Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Moze biti svega, ali Savas je uznapredovao rep u Njemackoj, gotivan je meni i Eko, neam nista protiv njega.LenBias je napisao/la:uh taj savasov diss je onako cista mrznja i istina bio, odlican diss, samo i dalje mislim kako je taj beef itekako prije dogovoren da bi se oba jos vise probili na sceni ma koliko to cudno zvuci jer su oba relativno poznati bili svima ali eto, slave nikad dostasve u svemu dobar beef je to bio, ekov diss isto ali ovo je sigurno dosta jace na kraju, nije dzaba sve bilo gotovo poslije ovog
Sido ga je i podigao.LenBias je napisao/la:dobri su oni bili prije, slusao sam ih i ja ali, po mom misljenju, bushido je najbolje sto se ikad desilo njemackom repu, od popularnosti do profesionalnosti i jacine u svakom pogledu vezanom za muziku i biznis koji se oko nje okrece, taj covjek je malo reci genijalannovi album mu jos nisam provjerio ali isti taj nivo ocekujem i dalje, nista manje od toga
naravno da je trebao biti, tacnije kanye je bio rep, pravi, dobri rep (pri tome ne mislim onaj agresivni JMT, Necro itd fazon, to su mi inace gluposti neki Common like reper npr, da ne uporedjujem previse) ali kasnije kada je skontao kako se bolje, lakse, brze dolazi do novca, neke bitnije uloge u svijetu i svega ostalog sto je uspio da ostvari okrenuo se cemu se okrenuo (odlazenju u zabiti, snimanju cijelih albuma za osobe striktno u roku od nekoliko dana, album koji si naveo kao najdrazi mu je i najblize perfekciji od svih, muzickoj perfekciji ne rep perfekciji, yeezus je cudan, dobio je odlicne kritike ali je stvarno tezak za svariti i shvatam ljude koji ga ne vole, imam osjecaj da je dosta ispred svog vremena i da ce tek za nekoliko godina dobiti taj neki status i biti priznat, mozda nekada i kult, ko zna), sve to sto govoris da je kanye sad je postao nakon sto se ostavio rep, taj cisti rep koji je radio u pocetku tj kada je skontao sta moze biti ako zeli i uradio je to jer je pametan, strasno pametan likDonnie Darko je napisao/la:Kanye je hip hop umjetnik, nije reper, nit je ikada trebao biti.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.