EP Francuska 2016 - Grupa B

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Unknown Genius
Kontakt:

Re: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la Unknown Genius » 23 feb 2014, 18:53

Samo još da mi prvo gostujemo Belgiji i raspored bi bio odličan, ali i ovako se ne možemo žaliti.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 23 feb 2014, 18:55

amho je napisao/la:Raspored utakmica reprezentacije BiH:

9. septembar 2014. BiH-Kipar
10. oktobar 2014. Vels-BiH
13. oktobar 2014. BiH-Belgija
16. neovembar 2014. Izrael-BiH
22. mart 2015. Andora-BiH
12. juni 2015. BiH-Izrael
3. septembar 2015. Belgija-BiH
6. septembar 2015. BiH-Andora
10. oktobar 2015. BiH-Vels
13. oktobar 2015. Kipar-BiH

raspored je odlican... prve tri utakmice protivnici bas po mjeri.. 7 ili 9 bodovo vrlo realan ishod... u izrael po bod ili cak i poraz nije tragedija... andora i izrael kuci pobjede... belgija u gostima se moze rahat izgubit'... u zadnje 3 utakmice mozemo jednostavno ispeglati sve eventualne propuste iz prvog dijela kvalifikacija i osigurat' barem drugo mjesto.... sve osim toga bi bilo ravno tragediji, a safet bi doslovno usra.o sve sto je do sad postigao s repkom, odnosno repka s njim.... (naravno, ako ostane selektor)

Meni se nesvidaju raspored 2 i 3 utakmice zato sto idemo Welsu sto smatram teskim gostovanjem i onda nam za 5 dana dolazi Belgija mozda vec tada jedna od 2 krusijalte utakmice ... Belgija igra drugu utakmicu protiv Andore i onda dolazi nama sto je meni dosta lakse a Mi moramo odigrati obadvije tekme na top nivou sto neznamo e toga se bojim ...
Zadnja izmjena: Eagles_OldSchool, dana/u 23 feb 2014, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Anti Nakarada

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 feb 2014, 18:55

Mi uzmemo Belgijance ovdje, oni nas tamo i kraj price.

Sta ste se toliko prepali Belgije? Jesu jaki, realno su kvalitetniji od nas, al nisu neka super sila koja se ne moze pobjediti, posebno kuci.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 23 feb 2014, 19:00

Fino fino ko sto Svabo rece prije kvala za SP treba ciljeve postaviti na visi nivo ,samo nastaviti dalje i vjera u sebe to je najvaznije , sa Belgijom ce biti borba za 1 mjesto u skupini , mislim da mozemo i sa njima na kraj izaci sa dobrom taktikom i strpljenjem na kraju krajeva nasi ce igrati dvije domace tekme sa Belgijom , sjetimo se samo zadnje Utakmice sa njima gdje smo zapalili Brisel a sad ce nas biti jos vise siguran sam tako da cilj treba da nam bude 1 mjesto u grupi na kraju krajeva mi smo iz prvog sesira a oni iz drugog jel :P :P

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 23 feb 2014, 19:01

Mozemo se mi nosit sa Belgijancima, imamo i mi svoje adute, a do utakmica je jos dosta vremena tako da je do tada svasta nesto moguce da se desi ..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 23 feb 2014, 19:01

Mozambik je napisao/la:Mi uzmemo Belgijance ovdje, oni nas tamo i kraj price.

Sta ste se toliko prepali Belgije? Jesu jaki, realno su kvalitetniji od nas, al nisu neka super sila koja se ne moze pobjediti, posebno kuci.
Tako je, nije Belgija velesila tipa Njemačke, Španije, Holandije pa ćemo sigurno izgubiti. Imaju dobre igrače, ali nije to još ukomponovano ni blizu koliko bi trebalo. Mislim da im je najslabija karika selektor, bez obzira što nižu rezultate moraju igru popraviti s obzirom kakve igrače imaju. Ovako mi se čini da utakmice rješavaju individualnim potezima i kontrama, čega ćemo se morati najviše paziti pogotovo u Zenici da ne bi nasjeli kao komšije u prethodnim kvalifikacijama. Ako budemo jurišali protiv njih u Zenici kao Desant na Drvar, ima da popijemo tek onda dobru tricu u mreži Begovića. Nama bi i remi odgovarao kao i njima pa nek bude šta bude u Belgiji.
Mes Que Un Club

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 23 feb 2014, 19:04

Tako bi najbolje bilo,mi uzmemo njih ovdje,oni nas tamo i tako smo ravnopravni pa tko osvoji prvo mjesto na temelju ostalih utakmica,bolji.
Trebali bi probati tako nešto dogovoriti.
Keep walking.

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 23 feb 2014, 19:07

Kako to da samo na Balkanu ljudi žive unaprijed?Hajmo završiti SP a poslije toga ćemo o kvalama za EP.Do juna je daleko. glede povreda,trenutne forme pojedinca itd,a do septembra ko živ a ko mrtav.Grupa je ok a i raspored(imali smo puno teže protivnike prije),bili smo po prvi put nosioci u žrijebanju i hajmo malo biti zadovoljni sa životom bar ovim nogometnim(frustacije liječiti protiv političara ove zemlje ;) )pozdrav za sve na forumu

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 23 feb 2014, 19:09

Realan treba biti i ne uzdizati se mnogo.
Belgija je najjaca repka u grupi i cudo bi bilo da ne zavrse prvi.

Ocekujem borbu nas i Velsa za drugo mjesto. Bit ce to gusto vjerujem. Neki otpisali Vels ko da su propalitet.
Odbrana im igra u engleskoj ligi dok nama dobar broj tekmi igra Avdija.
Spahic nije tolika masina koliko se prica ovdje po forumu. Budalom ga prave kad se igralo protiv Uniteda, PSG-a, jos tada ce imati 35 godina.

Ono prica je kako oni imaju samo Balea i Ramseya, a mi kao imamo na svakoj poziciji svjetsku klasu, dosta mi polovnjaka imamo. Neki tek postaju igraci a pitanje je da li ce postati.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 feb 2014, 19:12

Ako Pape bude onakav kakav je bio do Slovacke mislim da ce dobro postaviti ekipu i da imamo dosta sanse za pobjedu kod kuce.

Uzmimo u obzir i da Pape dosta respektuje Belgiju, u svakom intervju ih svrstava medju najbolje selekcije svijeta. Znaci u Belgiju idemo kao sto smo isli u Grcku, prije svega odbrana, ako im uspijemo sta uvalit dobro je, mislim da je to najbolje rijesenje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2014, 19:13

Mozambik je napisao/la:Ako Pape bude onakav kakav je bio do Slovacke mislim da ce dobro postaviti ekipu i da imamo dosta sanse za pobjedu kod kuce.
Ako nađemo zadnjeg veznog, sve će biti kao prije Slovačke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 feb 2014, 19:47

Virtu4l je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ako Pape bude onakav kakav je bio do Slovacke mislim da ce dobro postaviti ekipu i da imamo dosta sanse za pobjedu kod kuce.
Treba trazit, nece se nista samo od sebe napravit

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 feb 2014, 19:53

soxx je napisao/la:Realan treba biti i ne uzdizati se mnogo.

Ocekujem borbu nas i Velsa za drugo mjesto. Bit ce to gusto vjerujem. Neki otpisali Vels ko da su propalitet.
Spahic nije tolika masina koliko se prica ovdje po forumu. Budalom ga prave kad se igralo protiv Uniteda, PSG-a, jos tada ce imati 35 godina.

Ono prica je kako oni imaju samo Balea i Ramseya, a mi kao imamo na svakoj poziciji svjetsku klasu, dosta mi polovnjaka imamo. Neki tek postaju igraci a pitanje je da li ce postati.
Brate haj se umij malo :lol: :lol: :lol: cuj s welsom za drugo mjesto aaaaaaaaaa kakav bola wels i kad se wels borio s nekim za drugo mjesto :lol: :lol: :lol: bitka za prvo s Belgijom protiv koje uvijek dobro igramo. Mozda se Izrael prvi par kola umjesa ali nece moc dugo izdrzat. Bjezat cemo im mi i Belgija zadnje kolo 6-7 bodova
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 23 feb 2014, 19:56

Najbolje od svega meni barem je da se ne igraju 2x utakmice sa istim protivnikom u roku od 4-5 dana..
kao npr protiv Slovacke petak/utorak...

Favorit grupe je definitivno Belgija jer su dosta jaci od nas ali bože moj nekako sa njima se može igrati..
dosta toga ce da zavisi od povreda i suspenzija...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 23 feb 2014, 19:57

Jao price majko mila...
Pa ne mozemo igrati 10 utakmica sa Andorom jbt,kvalifikacije se igraju da se izaberu 24 najjace za zavrsni turnir,ako ne mozemo biti ispred Walesa,Kipra,Izraela ne trebas ni igrat tamo,sta ces se dzabe brukati,taman pomislis da smo bar malo promijenili loozerski mentalitet kad opet ista prica.

Po meni smo dobili 4 repke koje su bile medju 3 najslabije u svojim potovima i jednu koja je medju jacim u svom potu i to je dobar zdrijeb.Jos smo tu Belgiju redovno tukli...
SLOBODA NAVIJAČIMA

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 23 feb 2014, 20:08

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
soxx je napisao/la:Realan treba biti i ne uzdizati se mnogo.

Brate haj se umij malo :lol: :lol: :lol: cuj s welsom za drugo mjesto aaaaaaaaaa kakav bola wels i kad se wels borio s nekim za drugo mjesto :lol: :lol: :lol: bitka za prvo s Belgijom protiv koje uvijek dobro igramo. Mozda se Izrael prvi par kola umjesa ali nece moc dugo izdrzat. Bjezat cemo im mi i Belgija zadnje kolo 6-7 bodova
De nabij jos koji smajli svegat'. Belgija ce nas razvaliti. Pogledaj ti igraca u njih. Klasa do klase. Jos Lukaku, Hazard, De bruyne sve momcici. Do tad ce izrasti u jos vece igrace. Najbolji mladi golman na svijetu im brani.

Mi kao neka sila pa dodje Aguero igra se sa nama :)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 feb 2014, 20:11

Virtu4l je napisao/la:
Pa zar ga nismo našli u liku TSS? :P
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 feb 2014, 20:12

soxx je napisao/la: De nabij jos koji smajli svegat'. Belgija ce nas razvaliti. Pogledaj ti igraca u njih. Klasa do klase. Jos Lukaku, Hazard, De bruyne sve momcici. Do tad ce izrasti u jos vece igrace. Najbolji mladi golman na svijetu im brani.
Savim slucajno, dizes u nebesa sve igrace koji imaju bilo kakve veze sa Chelskim. :D
De Bruyne nogiran. Lukaku igrac koji nema fudbalsku inteligenciju, jedina prednost mu je bila sto se rano razvio a kako prolaze godine to ce padati u drugi plan i ostace jedan prosjecni napadac.
Hazard i Curtois jesu klase, ali stavljati ovu prethodnu dvojicu u istu ravan je ludost.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 23 feb 2014, 20:13

ennis je napisao/la:Jao price majko mila...
Pa ne mozemo igrati 10 utakmica sa Andorom jbt,kvalifikacije se igraju da se izaberu 24 najjace za zavrsni turnir,ako ne mozemo biti ispred Walesa,Kipra,Izraela ne trebas ni igrat tamo,sta ces se dzabe brukati,taman pomislis da smo bar malo promijenili loozerski mentalitet kad opet ista prica.

Po meni smo dobili 4 repke koje su bile medju 3 najslabije u svojim potovima i jednu koja je medju jacim u svom potu i to je dobar zdrijeb.Jos smo tu Belgiju redovno tukli...
nije to Belgija od prije četiri god. ;)

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 23 feb 2014, 20:14

Nezgodna putovanja za nase navijace! :(
Jedino u Belgiji mozemo ocekivati spektakl uz ogranicen broj ulaznica .....
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.