Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
zbog čega neke fileove ne mogu izbrisati sa kompjutera?
Možda ima nešto važno ili se koriste trenutno.Šta piše kad hoćeš izbrisat?filip13 je napisao/la:zbog čega neke fileove ne mogu izbrisati sa kompjutera?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- moustapha
- Kontakt:
#divovi
- Papastathopoulos
- Kontakt:
R cd-ovi (ili dvd-ovi) su "recordable", a R-WR su "re-writable", i jesul' to oni koji se mogu editovati ? Npr snimim muzike na cd, a zaboravio staviti par pjesama, editujem preko nere i ubacim ih jel ?
I jesul' skupi ti cd-ovi ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re:
Sam naziv ti govori da se mogu editovati, oni ti dođu kao Memory Stick, samo što imaju kraći vijek trajanja.Papastathopoulos je napisao/la:R cd-ovi (ili dvd-ovi) su "recordable", a R-WR su "re-writable", i jesul' to oni koji se mogu editovati ? Npr snimim muzike na cd, a zaboravio staviti par pjesama, editujem preko nere i ubacim ih jel ?
Znam da su DVD-RW oko 2,20 KM, a što se CD-ova tiče oni bi trebali biti negdje oko 1-1,50 KM.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a kako cu hljeba ti reci radnici da mi dadne takav jedan cd ? Msm, uvijek kazem "jedan prazan cd", kako se ovo s*anje zove ?Unknown Genius je napisao/la:Sam naziv ti govori da se mogu editovati, oni ti dođu kao Memory Stick, samo što imaju kraći vijek trajanja.Papastathopoulos je napisao/la:R cd-ovi (ili dvd-ovi) su "recordable", a R-WR su "re-writable", i jesul' to oni koji se mogu editovati ? Npr snimim muzike na cd, a zaboravio staviti par pjesama, editujem preko nere i ubacim ih jel ?
Znam da su DVD-RW oko 2,20 KM, a što se CD-ova tiče oni bi trebali biti negdje oko 1-1,50 KM.
Re:
pa zato ne kupuješ cd u marketu običnom nego u opremljenim knjižarama/radnjama koje imaju informatičku opremuPapastathopoulos je napisao/la:a kako cu hljeba ti reci radnici da mi dadne takav jedan cd ? Msm, uvijek kazem "jedan prazan cd", kako se ovo s*anje zove ?Unknown Genius je napisao/la:Sam naziv ti govori da se mogu editovati, oni ti dođu kao Memory Stick, samo što imaju kraći vijek trajanja.Papastathopoulos je napisao/la:R cd-ovi (ili dvd-ovi) su "recordable", a R-WR su "re-writable", i jesul' to oni koji se mogu editovati ? Npr snimim muzike na cd, a zaboravio staviti par pjesama, editujem preko nere i ubacim ih jel ?

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa prazni sa RW funkcijom, odnosno prazni CD ili DVD na koji se moze iznova snimati.
Doduse ako ista o tome zna, dovoljno je da naglasis da je rewritable ( ri:vrajtabl
), odnosno RW (CD-RW, DVD-RW) oznaka, ne samo CD-R ili DVD-R. Uostalom, te oznake i sam vidis, uzmes s police i cao.
Doduse ako ista o tome zna, dovoljno je da naglasis da je rewritable ( ri:vrajtabl

...Život za Široki...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Hvala vama, ali izgleda da u mene dvd przac nije "rewritable", ovakav je u mene:

Imam jedan takav, ali je cd przac, nije dvd..moracu ga ubacit, valjda mi radila oba
Ustvari nije cd przac jbt, tek ugleda ovo "dvd rom":

Imam jedan takav, ali je cd przac, nije dvd..moracu ga ubacit, valjda mi radila oba
Ustvari nije cd przac jbt, tek ugleda ovo "dvd rom":

Zakljucani.moustapha je napisao/la:filip13 je napisao/la:zbog čega neke fileove ne mogu izbrisati sa kompjutera?
Unlocker[/quote
hvala
Skinem Chrome i nece da se otvori, samo na taskabaru bude par sekundi i crasha se
Da li neko zna gdje "gori" ?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
evo skini ovaj broswer http://en.browser.baidu.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Otelo je napisao/la:Skinem Chrome i nece da se otvori, samo na taskabaru bude par sekundi i crasha se![]()

Ma meni treba Chrome zbog nekih dodataka
Inace koristim Operu ali mi je Chrome potreban.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
probaj Citrio, baziran je na istoj platformi kao i ChromeOtelo je napisao/la:Ma meni treba Chrome zbog nekih dodataka![]()
nema skoro nikakve razlike

http://citrio.com/win/index.html
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hvala ali ne radi addon na njemu.
Eh ovako
Nadam se da ce neko moci odgovoriti na pitanje.
Uglavnom, laptop upalim radi al nema slike nikako, koji mu je k?
Imas li na njemu izlaz za externi monitor?L_blancos je napisao/la:Eh ovako
Ako imas spoji neki monitor pa ponovo ukljuci laptop. Ako ni on ne daje sliku onda je stradala grafika.
Pokusao upravo i nema slike opet.Bilall je napisao/la:Imas li na njemu izlaz za externi monitor?L_blancos je napisao/la:Eh ovako
Ako imas spoji neki monitor pa ponovo ukljuci laptop. Ako ni on ne daje sliku onda je stradala grafika.
Hvala ti
ode grafičkaL_blancos je napisao/la:Eh ovako

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Sto se tice spajanja monitora mislim da ti ne bi ni pokazalo odma sliku dok ne iskoristis kombinaciju tipki WIN+P, tako da prebacis sliku na monitor, ali to se tek moze uraditi kada se windows ukljuci, tako da pokusaj opet sve spojiti, sacekaj nekih par minuta, da budes siguran da se laptop ukljucio, ako nema passworda onda mozes odma iskoristiti tu kombinaciju tipki, ako ima morat ces "napamet" ukucati pass, udariti enter i opet sacekati par minuta, uglavnom kada se ukljuci pritisni WIN+P kombinaciju dva puta i onda ces znati da li je do monitora ili do maticne.L_blancos je napisao/la:Pokusao upravo i nema slike opet.Bilall je napisao/la:Imas li na njemu izlaz za externi monitor?L_blancos je napisao/la:Eh ovako
Hvala ti
Tipka WIN (windows), ukoliko ne znas, je ova:

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.