Houston Rockets
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Houston Rockets
Nije lose prvo poluvrijeme, Howard dere, Harden igra povrijedjen jer je protiv GSW sjebo lakat
Valjda Dragic nece ovako pucat u drugom...
Valjda Dragic nece ovako pucat u drugom...
Harden i povrijeđen očitao lekciju Sunsima. Ali kakva partija Beverlya
Imali su sreće kroz cijelu utakmicu. Ona trica od tablu...

Imali su sreće kroz cijelu utakmicu. Ona trica od tablu...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jos da ste ROnda doveli mogli bi se i necemu nadat, ali ovako jos uvjek tanko
..ilida vam je Thibs trener 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Cuj tanko, treci na zapadu, 20 tekmi preko .500 u prvoj godini....
Extra
Extra
-
- Kontakt:
Mislim da je mislio na mogucnosti u Playoffu..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Polako, jos uvijek se uigravamo, od Januara imamo 21-5 cini mi se..
s obzirom da sad pokazujemo ogroman potencijal, jedva cekam da se citava ekipa uhoda do PO-a i mislim da samo treba lagano nastaviti i mozemo daleko ici
s obzirom da sad pokazujemo ogroman potencijal, jedva cekam da se citava ekipa uhoda do PO-a i mislim da samo treba lagano nastaviti i mozemo daleko ici
A Hardena Kinga
22 poena za prvu cetvrtinu, 7-10
Daj Boze da je sve uredu s Dwightom, a trebalo bi biti, vjerovatno ce se vratiti u tekmu

22 poena za prvu cetvrtinu, 7-10
Daj Boze da je sve uredu s Dwightom, a trebalo bi biti, vjerovatno ce se vratiti u tekmu
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ma Howard je dobro, nije ono opasno, samo uzasno boli, znam kako mu je..
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ma znam jara, nego sam osjetljiv zbog MingaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ma Howard je dobro, nije ono opasno, samo uzasno boli, znam kako mu je..

Harden 30 poena za poluvrijeme, 9-13, 4-6 trice, 6 asistencija, sve to u 19 minuta igre
18 poena vodimo na poluvremenu, ali problemi sa faulima Howarda, eo i Asika
Hamilton dobar, trebo nam je neko ko ce uzet Casspijeve minute
Pobjeda 129-103
Harden za 31 minutu, 43 poena, 11-20, 6-9 trice, 8 asistencija, 3 steals, steta sto promasi dva polaganja mogo je imati career high ali eto, desit ce se eventualno.
Da zahalvim Denveru za Hamiltona, ovakav nam je igrac trebao strasan debi s klupe, 12 poena 4-7, 5 skokova, dobar u odbrani, i najbolje od svega toga uzet ce Casspijeve minute. Znam da je jedna tekma, ali vidjet cemo.
Idemo dalje, sutra Clippersi, mada smo losi u back2back ali makar su starteri odmorili zadnju cetvrtinu.
39-18
Harden za 31 minutu, 43 poena, 11-20, 6-9 trice, 8 asistencija, 3 steals, steta sto promasi dva polaganja mogo je imati career high ali eto, desit ce se eventualno.
Da zahalvim Denveru za Hamiltona, ovakav nam je igrac trebao strasan debi s klupe, 12 poena 4-7, 5 skokova, dobar u odbrani, i najbolje od svega toga uzet ce Casspijeve minute. Znam da je jedna tekma, ali vidjet cemo.
Idemo dalje, sutra Clippersi, mada smo losi u back2back ali makar su starteri odmorili zadnju cetvrtinu.
39-18
TO's su nas ubili, 5 tekmi u 7 dana, plus b2b ce uciniti ekipu flat, kao sto je to i bio slucaj veceras, osim Hardena donekle(prvo poluvrijeme) i Dwighta.
Hamilton opet extra s klupe 16 poena
Poraz koji oprastam, 3-2 na ovom road tripu
39-19
Hamilton opet extra s klupe 16 poena
Poraz koji oprastam, 3-2 na ovom road tripu
39-19
ahahhahaha pobjeda!
Najbolja tekma startera ove sezone defintivno(protiv elite), klupa nas je unistila cijelu tekmu, kad god su starteri napravili 10-15 poena prednost, oni su se pobrinuli da to uniste, TO's takodje. Zadnjih 5 minuta Harden uzme u svoje ruke i odemo na +9. Miami se vrati, i na kraju velika greska nas je mogla kostat, ali Lebron promasi za OT. Dwight Howard fenomenalan, nisu imali odgovora za njeg, TJones takodje, Harden double-double 21 poen, 11 asistencija, Howard 22 poena 16 skokova. Beverly zvijer
Miami ni jednom nije vodio u ovoj tekmi, iako im je klupa raznijela nasu klupu 45-15
41-19
Idemo dalje
Najbolja tekma startera ove sezone defintivno(protiv elite), klupa nas je unistila cijelu tekmu, kad god su starteri napravili 10-15 poena prednost, oni su se pobrinuli da to uniste, TO's takodje. Zadnjih 5 minuta Harden uzme u svoje ruke i odemo na +9. Miami se vrati, i na kraju velika greska nas je mogla kostat, ali Lebron promasi za OT. Dwight Howard fenomenalan, nisu imali odgovora za njeg, TJones takodje, Harden double-double 21 poen, 11 asistencija, Howard 22 poena 16 skokova. Beverly zvijer
Miami ni jednom nije vodio u ovoj tekmi, iako im je klupa raznijela nasu klupu 45-15

41-19
Idemo dalje
Gusto izmedju LAC, Portlanda i nas
Isti skor svi imaju samo LAC pobjedu i poraz vise, slijedeci Orlando i tu da dobijemo

Isti skor svi imaju samo LAC pobjedu i poraz vise, slijedeci Orlando i tu da dobijemo
14-2 smo u zadnjih 16 tekmi.
Koliko znaci Dwight, ovaj tim je prosle godine ukupno imao 45 pobjeda, vec smo na 41 a jos 22 tekme ostale...
Karinas Dwight LOL
Koliko znaci Dwight, ovaj tim je prosle godine ukupno imao 45 pobjeda, vec smo na 41 a jos 22 tekme ostale...
Karinas Dwight LOL
ma nema brate howard pojma, sta ti je 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Prvo poluvrijeme uzas, drugo James Harden 25 poena lagano, i to je tekma, 31 poen 11-19, 6 asistencija, Howard double double (19 poena, 14 skokova), Jones double double (17 poena, 10 skokova)
Bitna pobjeda ipak je b2b a Orlando je 8-2 u zadnjih 10 tekmi kod kuce.
42-19
Idemo dalje, u petak Indiana

Bitna pobjeda ipak je b2b a Orlando je 8-2 u zadnjih 10 tekmi kod kuce.
42-19
Idemo dalje, u petak Indiana
LenBias je napisao/la:ma nema brate howard pojma, sta ti je

JAMES HARDEN SHOW 

BusiiiiiiiiiiiiiiiiiiCap17an je napisao/la:JAMES HARDEN SHOW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.