FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Korinov
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Korinov » 24 feb 2014, 00:08

Rafa sljedece sezone izbacuje Alexisa iz prvih 11. Zapisi da ne kazes da ti nisam rekao :kava
Od tog hamelja iz Madrida imamo boljih u Barci B ..
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 24 feb 2014, 00:09

To ona Barca B što gubi od Madrida B?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 24 feb 2014, 00:12

Kawhi je napisao/la:To ona Barca B što gubi od Madrida B?
Jah a to onaj Madrid sto je zadnji na tabeli ? :kava
Nego mogli bi mi ovako do sutra ali ja necu. Nego poslusaj

" onclick="window.open(this.href);return false;

i haj na spavanje :kava
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 feb 2014, 00:17

Korinov je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:To ona Barca B što gubi od Madrida B?
Jah a to onaj Madrid sto je zadnji na tabeli ? :kava
Samo bod manje od barcelone B :kava:

duhovni vodja zole kae
hm..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 24 feb 2014, 00:18

slika
Neinformisan si.I tu vas stižemo.

Ne bi mogli do sutra jer je sutra za 23 sata i 43 minute :kava:

Slušaš zanimljivu muziku.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Da imaš šta radit do jutra.Idem ti ja.Neću spavat moram se educirat :kava:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 24 feb 2014, 00:21

Nisam znao da ste toliko yebeni u Castilli :kava
A inace uhvatila me ova karnevalska muzika i atmosfera oko Brazila, Alves, Neymar, lepo lepo ..
E sine kad sam ja taj koncert presluao i pregledao :kava

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la Cautinho » 24 feb 2014, 09:44

let3 je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Evo Atletico malo pomaže u ovoj našoj teškoj situaciji,gube 3-0 od Osasune,i po svemu sudeći ostajemo drugi.
Ajde bar nešto pozitivno.
:lol: :lol: ja dobre utjehe :mrgreen:
Pa ovako smo drugi,imamo najbolju gol razliku i kaskamo 3 boda.
Po meni Real može svagdje zapeti i ispustiti bodove,još oni nisu dosegli nivo neke ujednačene konstante.
I dalje je sve otvoreno,ali neminovno je da Barca mora mjenjati nešto u pristupu igre,jer nam je sad ključni dio sezone,moramo to vrhunski odraditi.
Keep walking.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 24 feb 2014, 13:00

Izgleda da bi nas Puyol na kraju sezone mogao napustit.

Posto ne moze da igra 2 utakmice tjedno zbog velikih povreda i zbog toga sto je konkurancije velika :lol: .Onda spominje se sve vise i vise odlazak Songa.Mozda ne bi bilo lose prodati,a Mascherana vratiti na zadnjeg veznog.Ali odma bi se moralo dovesti 2 kvalitetna stopera.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 24 feb 2014, 13:51

Stoper se definitivno dovodi na ljeto, mozda cak i 2 kao sto kazes i po meni bi to trebalo uraditi. Znaci imao bi Piquea, Bartru, dva nova i Mascherana kao alternativu od stopera. Samo je od stopera bitno dovesti jednog vodju, klasu kakve Barcelona nema od Puyola. Songa prodat i dovesti nekog dinamicnijeg veznjaka, L. Gustavo bi bio idealan. Vjerovatno ima i boljih ali ovaj je dostupan.
Vratiti Deulofeua i Rafu i to je to. Ter Stegen je svakako tu. Bila bi to fina ekipa, malo svjeze krvi.
I da, umal da zaboravim onog cirkusanta Alvesa. Njegovo je proslo tako da bi trebalo traziti i desnog beka. Eh to je vec tezi posao i mislim da nece mijenjati toliko igraca u jednom prelaznom roku.

slucajniprolaznik
Kontakt:

Post Postao/la slucajniprolaznik » 24 feb 2014, 14:10

DesimaL je napisao/la:Izgleda da bi nas Puyol na kraju sezone mogao napustit.

Posto ne moze da igra 2 utakmice tjedno zbog velikih povreda i zbog toga sto je konkurancije velika :lol: .Onda spominje se sve vise i vise odlazak Songa.Mozda ne bi bilo lose prodati,a Mascherana vratiti na zadnjeg veznog.Ali odma bi se moralo dovesti 2 kvalitetna stopera.
Puyol kakav god da je i koliko god da ima godina konkurenciju u nasoj odbrani trenutno nema,nazalost :)

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 24 feb 2014, 14:13

Dovesti Fazia zbog visine,a i prilicno je dobar.Mislim da mu i cijena nije nesto velika oko 10m.I dovesti nekog WC stopera :mrgreen: .Mozda ne bi bilo lose probati sa Vertonghenom.Odlican stoper,a i dobro bi nam dosao ljevak na mjestu stopera.I moze po mogucnosti igrati lijevog beka sto bi nam dobro doslo protiv jacih ekipa.Posto znamo kako su bekovi Barcelone ofanzivni,dok bi on igrao kao Abidal.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 24 feb 2014, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 24 feb 2014, 14:16

Ne bi bilo lose, Fazio, Balanta ( malac za kojeg vjerujem da ce kad dodje u Evropu postati jedan od najboljih stopera svijeta ), zadnji vezni i desni bek. Malo li je :kava

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 feb 2014, 14:17

:lol: :lol: :lol: debili nece uzet jednog a ti bi dva stopera
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 24 feb 2014, 15:03

Sto je napisao @kawhi stranicu ranije tj. sto je citirao nekoga... Pique tj. stoperi u Barci zaista nemaju lak posao. Nije lako kad ti je pola terena (tvoja polovica) prazno. I onda lupi kontra i 2 stopera ostaju na velikom prostoru branit 1v1. Ali to je igra Barcelone, yebiga.

Nego kontam da je Tata cijelu sezonu gleda izvest Songa i Busquetsa protiv neke jace momcadi. Jer mislim da je on to htio, da je htio takvu Barcelonu za promjenu. Ali cini mi se da mi nemamo igrace za takvo sto. Ali nakon prosle utakmice nisam siguran da ce nastavit u tom fazonu. Ali opet bilo bi glupo da zbog jedne utakmice syebe sam sebi ono sto ej naumio.
RIP CITY!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 24 feb 2014, 15:09

U vas vazda prica treba kvalitetan ili ti ga WC stoper obavezno ili 2 cak,svake godine ,otkad sam na forumu,i to jest tako,al cini mi se da to svi vide i cuju samo vasa uprava ne.Nisu doveli postenog(nikakvog) stopera u zadnjih 5 godine,ili koliko vec.

Fakat nezz kaj delaju u svoje fotelje.
Sretno zmajevi!!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 24 feb 2014, 15:17

Nemoj tako doveli su Chygrynskiy :lol:

Stvarno ja ne znam sta oni gledaju.Ko sto lik kaze svi to vide jedino ovi u upravi zadovoljni ovom odbranom.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 feb 2014, 15:22

MARCELO je napisao/la:U vas vazda prica treba kvalitetan ili ti ga WC stoper obavezno ili 2 cak,svake godine ,otkad sam na forumu,i to jest tako,al cini mi se da to svi vide i cuju samo vasa uprava ne.Nisu doveli postenog(nikakvog) stopera u zadnjih 5 godine,ili koliko vec.

Fakat nezz kaj delaju u svoje fotelje.
Nikad Barca nije imala jaku odbranu, nikad u svojoj historiji :!: taj dio tima u Barcinom filofoziji igre je najmanje bitan, ALI ovo je sad postalo krajnje zabrinjavajuce jer je odbrana na nivou nekog nižerazrednog kluba tipa Almerija, Getafe i slicno (uz dužno poštovanje prema pomenutim).

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 feb 2014, 16:40

Bitno je da oni ne misle o odbrani gola pa od mogucih 24 osvojismo samo 10 bodova. :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 feb 2014, 17:17

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 feb 2014, 18:11

"Više od kluba" i više od transfera: Barca je tvrdila da je Neymara platila 57, a na kraju će biti 107 milijuna"

KAKO dani prolaze, transfer brazilske zvijezde Neymara iz Santosa u Barcelonu raste iz dana u dan.

Najkontroverzniji transfer Primere, koji je nedavno dobio i svoj sudski epilog, svakim danom dobiva neke sasvim nove konotacije i dodatke. Barcelona je na početku tvrdila da je brazilskog reprezentativca platila 57.1 milijun eura, no ispalo je da je transfer dosegao cijenu od vrtoglavih 92 milijuna. Drugim riječima, ili prema presudi Vrhovnog suda Španjolske, katalonski gigant je državu oštetio za 9.1 milijun eura.

Prema važećim zakonima u Španjolskoj, kazna za utaju poreza iznosi od 5.5 do 54.6 milijuna eura, međutim, kako sada stvari stoje Barcelona će ipak morati platiti samo minimum. Kako tvrdi Marca, Katalonce je spasila brzina i ažurnost njihove pravne službe koja je već jutros uplatila tih od 9.1 milijuna eura. Ukoliko se to pokaže točnim, Barcelona bi morala platiti još 5.5 milijuna kazne koliko iznosi taj predviđeni minimum, što bi, kada se sve zbroji i oduzme, pokazalo kako je Neymar Barcelonu koštao točno 107.3 milijuna eura. A ako se pokaže da su tvrdnje Marce netočne, ako Barcelona ipak nije platila taj dug, tada će kazna rasti iz dana u dan.

Iz ove perspektive zaista smiješno zvuči izjava trenera Barcelone Tate Martina koji je s gnušanjem prokomentirao rekordni transfer Garetha Balea iz Tottenhama u Real, smatrajući neukusnim bavati toliko novca za jednog igrača. Ispada da je odšteta Reala Tottenhamu "sitniš" naspram ovog cirkusa oko Neymara
.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.