xaves je napisao/la:imam situaciju u kojoj sam zatrazio isplatu novca na wwinu sinoc (jer sam na tiketu cekao samo barcu X2) i tako ja odem do grada zatrazim isplatu medjutim kaze mi treba nesto oko 10 ujutro pokupiti pare. Eh, sad kako ne mogu do grada hoce li mi se pare poslije recimo 24 sata automatski vratiti na racun kako li?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
- diplomatija
- Kontakt:
To zwayer supcino!
-
- Kontakt:
najlaksi nacin ti je da nazoves i provjerisxaves je napisao/la:xaves je napisao/la:imam situaciju u kojoj sam zatrazio isplatu novca na wwinu sinoc (jer sam na tiketu cekao samo barcu X2) i tako ja odem do grada zatrazim isplatu medjutim kaze mi treba nesto oko 10 ujutro pokupiti pare. Eh, sad kako ne mogu do grada hoce li mi se pare poslije recimo 24 sata automatski vratiti na racun kako li?

+387 39 716 583
+387 51 358 904
- diplomatija
- Kontakt:
Hajde jesuse Gil daj još dva žuta i da bude super nedjelja, hajmoo
- diplomatija
- Kontakt:
To jesuse, daj boze samo da živu glavu izvučeš iz Seville i nećeš suditi do kraja sezone vise, hajmo durant i grifin to završite do poluvremena
aj totenham daj gol 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Joj zakopalova sta mi radis,zakopali te

diplomatija je napisao/la:To jesuse, daj boze samo da živu glavu izvučeš iz Seville i nećeš suditi do kraja sezone vise

Usao sam u igru koja nema kraja, Steven Seagal i ja imamo ista j**a !
- Consigliere
- Kontakt:
van gall je napisao/la:aj totenham daj gol

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
opet sam se kladio na ženski tenis

Pustiću sunce da topi ljubav!
Consigliere je napisao/la:van gall je napisao/la:aj totenham daj gol

SAMO ČELIK !
ovo stvarno više nije normalno u zadnjih tjedan dana sam pao na takvim glupostima da je to za vjerovali ili ne
ajd odigram duranta i grifina over cisto da pratim na tv-u i kako je ovom grifinu 26,5 granicu tj prosjek pitaj ti boga. pa ono jedva 4 koša dalo do sada, kako li to trpa kada ja ne gledam da mi je znati 

nema potpisa
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Cekam Standard Liege 

Sjo što ćemo fasovati na ovoj Zvezdi 

cekam atletika , moli vas brat ispostujte
- Consigliere
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali ja odavno, odavno nisam imao crnji period sto se klade tice. U zadnje dvije-tri sedmice ne mogu da sastavim 2 dobra para... 

Fit Tony: I keep my friends close...
nemoj da ti listice pokazujem, na cemu sve i KAKO samo padam zadnji misec dana, to je, nije potrebno komentirat uopce, u biti, na odmoru sam, dovoljno ti govori!Consigliere je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja odavno, odavno nisam imao crnji period sto se klade tice. U zadnje dvije-tri sedmice ne mogu da sastavim 2 dobra para...

nikad gori period, prestrašno, gubim volju skroz ali nikako da je izgubim do krajaConsigliere je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja odavno, odavno nisam imao crnji period sto se klade tice. U zadnje dvije-tri sedmice ne mogu da sastavim 2 dobra para...

Ma haos. Prije i ubodem nesto ali ovaj mjesec ni Italiju iz San Marina ne mogu pogoditi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.