Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Armala
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Armala » 24 feb 2014, 17:20

Imamo li mi jos igraca u HNL-u da znam koga da ocekujem u buducnosti(pored Saida)? :( :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 feb 2014, 17:23

Armala je napisao/la:Imamo li mi jos igraca u HNL-u da znam koga da ocekujem u buducnosti(pored Saida)? :( :D
Ima, Kvesić.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 24 feb 2014, 17:24

Armala je napisao/la:Imamo li mi jos igraca u HNL-u da znam koga da ocekujem u buducnosti? :( :D
Imamo,Jozinovic,Bukva oba iz Hajduka.Bilo bi dobro stavit bekovski par Vrso-Jozinovic,kakva bi to simbioza bila a malo ispred glavom i bradom Tino Sven Susic.Ma rapsodija.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 24 feb 2014, 17:26

Imamo jos dvojicu iz Hajduka :o :o Njih je realno ocekivat uskoro u repki :D

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 24 feb 2014, 17:31

Armala je napisao/la:Imamo jos dvojicu iz Hajduka :o :o Njih je realno ocekivat uskoro u repki :D
Apsolutno,kriterij se mora drzati.

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 25 feb 2014, 12:54

Da nam je Mahmutovic i u nogometnom savezu svu bi ovu omladinu privolio da igraju za nas!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 feb 2014, 13:01

Stipe je napisao/la:Da nam je Mahmutovic i u nogometnom savezu svu bi ovu omladinu privolio da igraju za nas!!
Mislim da bi i Ciro do sada pokupio sve ove potencijalne od Tankovica, Arslanagica, do uvakat Seferovica ( osim Halilovica i Hrgote za koje bi se vjerojatno patriotski borio da igraju za HR).
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 25 feb 2014, 13:05

TMovac je napisao/la:
Stipe je napisao/la:Da nam je Mahmutovic i u nogometnom savezu svu bi ovu omladinu privolio da igraju za nas!!
Mislim da bi i Ciro do sada pokupio sve ove potencijalne od Tankovica, Arslanagica, do uvakat Seferovica ( osim Halilovica i Hrgote za koje bi se vjerojatno patriotski borio da igraju za HR).
Pogledaj sta Mahmutovic napravi od kosarkaske reprezentacije. Doveo za selektora trenera svjetske klase. Za svakog igraca koji vuce BH korijene covjek se bori kao da je u pitanju zivot ili smrt. Preporodio kosarkaski savez. E kad bi tako bilo i u nogometnom savezu pa gdje bi nam kraj bio.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 feb 2014, 13:11

Kosarka i fudbal su dvije razlicite stvari razlicite su procedure u fudbalu mozes prebaciti igraca i do U21 ,a u kosarci tesko jedan SUlejmanovic Emir jos ne moze da igra za Bosnu bas zbog tih procedura FIBA i zato mi je malo krivo sto u fudbalu se ne bore za igrace jer imamo vise slobode za te transfere,a nismo mi super talentovani da propustamo bisere..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 feb 2014, 13:13

Stipe je napisao/la: Pogledaj sta Mahmutovic napravi od kosarkaske reprezentacije. Doveo za selektora trenera svjetske klase. Za svakog igraca koji vuce BH korijene covjek se bori kao da je u pitanju zivot ili smrt. Preporodio kosarkaski savez. E kad bi tako bilo i u nogometnom savezu pa gdje bi nam kraj bio.
U nogometnom savezu, pogotovo Susicu, je ispod ''njegove casti'' da uzmes telefon, i obavis razgovor sa potencijalnim reprezentativcom koji ima dilemu izmedju nase repke i jos jedne. A kamoli da ga posjetis.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 feb 2014, 13:15

Sve je to lapo, lapo... Preldžić, Begić, Omić, Ramljak..

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 25 feb 2014, 13:17

Kad budemo za 5 godina igrali protiv Sveda i Tankovic zabije hattrick i napise na twitteru "ja sam radio samo svoj posao voljena domovino" onda cemo se u glavu sakom udarati kao u hrkljusu :D

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 feb 2014, 13:18

Stipe je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Pogledaj sta Mahmutovic napravi od kosarkaske reprezentacije. Doveo za selektora trenera svjetske klase. Za svakog igraca koji vuce BH korijene covjek se bori kao da je u pitanju zivot ili smrt. Preporodio kosarkaski savez. E kad bi tako bilo i u nogometnom savezu pa gdje bi nam kraj bio.
covjek je legenda i treba mu skinuti kapu. Pogotovo jos kada se vidi kakvim mizernim sredstvima rade u odnosu na recimo Fudbalski savez. Sjecam se jednom prilikom da je rekao da bi otisao pjeske (cini mi se do Slovenije) samo da igrac zaigra za nas. Ovi iz FS BiH bi mogli stosta nauciti od njega. Al eto sta je tu je
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 25 feb 2014, 13:19

VanBasten je napisao/la:Sve je to lapo, lapo... Preldžić, Begić, Omić, Ramljak..
Tu se barem pokusalo i islo se na noge i razgovaralo sve se dalo sto se moglo, al oni su izabrali drugo i to je tako. Savez se maksimalno potrudio oko njih i svaka im cast na tome. A nogometni treba da se ugleda na kosarkaski savez nista vise.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 feb 2014, 13:20

Stipe je napisao/la:Kad budemo za 5 godina igrali protiv Sveda i Tankovic zabije hattrick i napise na twitteru "ja sam radio samo svoj posao voljena domovino" onda cemo se u glavu sakom udarati kao u hrkljusu :D
A moRe biti novi Denni Avdić, Kučuković, Džaka... ima i ta mogućnost.
Stipe je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Sve je to lapo, lapo... Preldžić, Begić, Omić, Ramljak..
Tu se barem pokusalo i islo se na noge i razgovaralo sve se dalo sto se moglo, al oni su izabrali drugo i to je tako. Savez se maksimalno potrudio oko njih i svaka im cast na tome. A nogometni treba da se ugleda na kosarkaski savez nista vise.
I, jel se promjenila odluka? Nije! Jer nije bilo ni prave želje. I s ovima se pokušalo... klečati, nikom.

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 25 feb 2014, 13:23

VanBasten je napisao/la:
Sve je moguce, al momak je talenat veliki!

VanBasten je napisao/la:I, jel se promjenila odluka? Nije! Jer nije bilo ni prave želje.
Barem su se ljudi istinski potrudili i nema im se sta prigovoriti. Sve sto je bilo do njih oni su uradili. Igraci su odabrali drugacije i to je gotova prica.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 feb 2014, 13:35

VanBasten je napisao/la:
Stipe je napisao/la:Kad budemo za 5 godina igrali protiv Sveda i Tankovic zabije hattrick i napise na twitteru "ja sam radio samo svoj posao voljena domovino" onda cemo se u glavu sakom udarati kao u hrkljusu :D
Stipe je napisao/la:
I, jel se promjenila odluka? Nije! Jer nije bilo ni prave želje. I s ovima se pokušalo... klečati nikom.
Barem se pokusalo i mozemo imati mirnu savjest. Nije gubitnik onaj ko pokusa, da sve od sebe, pa ne uspije. Gubitnik je onaj ko uopste ne pokusa (ili pokusa ono povrsno, preko qurca, samo da se broji da je nesto radio. Da mu ostali ne mogu zvocati da ne radi nista).

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 25 feb 2014, 13:36

RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 feb 2014, 13:37

Sve smo probali sa **** Tanksonom, ali kad nece.... Koji je on virac, pa ne pisa parfem i ne moze iscijediti limun guzicom...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 feb 2014, 13:48

slika
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, lol89, UtdBiH21 i 25 gostiju.