FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Mislim da ako ekipa Troglava ne nastavi takmičenje tek onda će prvenstvo postati jako zanimljivo 

Zadnja izmjena: samolukavac, dana/u 23 feb 2014, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Radnički Lukavac - Sloga Doboj: 2-0 (Mace 18, Mujagić 51)
Spremni smo za nastavak prvenstva
Spremni smo za nastavak prvenstva

-
- Kontakt:
Izgleda da dosta jači nastavljamo prvenstvo.
-
- Kontakt:
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/kontr ... oboja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rezultati kontrolnih utakmica odigranih tokom priprema:
FK Proleter Teslić – FK Radnički 1-3
FK Radnički – FK Borac Šamac 2-0
FK Radnički – NK Prokosovići 2-1
FK Radnički – FK Sloga Doboj 2-0
Dosta bolju i jaču ekipu imamo nego na početku sezone, i mogli bi da ostvarimo jako dobre rezultate u narednom periodu, prva prilika je naredne nedjelje u Konjicu kod Igmana, idemo po pobjedu
Dosta bolju i jaču ekipu imamo nego na početku sezone, i mogli bi da ostvarimo jako dobre rezultate u narednom periodu, prva prilika je naredne nedjelje u Konjicu kod Igmana, idemo po pobjedu

nadam se ,,nečemu boljem,, ali realnost je nešto drugo. IGRU još uvijek nemamo. igrali smo sa prosječnim ekipama , pola golova dali iz penala , i bojim se utakmica sa slobodom , gračanicom i banovićima kod kuće , jer slušajući i gledajući oko sebe , te tri ekipe su mnogo jače nego u jesen , (volio bi da ih pobijedimo ..ali sumnjam u to,) samo da nam ne bude kao kad je došao bihać...poraz kod kuće , a neko iz donjeg doma uzme tri boda u gostima , i mi više nismo tako sigurni ...( sloboda je naprimjer parirala jednoj crvenoj zvijezdi, i fasovala tri gola ali s igračem manje)....Gračanlijama nebi bilo prvi put , ako odigraju neriješeno u Lukavcu, a u Banovićima igraju igrači koje smo pokušali dovesti (tj. vratiti ) Trumić , Slomić....što znači da nisu loši......samo razmisljam naglas , vidjećemo , vrijeme će pokazati sve.samolukavac je napisao/la:http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/kontr ... oboja.html
-
- Kontakt:
Da smo jači nego na početku sezone to je sigurno jer imamo sad više kvalitetnih igrača na raspolaganju, nažalost ne mogu svi igrati neko mora i na klupu, ali prvih 11 protiv Igmana bi trebalo ovako da izgleda:
Golman: Lugavić
Odbrana: Šubić, Jogunčić, Jusufović, Bekrić
Sredina: Radović, Ikanović, Smajlović
Napad: Džanić, Mace, Jaganjac
E sad ako Vojvodić ne bude šta mijenjao, pa da Čejvanović igra desnog beka, iako ja mislim da će kapiten Šubić igrati tu poziciju kao i u prvom dijelu sezone, što se sredine terena tiče tu će nam sigurno igrati sad ova tri nova igrača koja su došla, možda Aljukić da igra, ali mislim da će on biti na klupi, a Mace jedino što je duže tu, pa bude starter prije Mešića.... ostali Baščelić, Huko, Mujagić, Ostojić, Salihović, dva Junuzovića, Halilagić klupa tako da mnogo smo jači sad nego kad je šef bio Ibrahim Crnkić...
Golman: Lugavić
Odbrana: Šubić, Jogunčić, Jusufović, Bekrić
Sredina: Radović, Ikanović, Smajlović
Napad: Džanić, Mace, Jaganjac
E sad ako Vojvodić ne bude šta mijenjao, pa da Čejvanović igra desnog beka, iako ja mislim da će kapiten Šubić igrati tu poziciju kao i u prvom dijelu sezone, što se sredine terena tiče tu će nam sigurno igrati sad ova tri nova igrača koja su došla, možda Aljukić da igra, ali mislim da će on biti na klupi, a Mace jedino što je duže tu, pa bude starter prije Mešića.... ostali Baščelić, Huko, Mujagić, Ostojić, Salihović, dva Junuzovića, Halilagić klupa tako da mnogo smo jači sad nego kad je šef bio Ibrahim Crnkić...

-
- Kontakt:
Sta kaze Vojvodic? "Mi mozemo uci u PL ako prvih 6 bude ulazilo"
http://lukavac-x.ba/video/fk-radnicki-k ... -2014.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://lukavac-x.ba/video/fk-radnicki-k ... -2014.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Solvay1921 je napisao/la:Sta kaze Vojvodic? "Mi mozemo uci u PL ako prvih 6 bude ulazilo"![]()
![]()
Aff brate koliko puta ponavljano "da se pobijedi na zelenom terenu" bez mutnih radnji i sl.tome

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
VOJVODIĆ DARKO jedan je od NAS
samo naprijed i idemo po pobjedu u Konjic 

Pa mozda zato sto pokusavate kupit tekmu vec 2 mjesecaGorki je napisao/la:Solvay1921 je napisao/la:Sta kaze Vojvodic? "Mi mozemo uci u PL ako prvih 6 bude ulazilo"![]()
![]()
Aff brate koliko puta ponavljano "da se pobijedi na zelenom terenu" bez mutnih radnji i sl.tome

-
- Kontakt:
Lukavac89 je napisao/la:Pa mozda zato sto pokusavate kupit tekmu vec 2 mjesecaGorki je napisao/la:Solvay1921 je napisao/la:Sta kaze Vojvodic? "Mi mozemo uci u PL ako prvih 6 bude ulazilo"![]()
![]()

-
- Kontakt:
ZanimljivoLukavac89 je napisao/la:Pa mozda zato sto pokusavate kupit tekmu vec 2 mjesecaGorki je napisao/la:Solvay1921 je napisao/la:Sta kaze Vojvodic? "Mi mozemo uci u PL ako prvih 6 bude ulazilo"![]()
![]()

- TzBulevar87
- Kontakt:
Evo naši su krenuli kod vas u Lukavac, imaće tu trening, pa podržite ih malo. Haha 

-
- Kontakt:
Dobrodošli kao i uvijek kod nas u Lukavac dragi prijatelji, vidim kad ste gosti na našem kantonu uvijek odsjedate u Lukavcu, hvala vam i sretnoNKJ je napisao/la:Evo naši su krenuli kod vas u Lukavac, imaće tu trening, pa podržite ih malo. Haha

Pa paše svima Lukavac, ugostite fino ekipu uvijek, a i dobri su odnosi izmedju klubova, a i navijača takodjer. Svima nam je drago dolaziti tamo 

Volim Lukavac i volim te momke koji podrzavaju svoj klub, Siouxi su pravi momci
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Steta sto iduce sezone necemo biti u istom rangu.LloriS je napisao/la:Volim Lukavac i volim te momke koji podrzavaju svoj klub, Siouxi su pravi momci

A vi ugostite i pošaljete desetkovanu ekipu sa 6 komada kući. Sve na nivou,ha!NKJ je napisao/la:Pa paše svima Lukavac, ugostite fino ekipu uvijek, a i dobri su odnosi izmedju klubova, a i navijača takodjer. Svima nam je drago dolaziti tamo
Ako su dobri odnosi izmedju klubova, sada mi ne smijemo vas pobijediti, ili vi nas?
Moramo odigrati neriješeno uvijek?
Za mene su odnosi dobri, koliko god vi nas pobijedite. Sad u Bihaću kad budete, pobijedite nas, ja ću vam čestitati jr ste jedini klub koji poštujem u ovoj Ligi, možda i u Bosni da ste mi najdraži poslije Jedinstva.
A navijači takodjer, jer navijate za svoj klub, a gdje ste i u kojoj Ligi.
Sarajevo, Željo, Čelik, gdje bi njihovi navijači bili da su na vašem i našem mjestu. Nigdje, kod kuće.
Zato vam svaka čast.
Moramo odigrati neriješeno uvijek?
Za mene su odnosi dobri, koliko god vi nas pobijedite. Sad u Bihaću kad budete, pobijedite nas, ja ću vam čestitati jr ste jedini klub koji poštujem u ovoj Ligi, možda i u Bosni da ste mi najdraži poslije Jedinstva.
A navijači takodjer, jer navijate za svoj klub, a gdje ste i u kojoj Ligi.
Sarajevo, Željo, Čelik, gdje bi njihovi navijači bili da su na vašem i našem mjestu. Nigdje, kod kuće.
Zato vam svaka čast.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.