EP Francuska 2016 - Grupa B

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la calcio » 23 feb 2014, 20:50

anonymousHD je napisao/la:Porediti Pjanića koji je pod vodstvom Ćire ima 18-19 godina i sada, pa to je ludost. Kako to čovek može uopšte da uradi?
Mi dobili Kolašinca, oni dobili Vertongena. Mi dobili Bičakčića, oni imaju Kompanya, mislim, jbt, pa jeste vi slepci ili šta, bez zezancije? Gledajte malo realno, pa ljudi kakvu imaju generaciju možda i najbolja belgijska generacija ikada + ovo je najskuplja evropska repka.

Jedino gde im možemo parirati jeste na poziciji golmana, a ovo sve ostalo je na njihovoj strani. 8-)

Kako smo ih uopste dobili prosli put, oni imali Hazarda i Dembelea a mi Supica i Berberovica.
U Zenici im stopera igrao Kompany a nama Nadarevic.
Nevjerovatno.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 23 feb 2014, 20:53

Ma u svakom slucaju idemo optimisticno u tekme za naredni ciklus :)

Idemo se igrati sa protivnicima i uz dobru atmosferu sa paprenim cijenama karti od 200-300km po pobjede :D

Dobra je stvar što po prvi puta smo na SP i imat cemo do sada najbolju repku sa najboljim pripremama i nadam se da necemo igrati u LEGEA opremi :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 feb 2014, 20:54

Fakt je da su oni zrelija, bolja, kvalitetnija i iskusnija ekipa nego od one koju smo mi dobili u dvomecu. Tad smo mi bili ispred njih, sto se i vidjelo, ali sto se tice razvoja reprezentacije, tu su nas prestigli u zadnje 2 godine. Posebno zbog toga jer su im igraci zaigrali za dosta jake klubove (Hazard-Chelsea; Lukaku-Chelsea/WBA, Mirallas-Everton, Witsel-Benfica/Zenit, itd..), dobili su pravog strucnjaka na klupi, Marca Wimostsa, koji fantasticno radi sa ovom mladom ekipom.

Fakt je da smo mi i Belgijanci u zadnjih par godina se silovito razvili u jako dobre reprezentacije, ali su oni ipak po kvalitetu daleko ispred nas, ne znam sto ih podcjenjujete.

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 23 feb 2014, 20:57

Avdija ne smije igrati protiv Belgije pod cijenu zivota, Hazard ce ga silovati samo tako
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 23 feb 2014, 20:58

Batko je napisao/la:Pazite potencijalni sastav mm Walesa..

---------------------------------- Vokes (Burnley)

---------------------------------Ramsey (Arsenal)

John (Cardiff) ------- Allen (Liverpool) ----- Ledley (Crystal Palace) ----- Bale (Real Madrid)

Davies (Swansea) ----- Collins (West Ham) ---- Williams (Swansea) ----- Matthews (Celtic)

-------------------------------------Myhill (WBA)

klupa: golman Hennessey (Crystal Palace), Taylor (Swansea), Gunter (Reading), Richards (Swansea), Williams (Crystal Palace), Robson-Kanu (Reading), King (Leicester), Church (Charlton)

Ljudi imaju i sirinu, i to prakticki sve standardni igraci....

Mene najviše strah Welsa...., oni su bolji od Izraela....
ma kakav vels kakva sirina, ti kristal palci i ridinzi su ekipe u rangu energie cottbusa i sturm graza.
a i belgija je toliko izvikana ekipa. jedva cekam SP samo iz razloga da pojedinci vide koliko ta belgija (ne)vrijedi. oni su nesto tipa kolumbija 1994, tad su svi govorili kolumbija dize SP, a oni poslije grupe laganini kuci. belgija ima laganu grupu, al 1/8 finala im je plafon.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 feb 2014, 20:59

Je, ali, ima tu još mnoštvo faktora koji se moraju posložiti. Imala je i Holandija 2002 strašnu generaciju, strašnog trenera, pa čak propustiše SP. Francuska 1994, također. Evo dva primjera mi padoše zglave...
Vidjećemo šta će napraviti na SP sad..
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 23 feb 2014, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 feb 2014, 20:59

Goalgetter je napisao/la:Fakt je da su oni zrelija, bolja, kvalitetnija i iskusnija ekipa nego od one koju smo mi dobili u dvomecu. Tad smo mi bili ispred njih, sto se i vidjelo, ali sto se tice razvoja reprezentacije, tu su nas prestigli u zadnje 2 godine. Posebno zbog toga jer su im igraci zaigrali za dosta jake klubove (Hazard-Chelsea; Lukaku-Chelsea/WBA, Mirallas-Everton, Witsel-Benfica/Zenit, itd..), dobili su pravog strucnjaka na klupi, Marca Wimostsa, koji fantasticno radi sa ovom mladom ekipom.

Fakt je da smo mi i Belgijanci u zadnjih par godina se silovito razvili u jako dobre reprezentacije, ali su oni ipak po kvalitetu daleko ispred nas, ne znam sto ih podcjenjujete.
Uopste nisu daleko ispred nas... Moguće da su bolja ekipa ali mislim da tradicija i to sto mislim da nam oni leže sveukupno odgovara.... Mislim da ćemo se snjima potući, ja vjerujem da ih možemo dobiti u Zenici, oni je ne pamte po dobrom i uvijek su govorili da je tu atmosfera nevjerovatna.... Mislim da smo tu negdje snjima...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2014, 21:03

BigDaddy je napisao/la:jedva cekam SP samo iz razloga da pojedinci vide koliko ta belgija (ne)vrijedi. oni su nesto tipa kolumbija 1994, tad su svi govorili kolumbija dize SP, a oni poslije grupe laganini kuci. belgija ima laganu grupu, al 1/8 finala im je plafon.
Malo ga ti pretjera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 feb 2014, 21:04

Batko je napisao/la: Uopste nisu daleko ispred nas... Moguće da su bolja ekipa ali mislim da tradicija i to sto mislim da nam oni leže sveukupno odgovara.... Mislim da ćemo se snjima potući, ja vjerujem da ih možemo dobiti u Zenici, oni je ne pamte po dobrom i uvijek su govorili da je tu atmosfera nevjerovatna.... Mislim da smo tu negdje snjima...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako su bolji ne znas, ne znaci da mi ne mozemo sa njima. Samo sam opisao o kakvoj se ekipi radi. Ne treba uopste skinuti gace pred njima, igrali smo i protiv boljih i vecih reprezentacija od njih. Ali banalno je podcjeniti ovu zlatnu generaciju Belgijanaca, neovisno ako nesto uspiju na SP ili ne. U pravu si sa tim da kod kuce pogotovo zbog atmosfere, komotno mozemo do pobjede, a i u Briselu nista drugacije nece biti, nabrijani oni, nabrijani mi, pune trbine, bice zaista fantasticna utakmica.

Nego gledam i ove termine, te u terminu kad igramo sa Belgijom (oba termina), taj je mec najatraktivniji, u tom danu, vjerujem da je to i cilj UEFE, da se ne nakupi toliko atraktivnih tekmi u jednom danu.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 feb 2014, 21:08

Imaju Belgijanci jaku reprezentaciju, ali mi se necemo unaprijed predati. Uostalom, jos dosta toga ce se desiti do tih utakmica, tako da je i pitanje u kakvoj formi ce igraci biti, hoce li biti povrijedjenih itd.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 23 feb 2014, 21:10

mozemo se nadati plasmanu na EP, iako sumnjam s obzirom da smo potrosili srecu u proslim kvalifikacijama, a onda ide dugi dugi period u kom cemo biti u rangu Estonije.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 23 feb 2014, 21:23

s ovim novim sistemom takmicenja realnost je da se plasiramo medju 24 najjace reprezentacije u evropi.
ove prosle kvalifikacije smo napravili samo jedan kiks protiv slovaka ,ostalo utakmice odradili kako treba i opet imali isti broj bodova kao drugoplasirana grcka.izuzev njemacke i holandije u svim drugim grupama velike reprezentacije su negdje kiksale i vjerovatno ce tako biti i u ovoj nasoj grupi tako,i da necemo morati pobjediti sve protivnike za 1. ili 2. mjesto
Ajvatar

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 23 feb 2014, 22:47

slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 feb 2014, 23:03

mirzatele je napisao/la:
Buu je napisao/la:U nasoj grupi Andora lagan protivnik i tu bi trebalo biti 6 sigurnih. Kipar ce nam stvarati probleme, nasi ce ih po navici podcijeniti i eto belaja.
Sa ci.futima i Velsom smo tu u rangu, dok je Belgija iznad nas. Grupa nam nije nimalo lagana.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ma jok,mi smo sa Andorom tu negdje :lol: :lol: :lol: :lol:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 23 feb 2014, 23:10

Mozambik je napisao/la:nismo ni mi od prije 4 godine ;)
Slazem se.
Prije 4 godine Miske je bio bolji igrac nego danas.
Rahimic je bio bolji igrac.
Spahic je bio bolji igrac.
Dzeko je bio bolji igrac.
Salihovic je bio bolji igrac.
Muslimovic je bio bolji igrac-

Sto se tice poboljsanja, prije svega Pjanic, pa zatim oni koji nisu tad bili Lulic, Kolasinac, Begovic...

Sad, da li smo jaci nego onda ili ne, jako tesko za procjeniti.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 feb 2014, 23:12

pisac je napisao/la: Slazem se.

Sto se tice poboljsanja, prije svega Pjanic, pa zatim oni koji nisu tad bili Lulic, Kolasinac, Begovic...

[youtube][/youtube]

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 23 feb 2014, 23:13

Osim Belgije nas niko u ovoj grupi ne moze zaustaviti na manje od 2 gola po tekmi, kuci ili u gostima. Dok nama, ma koliko vehti u odbrani bili, isto tako niko ne moze zabiti vise od jednog. Da je klepiti belgiju kuci na pocetku pa do kraja kvala kako kome. Gorke pilule su pili sa nama i sigurno da ce biti veoma oprezni ...

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 23 feb 2014, 23:24

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
soxx je napisao/la:Mani se Enze, kad dodjes u sadasnjost otvori oci.
Kakva sadasnjost brate ako su dobili Hrvate i Srbe i bili prvi u grupi znaci da su sila. Neznam jesi li ti gledao te 4 tekme. Hrvati su ih trebali dobit u Belgiji,Srbija svakako raspadnuta i jeli to odraz neke moci. Ne kontam
Ma gdje su ih Hrvati trebali dobiti?
Daj ne izmisljaj ziv bio.
Ubila ih Belgija. Sreca je spasila hrvate. Da su primili na vrijeme drugi, popili bi petardu do kraju.
" onclick="window.open(this.href);return false;

I to je bila prva utakmica ove reprezentacije Belgije koja se vremenom sve vise i vise uigravala.
Njen vrhunac ce biti tek za dvije, tri godine.

Vidjeli smo na maksimiru razliku u kvaliteti.

Ova Belgija je poslije Spnije, najaca ekipa protiv koje smo mi igrali takmicarsku utakmicu, unazad 10 godina.

Jedino gdje im mozemo parirati je golman i nigdje vise, u svakom liniji su klasu jaci od nas.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 23 feb 2014, 23:33

Mozambik je napisao/la:
pisac je napisao/la: Slazem se.

[youtube][/youtube]

Ajde strucnjak, obrazlozi sta je od svega navedenog glupost?

Jao kako cu zavrtnuti dvicu na Belgiju protiv nas, nadam se nekoj finoj kvoti :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 feb 2014, 23:36

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
soxx je napisao/la:Mani se Enze, kad dodjes u sadasnjost otvori oci.
Kakva sadasnjost brate ako su dobili Hrvate i Srbe i bili prvi u grupi znaci da su sila. Neznam jesi li ti gledao te 4 tekme. Hrvati su ih trebali dobit u Belgiji,Srbija svakako raspadnuta i jeli to odraz neke moci. Ne kontam
pricas gluposti, blago receno. Belgija je Hrvatsku ubila. Sreca ih je spasila sto nisu primili vise komada. Srbija se tako raspadnuta bolje nosila sa njima i svoje zicere su skupo platili ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.