraca prije nekoliko godina i sve bi bilo kao i do sada. Ovako nisu htjeli i posto mi definitivno do Busketca nemamo tim i igramo bez odbrane pali smo i padamo. Sami sebe unistili.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 feb 2014, 21:49

Iz kola u kolo onoliko komedije, smusenosti, izgubljenosti i sramote Evropa nije vidjela vjerovatno nikad. Onoliko blesavih golova iz kola u kolo i onoliko trauma prilikom svakog napada na nas gol - jel to odbrana za ovaj klub. Unistili su klub i yebo im familiju svaki koji sad dodje da nam pojaca klub u "odbrani". Toliko neshvatljivo nepotrebno razocaranih navijaca Blaugrane njihovom konstantnom nezeljom da nadju tog yebenog hipermilijardama skupog stopera i mozda jos jednog zamjenu za Puyola - pokazace se uskoro bjelim maramicama. NISTA OVO NIJE TREBALO - Samo je trebalo pojacati odbranu i sve bi bilo kao i prije. Al bitno je kretencinu Bartu i Montoju izgurati u Pikea da se dokaze da su samo oni u pravu. A onda taj isti kitas Pike svo vrijeme nam se smije u facu svojim ludostima (blago receno). Uprava + Rasol nas je unistio i sad bjeze. Meni je to vise sumljivo od transfera Nejmara. Zivi bili pa vidjeli sta su ovi bili i zasto su se ovako ponasali. A smrdi sigurno ...

p.s. Ja 2 god im pominjem sve od reda jer sam znao da ce na ovako nesto izac a meni se smiju. :) Oni koji znaju bolje i kojim aarena pojma nema slobodno glavu u pijesak i mene na ignor. Ovo je moja zelja a vi neznalice nastavljajte dalje. ;) Meni je sve jasno a vama jos nije. :?
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 24 feb 2014, 22:04, ukupno mijenjano 2 puta.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 feb 2014, 22:03

bparena je napisao/la:Iz kola u kolo onoliko komedije, smusenosti, izgubljenosti i sramote Evropa nije vidjela vjerovatno nikad. Onoliko blesavih golova iz kola u kolo i onoliko trauma prilikom svakog napada na nas gol - jel to odbrana za ovaj klub. Unistili su klub i yebo im familiju svaki koji sad dodje da nam pojaca klub u "odbrani". Toliko neshvatljivo nepotrebno razocaranih navijaca Blaugrane njihovom konstantnom nezeljom da nadju tog yebenog hipermilijardama skupog stopera i mozda jos jednog zamjenu za Puyola - pokazace se uskoro bjelim maramicama. NISTA OVO NIJE TREBALO - Samo je trebalo pojacati odbranu i sve bi bilo kao i prije. Al bitno je kretencinu Bartu i Montoju izgurati u Pikea da se dokaze da su samo oni u pravu. A onda taj isti kitas Pike svo vrijeme nam se smije u facu svojim ludostima (blago receno). Uprava + Rasol nas je unistio i sad bjeze. Meni je to vise sumljivo od transfera Nejmara. Zivi bili pa vidjeli sta su ovi bili i zasto su se ovako ponasali. A smrdi sigurno ...

p.s. Oni koji znaju bolje i kojim aarena pojma nema slobodno glavu u pijesak i mene na ignor. Ovo je moja zelja a vi neznalice nastavljajte dalje. ;)
Ima tu do odbrane al brate ovaj vas trener je za mene komedija cista :!:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 24 feb 2014, 22:03

Jasno mi je da napadas Piquea i ostale stopere ali zasto Bartru ? Pa momak je bio najbolji stoper Barcelone i onda neshvatljivo Shakirin zavrsi ispred njega u 7 utakmica vezano. Ovaj se vrati i Tata konta da mu protiv Sociedada mladic koji nije toliko dugo igrao pokriva sve rupe u odbrani.
A to sto mislis da bi kupovinom odbrane sve bilo kao prije varas se i to dobro. Napad i veza nisu nista bolji. Oni dopustaju da se odbrana izlaze takvim napadima koje Baresi, Beckenbauer i Maldini ne bi mogli odbraniti. A to dopustaju svojom setnjom, pogotovo mislim na Messija. Daj ba neko podatak o njegovoj kilometrazi u zadnjoj tekmi, ili zadnjih 5 nebitno, bas me interesuje.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 feb 2014, 22:06

Amar Dzeko je napisao/la:
bparena je napisao/la:Iz kola u kolo onoliko komedije, smusenosti, izgubljenosti i sramote Evropa nije vidjela vjerovatno nikad. Onoliko blesavih golova iz kola u kolo i onoliko trauma prilikom svakog napada na nas gol - jel to odbrana za ovaj klub. Unistili su klub i yebo im familiju svaki koji sad dodje da nam pojaca klub u "odbrani". Toliko neshvatljivo nepotrebno razocaranih navijaca Blaugrane njihovom konstantnom nezeljom da nadju tog yebenog hipermilijardama skupog stopera i mozda jos jednog zamjenu za Puyola - pokazace se uskoro bjelim maramicama. NISTA OVO NIJE TREBALO - Samo je trebalo pojacati odbranu i sve bi bilo kao i prije. Al bitno je kretencinu Bartu i Montoju izgurati u Pikea da se dokaze da su samo oni u pravu. A onda taj isti kitas Pike svo vrijeme nam se smije u facu svojim ludostima (blago receno). Uprava + Rasol nas je unistio i sad bjeze. Meni je to vise sumljivo od transfera Nejmara. Zivi bili pa vidjeli sta su ovi bili i zasto su se ovako ponasali. A smrdi sigurno ...

p.s. Oni koji znaju bolje i kojim aarena pojma nema slobodno glavu u pijesak i mene na ignor. Ovo je moja zelja a vi neznalice nastavljajte dalje. ;)
Ima tu do odbrane al brate ovaj vas trener je za mene komedija cista :!:
jbg Amare, ti ko da si Amerku otkrio :mrgreen: pa o cemu mi pišemo ovdje mjesecima :P ....ali treba biti pošten, pa reci da Tata sam sebe nije doveo u Barcu ;) ...na nekom je odgovornost za citavo ovo stanje.

Arena, Bartra je najbolji stoper Barce, ni kriv ni dužan :!: to se ispostavilo ove godine....ne znam što njega pljuješ :shock: pored toliko precih.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 24 feb 2014, 22:13

Ma barca nikad nije imala odbranu,mozda dok je puyol bio u formi,on bio jedini izuzetak,ostali su uvijek bili rupe. Samo sto nikad nisu imali toliki pritisak koliko ove sezone,jer prednji dio ekipe je uvijek radio svoj posao,stalni i visoki presing,sabiju protivnika u 16 i obicno se utakmice rjesavale u prvom poluvremenu. Ova odbrana je u proslosti imala posla svaku 5tu utakmicu,i normalno nisu toliki levati da svaki put fejlaju,tako da su lakse rjesavali probleme.

Al sad su pod stalnim pritiskom,skoro svih ekipa ,prednji dio ne radi ko prije,i "kvaliteta" odbrane se vidi tek sad,dok je nekad barca bila ta koja ce zabiti prvi go,i nakon toga i dalje ubijati protivnika,sad je barca ta koja cesto prima prvi go,i jednostavno svi su vidjeli da imaju svoje sanse sad,i koriste to,s presingom ,visokim izlaskom na barcu i sl.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 feb 2014, 22:14

suhi je napisao/la:Ma barca nikad nije imala odbranu,mozda dok je puyol bio u formi,on bio jedini izuzetak,ostali su uvijek bili rupe. Samo sto nikad nisu imali toliki pritisak koliko ove sezone,jer prednji dio ekipe je uvijek radio svoj posao,stalni i visoki presing,sabiju protivnika u 16 i obicno se utakmice rjesavale u prvom poluvremenu. Ova odbrana je u proslosti imala posla svaku 5tu utakmicu,i normalno nisu toliki levati da svaki put fejlaju,tako da su lakse rjesavali probleme.

Al sad su pod stalnim pritiskom,skoro svih ekipa ,prednji dio ne radi ko prije,i "kvaliteta" odbrane se vidi tek sad,dok je nekad barca bila ta koja ce zabiti prvi go,i nakon toga i dalje ubijati protivnika,sad je barca ta koja cesto prima prvi go,i jednostavno svi su vidjeli da imaju svoje sanse sad,i koriste to,s presingom ,visokim izlaskom na barcu i sl.
sve receno

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 feb 2014, 22:18

let3 je napisao/la:jbg Amare, ti ko da si Amerku otkrio :mrgreen: pa o cemu mi pišemo ovdje mjesecima :P ....ali treba biti pošten, pa reci da Tata sam sebe nije doveo u Barcu ;) ...na nekom je odgovornost za citavo ovo stanje.
Znam bolan, ali vidiš da on konstantno samo po odbrani rafale sasipa :mrgreen:

A ako ćemo gledati realno, Barci nikad nije ni trebala super jaka odbrana zbog sistema koji su igrali.
Kontrola lopte od 65-70% u prosjeku, te visok presing i osvajanje lopte u roku od 20 sekundi u 9 od 10 situacija. Ja takvu igru više ne vidim, ali kako i da se vidi kada najbolji igrač kluba prehoda cijelu utakmicu.

U tekmi protiv Citya sam se zaprepastio da ikona kluba kao što je on, može tako igrati u jednoj bitnoj utakmici, ma nije važna težina utakmice, kako on to može raditi ? Čovjek je prehodao kompletnu utakmicu, kad City ima loptu.
I šta onda očekivati od ostalih igrača ? Tu je naravno i do trenera, ali ne može Messija niko natjerati da se trudi.

Ja vas unazad 10ak godina nisam gledao lošije nego što ste sad i to je činjenica.

edit: suhi me preduhitri sa ovim prvim zaključkom iz mog posta :roll:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.