Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ma odgovorio bih ti ja moj Neutralni, ali bojim se da ponovo ne zaprijetiš odlaskom sa foruma ili pak da se loguješ sa jednim od 400 nickova pa da sam sebe lajkuješ.
Kvalitet Rijeke? Obzirom da je Niko Kovač pozvao dva igrača Rijeke na okupljanje, a niti jednog iz Dinama ili Hajduka dovoljno govori o kvalitetu tima sa Kantride.
Sad malo o Kvržiću. Otkrovljenje sezone u Rijeci, svojevremeno uz Benka najboljih igrač Rijeke i jedan od najsazlužnijih za plasman u EL.
U Europa league je bio ubjedljivo najboljih igrač Rijeke, rame uz rame sa Benkom. Svi smo gledali te utakmice.
Da je puno ne pričam, ima izjava trenera Betisa koji je jasno i glasno rekao koji su najbolji igrači Rijeke i koji su ga oduševili... klik na ovaj link ispod će dati mnogo više odgovora...
http://www.transfermarkt.de/de/hnk-rije ... n_144.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kvalitet Rijeke? Obzirom da je Niko Kovač pozvao dva igrača Rijeke na okupljanje, a niti jednog iz Dinama ili Hajduka dovoljno govori o kvalitetu tima sa Kantride.
Sad malo o Kvržiću. Otkrovljenje sezone u Rijeci, svojevremeno uz Benka najboljih igrač Rijeke i jedan od najsazlužnijih za plasman u EL.
U Europa league je bio ubjedljivo najboljih igrač Rijeke, rame uz rame sa Benkom. Svi smo gledali te utakmice.
Da je puno ne pričam, ima izjava trenera Betisa koji je jasno i glasno rekao koji su najbolji igrači Rijeke i koji su ga oduševili... klik na ovaj link ispod će dati mnogo više odgovora...
http://www.transfermarkt.de/de/hnk-rije ... n_144.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I ti nekog nazivaš plaćenikom.hogarstrasni je napisao/la:U reprezentaciji nije nikada bilo vise korupcije i nepotizma. To je provjereno. Susici su , na racun plasmana u kojem su minimalno zasluzni, od reprezentacije napravili privatnu firmi za prodaju propalih igraca.
Zahirovic, Tino Susic, Vrsajevic, Hadzic, Kvrzic, Vranjes, Ibricic, Visca su direktno ili indirektno povezani s menadzerskom agencijom Germanija.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- legenda reala
- Kontakt:
Nema sumnje da je Kvržić zaslužio šansu u reprezentaciji, tj. da ga se isproba imao je odličnih nastupa u Rijeci na početku sezone taman kad je i dobio poziv, dok već sad je pitanje zaslužuje li dosta je pao u formi, dok o sigurnom putovanju u Brazil se ne bi trebalo ni pričati 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nikad vise nepotizma.
covjek bi pomislio da desetorica Susica igraju...

- hogarstrasni
Ne , trojica , Safet, Sead i Tino! I jos 5-6 GermanaBatko je napisao/la:nikad vise nepotizma.![]()

Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 24 feb 2014, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Upravo zato je i počela rasprava. Momak je definitivno zaslužio šansu, zahvalan igrač, trči kao navijen, ubica 1 na 1. Njegov transfer na ljeto je veoma realan.legenda reala je napisao/la:Nema sumnje da je Kvržić zaslužio šansu u reprezentaciji, tj. da ga se isproba imao je odličnih nastupa u Rijeci na početku sezone taman kad je i dobio poziv, dok već sad je pitanje zaslužuje li dosta je pao u formi, dok o sigurnom putovanju u Brazil se ne bi trebalo ni pričati
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pao je, zbog, što je i Kek nedavno izjavio velikog broja utakmica. A Kvržić ih je odigrao 31u ili dvije. Često ordinirajući od kornera do kornera. Stigo ga je malo umor pred kraj.legenda reala je napisao/la:Nema sumnje da je Kvržić zaslužio šansu u reprezentaciji, tj. da ga se isproba imao je odličnih nastupa u Rijeci na početku sezone taman kad je i dobio poziv, dok već sad je pitanje zaslužuje li dosta je pao u formi, dok o sigurnom putovanju u Brazil se ne bi trebalo ni pričati
A i došao je do prilike nakon što je Steva ispao iz kombinacija. Vjerovatno ne bi ni diboio priliku da je Steva ispunio barem min. očekivanja u proteklom periodu.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 24 feb 2014, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
Grohotom se smijes a pises gluposti.....hogarstrasni je napisao/la:Ne , trojica , Safet, Sead i Tino! I jos 5-6 GermanaBatko je napisao/la:nikad vise nepotizma.![]()
Repka je do sada imala 0 Susica a od Insbrucka vjerovatno jednog, ako se pokaze...
- legenda reala
- Kontakt:
joj Batko kako si sad promjenio ploču, a do prije par mjeseci si bio gori od hogarstrasnog

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:joj Batko kako si sad promjenio ploču, a do prije par mjeseci si bio gori od hogarstrasnog![]()

Samo idioti ne mjenjaju misljenja, znas onu...

Ja kritikujem gdje treba a kad treba i pohvalim.... Pape zadnjih mjesec dana radi sto se od njega ocekuje..

@VanBasten
Anas se tek vratio pa je u tako kratkom vremenu uspio nastupiti samo petnaest puta za Rijeku. I kakve veze ima što je bio veliko razočaranje u Hajduku? Pa jedan Niko Kranjčar je popljuvan u Dinamu gdje je rečeno da ne posjeduje kvalitet, a znamo kako se kasnije odvijala njegova karijera nakon Hajduka i famoznih ulaganja Štimca u sami transfer u Hajduk. Alispahić je igrao standardno u Dinamu dok se nije teško povrijedio (lom ruke) u meču protiv HJK Helsinki-a (treće pretkolo za Ligu prvaka, ako treba reći ću ti i minutu).
Pošto sada spominješ pozicije neću nabrajati imena kao Kramarić ili Benko.
Dakle kad već spominješ pozicije, Zoran je odigrao skoro sve utakmice na poziciji desnog krila. Odigrao je i par mečeva na lijevom, te par puta kao ofanzivni vezni igrač.
E sada pogledaj taktiku Bosne i Hercegovine u prošlim kvalifikacijama. Koliko puta smo igrali sa krilima? Da ti malo pomognem. U gostima protiv Slovačke vezni red je izgleda: Haris, Sejo, Miralem, Zvjezdan. Protiv Lihtenštajna skoro identičan samo što je Senad igrao u veznom redu, a Sejo na lijevom beku. U velikoj pobjedi protiv Litvanije, Haris, Zvjezdan, Miralem i Sejo. U prijateljskoj utakmici protiv Argentine usljed povrede Senada, Edin je zauzeo poziciju lijevog veznog itd.
I sad mi reci gdje da igra Zoran Kvržić????????
Uzmi u obzir da će našu odbranu činiti aBd, Kolašinac, Spahić, Bičakčić, Mujdža. Zar nije bolje pozvati nekog mladog igrača nego 25-godišnjaka u Brazil? On je čisti primjer mutnih radnja u reprezentaciji pojedinaca. Nema veći kvalitet od krila Višće, Stevanovića koji ne igra nikako, Hajrovića, Lulića itd a opet se redovno zove u reprezentaciju, smiješno. Pa draže bi mi bilo da se zovne Hodžić iz Željezničara jer igra u našoj ligi ili neko sličan nego ovaj polovnjak (ništa protiv njega, ali nije kalibar za reprezentaciju).
@Virtu4l
Kakve te parnoje dječače pucaju? Ja nisam nikad za sebe glasao niti ću radi bezvrijednog ocjenjivanja pojedinaca. Nisi mi do koljena i to te jako boli, imam više znanja od tebe u skoro svim sportovima i to ti nabija neku vrstu kompleksa. Plači! Usput idi brzinski napravi temu o našoj grupi, ono samo nabroji repke koje su s nama pa kasnije edituj post, da bude da si ti otvorio temu, pačenik level over 9000.
Prijetiti da ću otići?
Koji si ti licemjer druže, a uz to teški psihički poremećaj. Dovoljno je vidjeti tvoje postove i svima je jasno o kakvoj se mentalo poremećenoj osobi radi.
Vrijednost tima sa Kandride. Očigledno ti si jedina zaostala osoba koja ne vidi negativne relacije u odnosu Mamić i Hrvatska reprezentacije. Evo da te naučim nešto danas. Dok je Cico Kranjčar bio trener nije pozvao tada strašnog Eduarda da Silve, Mamić je doslovno poludio. Tada se furao Kranjčar, a "polovnjak" Modrić se uveliko zapostavljao u igri naravno. Dinamo ima sada samo Halilovića jer se ekipa gradi na velikom broju stranaca, tako da je naravno logično da se ne zovu pojedinci tipa Ademi (2 nastupa za Vatrene) kada na toj poziciji imaš Milana Badelja i Ognjena Vukojevića.
Niko je pozvao Benka kao najboljeg strijelca u HNL, a sva ostala četiri napadača su kvalitetnija od njega, Mandžukić, Olić, Eduardo, te mladi Rebić.
Anas se tek vratio pa je u tako kratkom vremenu uspio nastupiti samo petnaest puta za Rijeku. I kakve veze ima što je bio veliko razočaranje u Hajduku? Pa jedan Niko Kranjčar je popljuvan u Dinamu gdje je rečeno da ne posjeduje kvalitet, a znamo kako se kasnije odvijala njegova karijera nakon Hajduka i famoznih ulaganja Štimca u sami transfer u Hajduk. Alispahić je igrao standardno u Dinamu dok se nije teško povrijedio (lom ruke) u meču protiv HJK Helsinki-a (treće pretkolo za Ligu prvaka, ako treba reći ću ti i minutu).
Pošto sada spominješ pozicije neću nabrajati imena kao Kramarić ili Benko.
Dakle kad već spominješ pozicije, Zoran je odigrao skoro sve utakmice na poziciji desnog krila. Odigrao je i par mečeva na lijevom, te par puta kao ofanzivni vezni igrač.
E sada pogledaj taktiku Bosne i Hercegovine u prošlim kvalifikacijama. Koliko puta smo igrali sa krilima? Da ti malo pomognem. U gostima protiv Slovačke vezni red je izgleda: Haris, Sejo, Miralem, Zvjezdan. Protiv Lihtenštajna skoro identičan samo što je Senad igrao u veznom redu, a Sejo na lijevom beku. U velikoj pobjedi protiv Litvanije, Haris, Zvjezdan, Miralem i Sejo. U prijateljskoj utakmici protiv Argentine usljed povrede Senada, Edin je zauzeo poziciju lijevog veznog itd.
I sad mi reci gdje da igra Zoran Kvržić????????
Uzmi u obzir da će našu odbranu činiti aBd, Kolašinac, Spahić, Bičakčić, Mujdža. Zar nije bolje pozvati nekog mladog igrača nego 25-godišnjaka u Brazil? On je čisti primjer mutnih radnja u reprezentaciji pojedinaca. Nema veći kvalitet od krila Višće, Stevanovića koji ne igra nikako, Hajrovića, Lulića itd a opet se redovno zove u reprezentaciju, smiješno. Pa draže bi mi bilo da se zovne Hodžić iz Željezničara jer igra u našoj ligi ili neko sličan nego ovaj polovnjak (ništa protiv njega, ali nije kalibar za reprezentaciju).
@Virtu4l
Kakve te parnoje dječače pucaju? Ja nisam nikad za sebe glasao niti ću radi bezvrijednog ocjenjivanja pojedinaca. Nisi mi do koljena i to te jako boli, imam više znanja od tebe u skoro svim sportovima i to ti nabija neku vrstu kompleksa. Plači! Usput idi brzinski napravi temu o našoj grupi, ono samo nabroji repke koje su s nama pa kasnije edituj post, da bude da si ti otvorio temu, pačenik level over 9000.
Prijetiti da ću otići?

Vrijednost tima sa Kandride. Očigledno ti si jedina zaostala osoba koja ne vidi negativne relacije u odnosu Mamić i Hrvatska reprezentacije. Evo da te naučim nešto danas. Dok je Cico Kranjčar bio trener nije pozvao tada strašnog Eduarda da Silve, Mamić je doslovno poludio. Tada se furao Kranjčar, a "polovnjak" Modrić se uveliko zapostavljao u igri naravno. Dinamo ima sada samo Halilovića jer se ekipa gradi na velikom broju stranaca, tako da je naravno logično da se ne zovu pojedinci tipa Ademi (2 nastupa za Vatrene) kada na toj poziciji imaš Milana Badelja i Ognjena Vukojevića.
Niko je pozvao Benka kao najboljeg strijelca u HNL, a sva ostala četiri napadača su kvalitetnija od njega, Mandžukić, Olić, Eduardo, te mladi Rebić.
- legenda reala
- Kontakt:
Očekujemo uzvraćanje Virtu4l koji je spreman poginuti na Safetovom putu 

Na istom mjestu gdje je igrao i u onoj tekmi gdje je ušao? Na krilu!
Gdje igra Lulić? Gdje je igrao Stevanović?
Možemo onda komotno i njih da izostavimo sa spiska.
Nismo mi igrali većinu tekmi bez krilnih igrača, nego bez desnog krila. Pjanić je tu bio neko lažno krilo... Nekad to prolazi, nekad ne. E, kad ne prolazi, ta neproporcionalna postavka - da je tako nazovemo. Onda nam treba i desno krilo na klupi..
Nismo mi igrali većinu tekmi bez krilnih igrača, nego bez desnog krila. Pjanić je tu bio neko lažno krilo... Nekad to prolazi, nekad ne. E, kad ne prolazi, ta neproporcionalna postavka - da je tako nazovemo. Onda nam treba i desno krilo na klupi..
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 24 feb 2014, 13:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Jok, izgleda da sam pogodio živaclegenda reala je napisao/la:Očekujemo uzvraćanje Virtu4l koji je spreman poginuti na Safetovom putu

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@VanBasten
Lulić je igrao od beka do krila sve i svašta u reprezentaciji. Sada će biti prebačen u vezni red upravo kao moguće lijevo krilo, a može uskočiti i u slučaju povrede Mensura ili Sea (ne daj Bože).
Imaš na klupi Stevanovića, Hajrovića koji su desno krilo, šta će nam Kvržić?
Usput, očekivao sam retardiran odgovor osobe kojoj je wikipedija u stilu copy\paste mjerilo znanja. Ne mislim na tebe VanBasten, prepoznaće se.
Lulić je igrao od beka do krila sve i svašta u reprezentaciji. Sada će biti prebačen u vezni red upravo kao moguće lijevo krilo, a može uskočiti i u slučaju povrede Mensura ili Sea (ne daj Bože).
Usput, očekivao sam retardiran odgovor osobe kojoj je wikipedija u stilu copy\paste mjerilo znanja. Ne mislim na tebe VanBasten, prepoznaće se.
Ma pusti, dečko se malo pogubio, evo počeo je i da vrijeđa. Stevanović je svakako out do daljnjeg, vidjet ćemo dali će se ustaliti u prvoj postavi u Alavesu, tek onda ponovo ulazi u ozbiljno razmatranje.VanBasten je napisao/la:Na istom mjestu gdje je igrao i u onoj tekmi gdje je ušao? Na krilu!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kad je mujdza u sastavu...desno krilo nam ne treba...jer on na maestralan nacin pokriva cijelu desnu strane...i ima sjajan centarsut, brzinu...
samo da susic ode poslije SP-a, pa makar propali...ali da ne gledam vise ove sunjice, kvrzice, vrsajevice i sl. igrace u reprezentaciji...
samo da susic ode poslije SP-a, pa makar propali...ali da ne gledam vise ove sunjice, kvrzice, vrsajevice i sl. igrace u reprezentaciji...
U zadnjem ciklusu, Lulić je igrao lijevo krilo. Možda zato što Stevanović nije sastavio uzakmice ima godinu dana. Hajrovića, koliko sam pofato, Pape vidi kao polušpicu prije svega. I još nešto, Krvža može odigrati i lijevo. Dečko, za razliku od nekih, igra s obje nogeNeutral je napisao/la:@VanBasten
Svakako, ukoliko Steva odigrao ovu polusezonu na nekom solidnom nivou mislim da će Kvrža ispasti sa spiska.
Pa majka mu stara, Pape je Stevanovića i promovisao u A reprezentaciju, slao mi pozive dok je još bio na tribinama nebil mu pomogao da nađe neki klub jer je budućnost, kao i malog Bešića, Višću...
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 24 feb 2014, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
ma kad je Mujdža zdrav nama ne treba ni ostalih devet igrača
Iako ja da sam Pape, stavio bi Vranješa na beka, a Mujdžu na krilo i to bi funkcionisalo perfektno

Iako ja da sam Pape, stavio bi Vranješa na beka, a Mujdžu na krilo i to bi funkcionisalo perfektno

Ma ja ba, kad jednog ne ide, imamo Avdiju kao backup i mirna Bosnalegenda reala je napisao/la:Iako ja da sam Pape, stavio bi Vranješa na beka, a Mujdžu na krilo i to bi funkcionisalo perfektno

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, juka55, Normus90, Proximic i 16 gostiju.