ma jašta..pustimo ih...bujrum u Zenicu na svoju odgovornost...za sve sto vam se desi tog dana u Zenici (a nadamo se da nece nista) iskljucivi i jedini krivci ste vi..masteRofPoker je napisao/la:Ma jbg, sve kazem sebi necu u raspravu, nebitna je tema a onda onaj pocne spominjati muda, pus enje ku raca kako ce 300 ljudi pokoriti citav grad itd.VanBasten je napisao/la:A i ti si naš'o forum gdje ćeš o ovim stvarima...
Uglavnom, sretno vam.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
#samoČelik
Većina navijača Sarajeva, pogotovo kad je upitanju tribina ne dolazi, ne čita i ne piše na ovom forumu. Pa eto... skontaj koliko je ovo sve relevantno.masteRofPoker je napisao/la:Ma jbg, sve kazem sebi necu u raspravu, nebitna je tema a onda onaj pocne spominjati muda, pus enje ku raca kako ce 300 ljudi pokoriti citav grad itd.VanBasten je napisao/la:A i ti si naš'o forum gdje ćeš o ovim stvarima...
Uglavnom, sretno vam.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Pustite se tih gej pričica sarajlije, ovo ono . To je jednostavno, ko ima mud.a doći će, ko ne, gleda na TV .
Pozdrav .
Pozdrav .
❶❾❽❽
Kakvi gej pricica? Vi se bezveze lozite, da je obratno ne bih niko o ovome ni pricao. Sta je znam sta je tu u pitanjuBeastZE je napisao/la:Pustite se tih gej pričica sarajlije, ovo ono . To je jednostavno, ko ima mud.a doći će, ko ne, gleda na TV .
Pozdrav .

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zna Aldin sve
Jesu li nasi juce krenuli za Sarajevo ili su se opet vratili u Citluk nakon utakmice?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ovi što spominju neke gluposti više govore o sebi, i smiješni su i pričom i kukanjem, ali za neku vašu normalnu raju da se napiše par stvari onako sa strane. Ovaj forum jest simpatizerski, ali treba svi da pročitaju neke stvari, a ne samo da su u toku određene ekipe. Nije nikom u interesu da gleda iživljavanje na pojedincima, simpatizerima, ako se ekipe sretnu onda imaju svoje razloge...
Međutim, kad spominjete mentalitet nemojte porediti ovu zabranu sa onom u Hrvatskoj gdje je i represija mnogo veća. Nije svaka situacija ista i stvorena za copy/paste! Njima je vatra pod nogama zbog nekih odluka, a kod nas je u pitanju da policiju zaboli ona stvar da se sad bavi navijačima, pa su odlučili da nema gostovanja. Sad su poslije ovih protesta dobili izgovor i mogu komotno u našoj državi apsurda bezvoljno odustati od organizovanja sigurnosti za gostujuće navijače. Nepravda jest učinjena, ali prijetnja za navijački pokret nije ni približna onoj u Hrvatskoj tako da se u ovoj situaciji ne osjeti potreba za solidarisanjem kao u nekim slučajevima ranije gdje je solidarnost predstavljala moralni čin, bila imperativ, a na kraju i pravi pokazatelj mentaliteta. Može se shvatiti da je trenutno kod vas velika euforija da pogledate " neko novo i bolje" Sarajevo, ali to ne može biti razlog da se naši navijači zbog tog solidarišu. Šteta jest za utakmicu što nećete biti na sjeveru i da to bude prava derbi utakmica i na tribinama. Ipak, neće ovo biti dugog daha kad organi reda shvate da će ovako imati više posla i da im je lakše održati kontrolu na stadionu nego van njega.
Prema tome, rivalstvo grupa nije od juče. Ne može se očekivati da će ti protivnik u svakoj situaciji koja ti ne ide na ruku izaći u susret, tu mislim na bilo koju grupu. Ovdje se nije niko javio da vam prijeti, jer uglavnom i s naše strane pišu simpatizeri, ali ono zašto vam pojedinci govore na ovaj način je jer niko u Zenici sad ne razmišlja da je potrebno solidarisanje za trenutnu situaciju. Gleda se kao na još jednu tekmu i onda trebaju svi vaši shvatiti da ako budu htjeli doći onda idu na svoju odgovornost, vaše određene ekipe će vjerovatno pokušati doći, pa je lako moguće da izbiju sporadični ili čak i neki veći incidenti. To i naše navijače isto čeka na nekim drugim stadionima tako da nema potrebe za pisanjem o "mentalitetu Bože sačuvaj", jer nije to baš tako.
Takve su okolnosti i nema potrebe za prepirkama na forumu, a na terenu nek pobijedi onaj klub koji to više zasluži.
Međutim, kad spominjete mentalitet nemojte porediti ovu zabranu sa onom u Hrvatskoj gdje je i represija mnogo veća. Nije svaka situacija ista i stvorena za copy/paste! Njima je vatra pod nogama zbog nekih odluka, a kod nas je u pitanju da policiju zaboli ona stvar da se sad bavi navijačima, pa su odlučili da nema gostovanja. Sad su poslije ovih protesta dobili izgovor i mogu komotno u našoj državi apsurda bezvoljno odustati od organizovanja sigurnosti za gostujuće navijače. Nepravda jest učinjena, ali prijetnja za navijački pokret nije ni približna onoj u Hrvatskoj tako da se u ovoj situaciji ne osjeti potreba za solidarisanjem kao u nekim slučajevima ranije gdje je solidarnost predstavljala moralni čin, bila imperativ, a na kraju i pravi pokazatelj mentaliteta. Može se shvatiti da je trenutno kod vas velika euforija da pogledate " neko novo i bolje" Sarajevo, ali to ne može biti razlog da se naši navijači zbog tog solidarišu. Šteta jest za utakmicu što nećete biti na sjeveru i da to bude prava derbi utakmica i na tribinama. Ipak, neće ovo biti dugog daha kad organi reda shvate da će ovako imati više posla i da im je lakše održati kontrolu na stadionu nego van njega.
Prema tome, rivalstvo grupa nije od juče. Ne može se očekivati da će ti protivnik u svakoj situaciji koja ti ne ide na ruku izaći u susret, tu mislim na bilo koju grupu. Ovdje se nije niko javio da vam prijeti, jer uglavnom i s naše strane pišu simpatizeri, ali ono zašto vam pojedinci govore na ovaj način je jer niko u Zenici sad ne razmišlja da je potrebno solidarisanje za trenutnu situaciju. Gleda se kao na još jednu tekmu i onda trebaju svi vaši shvatiti da ako budu htjeli doći onda idu na svoju odgovornost, vaše određene ekipe će vjerovatno pokušati doći, pa je lako moguće da izbiju sporadični ili čak i neki veći incidenti. To i naše navijače isto čeka na nekim drugim stadionima tako da nema potrebe za pisanjem o "mentalitetu Bože sačuvaj", jer nije to baš tako.
Takve su okolnosti i nema potrebe za prepirkama na forumu, a na terenu nek pobijedi onaj klub koji to više zasluži.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Hahahha glupane bio je video sa argentinskim stilom sa Koseva, pobrkao sam jel onaj video protiv Borca ili Zrinje hahahahhaha. Dobro slika i video je isto. Mršo za svoj sam klub preputovao za tri utakmice koliko ti preputujes za svojih 15Grokok je napisao/la:Ma neće ba niko doći. Šta ste se upalili, ovo su sve forum dječaci. Svi u Zinace i tako, a ne ide na domače, a ne da gostuje. Nedavno slika nekog gostovanje hordi, levat sabinho napiše da je bio tu, a u uopće nije taj grad. Opušteno ba ..BeastZE je napisao/la:Pustite se tih gej pričica sarajlije, ovo ono . To je jednostavno, ko ima mud.a doći će, ko ne, gleda na TV .
Pozdrav .

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sta to treba biti toliko hrabar i otici u zenicu na zapad???... grohotm se smijem, pa jestel to vi superlj ljudi, od kamena. Bas me zanima koji ce od znekcih supermena, krenuti na 500 ljdui, koji su blago receno u dobroj formi. 

Nemoj bolan ložit' raju bezze...vjerovatno nećeš BP vidjeti osim na slici...macahz je napisao/la:Sta to treba biti toliko hrabar i otici u zenicu na zapad???... grohotm se smijem, pa jestel to vi superlj ljudi, od kamena. Bas me zanima koji ce od znekcih supermena, krenuti na 500 ljdui, koji su blago receno u dobroj formi.
Mi vama govorimo da ne dolazite na taj način radi vaše bezbjednosti al vi zavrli ko Markovo ralo...radi dobrih odnosa zavnicnih RZ i HZ bolje je da ne dolazite 'tako kako zamisljas...recimo da neke vase momke napadne nekoliko momaka za zapada koji nemaju veze sa onima na jugu...sljedeće gostovanje zvanične Robije u SA bio bio belaj, jer biste sve ove s juga smjestili u isti koš kao ove sa zapada..bilo bi Robijaši napravili belaj..a nit luk jeli nit lukom smrdili...za mir u kući bolje je drž'se TV-a...osim ako sjever ne bude otvoren, onda bujrum...
#samoČelik
-
- Kontakt:

Ovako je bilo prosli put u Zenici kad je bila zabrana,ovaj put vise srece ****
Samo sto ce nas ovaj put brat bratu biti 300-400, pa opet trazite sarajevski naglasak na tribini, imacete sta i cut' 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma polako samo 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jest da je off ali ja po Sarajevu hodam u Velezovom dresu i nikad mi niko nista nije rekao. U autu imam Velezovu zastavicu i ostavljao sam ga od ilidze do koseva. Normala da cu se tako ponasati kada i oni dodju u moj grad. Brate mili mi smo se davno sutali i gonjali. Haj razumijem ove novopecene navijacke skupinice sto zele da se dokazuju ali Nicize i Sarajevu to nije potrebno. Normala svak nek navija za svoj klub bez provokacija i incidenata a neka gost uzvrati isto kada bude domacin. Nase navijacke skupine trebaju bit ujedinjene a ne da se koljemo. Mnogi ce skontati ovu moju zadnju recenicu. Pozz i za jedne i za druge i da to bude spektakl po fudbalu a ne po drugim stvarima
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Najjači su mi ovi koji su se tanizacijom sarajeva naložili na gostovanja.. Ko je bio navijač kod prošle zabrane zna kako stvari funkcionišu i tako će se i ponašati.
Sjever će biti zatvoren jer je to kod ovakvih utakmica "gostujuća tribina". Također, i prošli put je bilo pokušaja HZ da uđu na zapad, ali je policija legitimisala sve oko stadiona i na ulazima i rijetki sa ličnom kartom iz Sa su ušli. I nisu se dobro proveli.
Tako da okanite se pametovanja. Ukoliko dođe do zvaničnog dogovora dvije grupe, nešto se možda i može smisliti i organizovati za vaš ulaz na jednu tribinu, ali pošto do toga neće doći ne treba biti mazga i ići glavom kroz zid..
Sjever će biti zatvoren jer je to kod ovakvih utakmica "gostujuća tribina". Također, i prošli put je bilo pokušaja HZ da uđu na zapad, ali je policija legitimisala sve oko stadiona i na ulazima i rijetki sa ličnom kartom iz Sa su ušli. I nisu se dobro proveli.
Tako da okanite se pametovanja. Ukoliko dođe do zvaničnog dogovora dvije grupe, nešto se možda i može smisliti i organizovati za vaš ulaz na jednu tribinu, ali pošto do toga neće doći ne treba biti mazga i ići glavom kroz zid..
Pravda za flash-a!!!
A kako ti nisi naucio do sada da je ovo forum FK SARAJEVAElegant je napisao/la:Proljece je plave boje, kako to nisi naucio do sada ?Sarajlijc@ je napisao/la:Jos 6 dana abd do zlatnog proljeca!
Sarajevo ljubavi moja.
Ja dolazim AKO NITI DNAOOOO... i to sigurno, pa nek me pitaju za naglasak, zenicki supermeni hahaha...Lawer_88 je napisao/la:Nemoj bolan ložit' raju bezze...vjerovatno nećeš BP vidjeti osim na slici...macahz je napisao/la:Sta to treba biti toliko hrabar i otici u zenicu na zapad???... grohotm se smijem, pa jestel to vi superlj ljudi, od kamena. Bas me zanima koji ce od znekcih supermena, krenuti na 500 ljdui, koji su blago receno u dobroj formi.
Mi vama govorimo da ne dolazite na taj način radi vaše bezbjednosti al vi zavrli ko Markovo ralo...radi dobrih odnosa zavnicnih RZ i HZ bolje je da ne dolazite 'tako kako zamisljas...recimo da neke vase momke napadne nekoliko momaka za zapada koji nemaju veze sa onima na jugu...sljedeće gostovanje zvanične Robije u SA bio bio belaj, jer biste sve ove s juga smjestili u isti koš kao ove sa zapada..bilo bi Robijaši napravili belaj..a nit luk jeli nit lukom smrdili...za mir u kući bolje je drž'se TV-a...osim ako sjever ne bude otvoren, onda bujrum...

-
- Kontakt:
Cuj ne smijes uci na stadion ako si iz Sarajeva????
A sta ako sad po Sarajevu krene potraga za zenicanima koji ovdje borave, a ni to ne bi bilo prvi put??
Imaju li mozga uopste ovi sto uvode ove zabrane koje su postojale samo u doba aparthejda i nigdje vise
A sta ako sad po Sarajevu krene potraga za zenicanima koji ovdje borave, a ni to ne bi bilo prvi put??
Imaju li mozga uopste ovi sto uvode ove zabrane koje su postojale samo u doba aparthejda i nigdje vise

U potpunosti da. TotalnoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nase navijacke skupine trebaju bit ujedinjene a ne da se koljemo. Mnogi ce skontati ovu moju zadnju recenicu.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
ApsolutnoHercUSrcu je napisao/la:U potpunosti da. TotalnoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nase navijacke skupine trebaju bit ujedinjene a ne da se koljemo. Mnogi ce skontati ovu moju zadnju recenicu.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Otkud sad borba za ljudska prava, a nije je bilo kad se isto desilo prije dvije sezone?
Mislim da će sada biti još gore i da će policija biti još naloženija i tražiti i najmanji razlog za pendrečenje, pa makar to bio i ružan pogled..
Mislim da će sada biti još gore i da će policija biti još naloženija i tražiti i najmanji razlog za pendrečenje, pa makar to bio i ružan pogled..
Pravda za flash-a!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.