FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 23 feb 2014, 07:37

VanBasten je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Odlična utakmica obzirom na težak teren! Zrinja prošaran sastav bez Peze i Đurića... Čisti penal 24 minuta ne znam zašto ga sudija nije svirao ipak je prijateljska utakmica kod rezultata 0:0.Sarajevo odlično mada u terenu podjednaka igra...

Pozdrav!
I naš je bio prošaran. Svi dobili priliku. A Jajalo odmarao.

Mi rahat imamo dvije dobre ekipe. :mrgreen:

Sastav: Delač, Barić, Puzigaća, Dupovac, Tatomirović, Cimirot, Osmanagić, Todorović, Purić, Stojčev, Bilbija.

Na klupi za rezervne igrače ostali su: Bandović, Plakalo, Tadejević, Petrović, Muharemović, Kovačević, Trivunović, Radovac, Handžić, Jevtić, Vusljanin, Travančić, Kouadio, Aganspahić i
Velkoski.
Jajalo nije igrao
Pa ove igrace sa klupe,bi pozeljala svaka ekipa u Premijer ligi. ;)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 feb 2014, 15:15

Ko ce prenositi utakmicu vas i Celika? Hvala

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 23 feb 2014, 15:56

DzoleZeljo je napisao/la:Ko ce prenositi utakmicu vas i Celika? Hvala
posto je na bht Olimpik - Velez , trebala bi Arena ili mozda moja TV

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 23 feb 2014, 18:20

DzoleZeljo je napisao/la:Ko ce prenositi utakmicu vas i Celika? Hvala
prije mjesec dana se vrtila reklama na radiju 8 da ce moja tv raditi prenos

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 23 feb 2014, 19:00

Ja sam za to da idemo u Zenicu, bez obiljezja udjemo na sjever valjda nece biti zatvoren i navijamo
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 23 feb 2014, 19:03

tello je napisao/la:Ja sam za to da idemo u Zenicu, bez obiljezja udjemo na sjever valjda nece biti zatvoren i navijamo
u cemu je razlika navijao sa šalom ili beez ?

Pa valjda policija zna u Zenici ko se nalazi na sjeveru (tj gostujuci navijaci) s' tim samim 100 % ce zatvorena biti.

Jedini nacin na istok ili zapad otici, al tu opet ima velika sansa da dodje do belaja

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 23 feb 2014, 19:03

tello je napisao/la:Ja sam za to da idemo u Zenicu, bez obiljezja udjemo na sjever valjda nece biti zatvoren i navijamo
u kolko ćemo krenuti
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 23 feb 2014, 19:06

Ne znam kako neko nekome moze zabraniti da udje na stadion bez ikakvi obiljezja, pa to je najveca moguca diskriminacija. :lol:

I sto se tice tih belaja, mi ih sigurno necemo inicirati ako Zenicani to urade dan nakon 1.marta, moguce i na 1.mart da se koljemo, onda ce to biti bruka

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 23 feb 2014, 19:53

Armala je napisao/la:

Ne znam kako neko nekome moze zabraniti da udje na stadion bez ikakvi obiljezja, pa to je najveca moguca diskriminacija. :lol:

I sto se tice tih belaja, mi ih sigurno necemo inicirati ako Zenicani to urade dan nakon 1.marta, moguce i na 1.mart da se koljemo, onda ce to biti bruka
Nemojte vezati 1.mart za bilo kakva navijacka prepucavanja i zafrkancije...to nema veze s tim...i gore enko rece za zapad da ce zenicani ispasti ovakvi onakvi ako budu pravili belaj..ma dajte ljudi molim vas...ja bih volio da dodjete nrmala organizoovani na sjever kao i dosada ali...kao to nas niko naKosevu ne bi dirao da sjednemo na zapad ili istok i radujemo se golu Celika ili samo kad bi skontali da smo Zeničani, dajte ba ljudi...pa bio sam na tekmi Sarajevo-Željo na istoku u vaktu kad je Adilović igrao za želju, pa brate psuju mu sve zeničko i što treba i što ne treba...zato da bi se sačuvao mir u kući, tv ispred sebe i gledaj te...
#samoČelik

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 23 feb 2014, 21:09

Lawer_88 je napisao/la:
Armala je napisao/la:

Nemojte vezati 1.mart za bilo kakva navijacka prepucavanja i zafrkancije...to nema veze s tim...i gore enko rece za zapad da ce zenicani ispasti ovakvi onakvi ako budu pravili belaj..ma dajte ljudi molim vas...ja bih volio da dodjete nrmala organizoovani na sjever kao i dosada ali...kao to nas niko naKosevu ne bi dirao da sjednemo na zapad ili istok i radujemo se golu Celika ili samo kad bi skontali da smo Zeničani, dajte ba ljudi...pa bio sam na tekmi Sarajevo-Željo na istoku u vaktu kad je Adilović igrao za želju, pa brate psuju mu sve zeničko i što treba i što ne treba...zato da bi se sačuvao mir u kući, tv ispred sebe i gledaj te...
Ma svi u Zenicu, ne može nam niko da zabrani da uđemo na stadion kao obični gledaoci :P :D
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 23 feb 2014, 21:28

sve je ovo super hvala Bogu, da se nastavi u Zenici 2. marta aBD... da pobjedimo i onda lagano protiv Olimpica makar 8k...
sto se tice zabrane, ovo im je bezveze, al' aBD Zenica nas nece promasiti, bit ce nas :D
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 23 feb 2014, 21:36

Sva odgovornost je na vama, znači ko dolazi neka bude spreman na sve i svašta, ipak ulazite na našu tribinu .

Zenicu kao gostovanje pod zabranom ne smijete porediti npr kao gostovanje u Mostar ( Vrapcici ) ,Gradačac itd, realno ;)

Sve u svemu, bujrum i sretno !
❶❾❽❽

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 23 feb 2014, 22:00

Žao mi je što ovakve negostoljubive poruke dolaze od Zeničana. Umjesto da navijači u BiH surađuju poput Hrvata. Znate svi šta je bilo na Maksimiru između Dinama i Hajduka, kad je stupila "zabrana gostovanja". Kad su mogli Torcida i BBB što ne bi mogli i Hz i RZ. Da je na Koševu utak. garantujem da bi Robijaši mogli slobodno doći i odvojiti se na zapadnoj trebini prema jugu i navijati ako treba, niko im ni A ne bi rekao. Ne znam što isto to ne bi mogle Horde na zapadu na Bilinom polju. Odvojiti se prema sjeveru i gledati utak. i navijati ako treba. Svakako Zeničani neće popuniti ni trećinu zapada s obzirom da ne vlada neka euforija, a i imaju istok i jug. I da sve na kraju prođe u mirnoj atmosferi, ko bude bolji da mu poraženi pruži ruku i da se prijateljski i sportski rastanemo do idućeg derbija. Posebno zbog 1.marta bi HORDE i ROBIJAŠI trebali poslati ovakvu sliku iz Zenice.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 feb 2014, 22:03

Alen1987 je napisao/la:Žao mi je što ovakve negostoljubive poruke dolaze od Zeničana. Umjesto da navijači u BiH surađuju poput Hrvata. Znate svi šta je bilo na Maksimiru između Dinama i Hajduka, kad je stupila "zabrana gostovanja". Kad su mogli Torcida i BBB što ne bi mogli i Hz i RZ. Da je na Koševu utak. garantujem da bi Robijaši mogli slobodno doći i odvojiti se na zapadnoj trebini prema jugu i navijati ako treba, niko im ni A ne bi rekao. Ne znam što isto to ne bi mogle Horde na zapadu na Bilinom polju. Odvojiti se prema sjeveru i gledati utak. i navijati ako treba. Svakako Zeničani neće popuniti ni trećinu zapada s obzirom da ne vlada neka euforija, a i imaju istok i jug. I da sve na kraju prođe u mirnoj atmosferi, ko bude bolji da mu poraženi pruži ruku i da se prijateljski i sportski rastanemo do idućeg derbija. Posebno zbog 1.marta bi HORDE i ROBIJAŠI trebali poslati ovakvu sliku iz Zenice.
Teško je obuzdati divljake sa vatrene tribine i jednih i drugih.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 feb 2014, 22:13

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la:Žao mi je što ovakve negostoljubive poruke dolaze od Zeničana. Umjesto da navijači u BiH surađuju poput Hrvata. Znate svi šta je bilo na Maksimiru između Dinama i Hajduka, kad je stupila "zabrana gostovanja". Kad su mogli Torcida i BBB što ne bi mogli i Hz i RZ. Da je na Koševu utak. garantujem da bi Robijaši mogli slobodno doći i odvojiti se na zapadnoj trebini prema jugu i navijati ako treba, niko im ni A ne bi rekao. Ne znam što isto to ne bi mogle Horde na zapadu na Bilinom polju. Odvojiti se prema sjeveru i gledati utak. i navijati ako treba. Svakako Zeničani neće popuniti ni trećinu zapada s obzirom da ne vlada neka euforija, a i imaju istok i jug. I da sve na kraju prođe u mirnoj atmosferi, ko bude bolji da mu poraženi pruži ruku i da se prijateljski i sportski rastanemo do idućeg derbija. Posebno zbog 1.marta bi HORDE i ROBIJAŠI trebali poslati ovakvu sliku iz Zenice.
A kako obuzdati kad niko na sceni nema grama mentaliteta...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 feb 2014, 22:15

E **** ga sad, bas niko da nema. :P
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 23 feb 2014, 22:18

bistrikboy je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:
A kako obuzdati kad niko na sceni nema grama mentaliteta...
Znam da je teško. Ali eto naveo sam primjer TORCIDE i BBB, ko prati njihove duele zna o kakvom se rivalstvu radi na tribinama. Oni organizuju bitke pred svaki derbi, marišu se i kad se sretnu u putu na gostovanjima, čak i kad im repka igra znaju se međusobno pobiti, a ipak su se dogovorili kad je stupila zabrana i Torcida bila čini mi se na istoku na Maksimiru, poslije BBB-ovci bili u Splitu.
Zadnja izmjena: Alen1987, dana/u 23 feb 2014, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 feb 2014, 22:19

Sarajlijc@ je napisao/la:E **** ga sad, bas niko da nema. :P
Ova zabrana bi trebala zbiti redove grupa a nece,o tome ti ja govorim.Kad su BBB i torca mogle yebat muriju onda stvarno...Nemamo mi tog mentaliteta i gotovo
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 23 feb 2014, 22:34

Kako bolan možeš garantovati takvo što...šta je tebi...Ponavljam i kaže, radi mira u kuć bolje je da se ne dolazi kad već nije organizovano...ama čovjeće znaš li ti da je Sarajevo u Zenici najveći rival...misliš da će ljudi mirno sjediti kad ovi počnu skakati i radovati se na tribini...to bi bilo idealno da može tako i vi ovdje a i mi tamo, ali...
kad je vec u zadnjih par godina odnos RZ i Hz uveliko uznapredovao, mislim da ne bi bil pametno kvariti takvo što, a pogotovo ne zbog par neodgovornih pojedinca i sa vaše i sa naše strane...
#samoČelik

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 23 feb 2014, 22:43

Ti ne kontaš da bi to "primirje" bilo radi nekog višeg cilja. Mentalitet... slika
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”