EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
Belgija je jaka, a i Vels nije los. Ako dodje do zadnje utakmice, drago mi je sto je Kipar zadnja.
Ipak imam misljenje da idemo u Francusku.
Ipak imam misljenje da idemo u Francusku.
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: EP Francuska 2016 - Grupa B
Dakle makar 3 utakmice na SP, 4 u kvalifikacijama i još par prijateljskih, u totalu nekih 10 utakmica ove godine
Baš ćemo se nauzivati fudbala.
Belgija je po mjeri, važi za veliku reprezentaciju a red je da oderemo još pokoju veliku reprezentaciju nakon Grčke i Argentine

Belgija je po mjeri, važi za veliku reprezentaciju a red je da oderemo još pokoju veliku reprezentaciju nakon Grčke i Argentine

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
odličan

Raspored utakmica reprezentacije BiH:
9. septembar 2014. BiH-Kipar
10. oktobar 2014. Vels-BiH
13. oktobar 2014. BiH-Belgija
16. neovembar 2014. Izrael-BiH
22. mart 2015. Andora-BiH
12. juni 2015. BiH-Izrael
3. septembar 2015. Belgija-BiH
6. septembar 2015. BiH-Andora
10. oktobar 2015. BiH-Vels
13. oktobar 2015. Kipar-BiH
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Selektor Izraela: Mi ćemo biti jedan od glavnih kandidata za plasman na EP iz u ove grupi.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bio-sam ... ija/125463" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj lik ima potencijal da postane novi Bernd Stange
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bio-sam ... ija/125463" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj lik ima potencijal da postane novi Bernd Stange

Ekipa koju mi na.guzimo u prijateljskoj u našem standardnom "ma j.ebo ovo" modu nije nam nikakva opasnost. Kakav Vels. Njih Kipar nek se boji.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- hule_barca
- Kontakt:
Solidan grupa, solidan raspored. Možemo žaliti što smo dobili najjaču repku iz 2. pota, ispade nam isto kao da smo mi bili u 2. potu. Što se tiče protivnika, Belgija naravno najveći protivnik bez dileme i mislim da ćemo se s njima boriti za 1. mjesto, a i realno govoreći moramo biti među prva 2. Imali smo dosad i jače grupe pa smo završavali 2. ili bili blizu te 2. pozicije. Ovo nije Belgija iz 2009., ali nismo ni mi oni iz 2009. Oni su naravno ojačali više od nas od zadnjeg meča i treba im pustiti a i zaslužuju ulogu favorita ove grupe. Nama će SP dobro doći i ako se i tu pokažemo onda će nas svi još više respektovati. Wales je solidan i ništa više od toga. Igraju taj otočki fudbal, ali ja sam uvijek govorio kako protiv pravih otočkih ekipa/selekcija, tehnički igrači uvijek ih mogu nadigrati što smo vidjelu u prijateljskoj utakmici s njima. Izrael svi potcjenjuju a oni bi nam mogli biti dobar konkurent. Ipak kod njih mi se sviđa što igraju otvoren fudbal tako da i nama to godi. Kipar i Andora, sve osim 12 bodova ravno samoubistvu. Što se tiče rasporeda, bojim se za prvi dio, odnosno prve 4 utakmice. Kipar dobijamo i onda ako nekim slučajem kiksamo u Walesu, veliki pritisak bi bio pred Belgijance i mogli bi lahko zijaniti i onda još plus idemo neugodnom Izraelu. Bojim se da ako kiksamo protiv Walesa da bi nas mogla zadesiti slična sudbina Srbije iz prošlih kvalifikacija. Zadnja 3 kola, 9 bodova uzeti. Ako iz prvih 4 utakmice izvučemo 10 bodova utakmica u Briselu/Genku ili gdje već će odlučivati o prvom mjestu.
Mes Que Un Club
Nas ne treba biti strah nikoga, osim nas samih (citaj: strucnjaka na klupi).
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
ISkreno sobzirom da mso bili nosioci lose smo prosli i Vels i Izrael su ekipe koje mogu itekako da naskode i da otkinu vazne bodove,a za Belgiju mislim da nema potrebe komentarisati..Za mene bi bilo odlicno da budemo drugi
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Dobra grupa. Nije baš miki maus grupa kao što smo imali za svjetsko, ali ako želimo da budemo ozbiljna reprezentacija trebamo tako i igrat. Borba sa belgijom za prvo mjesto, za to bi trebalo biti sposobni.
Raspored utakmica reprezentacije BiH:
raspored je odlican... prve tri utakmice protivnici bas po mjeri.. 7 ili 9 bodovo vrlo realan ishod... u izrael po bod ili cak i poraz nije tragedija... andora i izrael kuci pobjede... belgija u gostima se moze rahat izgubit'... u zadnje 3 utakmice mozemo jednostavno ispeglati sve eventualne propuste iz prvog dijela kvalifikacija i osigurat' barem drugo mjesto.... sve osim toga bi bilo ravno tragediji, a safet bi doslovno usra.o sve sto je do sad postigao s repkom, odnosno repka s njim.... (naravno, ako ostane selektor)
raspored je odlican... prve tri utakmice protivnici bas po mjeri.. 7 ili 9 bodovo vrlo realan ishod... u izrael po bod ili cak i poraz nije tragedija... andora i izrael kuci pobjede... belgija u gostima se moze rahat izgubit'... u zadnje 3 utakmice mozemo jednostavno ispeglati sve eventualne propuste iz prvog dijela kvalifikacija i osigurat' barem drugo mjesto.... sve osim toga bi bilo ravno tragediji, a safet bi doslovno usra.o sve sto je do sad postigao s repkom, odnosno repka s njim.... (naravno, ako ostane selektor)
O druže, pa ako iz prve četiri utakmice izvučemo 10 bodova na proljeće možemo slati našu mladu reprezentaciju.hule_barca je napisao/la: Zadnja 3 kola, 9 bodova uzeti. Ako iz prvih 4 utakmice izvučemo 10 bodova utakmica u Briselu/Genku ili gdje već će odlučivati o prvom mjestu.
Ja bih bio zadovoljan i sa recimo dvije pobjede, jednim remijem i jednom porazom, ili čak jednom pobjedom i tri remija......bitno je da mi na jesen ne zaostanemo, a u proljeće stvarno imamo dobar raspored. I mislim da si u pravu, najbitnije je da ne izgubimo u Velsu....a ne bi trebali.
Mislim, da je bolje i to sa Belgijom prvu igramo kući, neće ni oni imati imperativ pobjede, jedan mrioljubivi remi, i mi i oni zadovoljni. A Vesl i Izrael će sasvim sigurno prosipati bodove.....
Nego, ima li neko kompletan raspored utakmica naše grupe ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesu Bgm, prvo Argentina pa Nigerija i Iran pa onda Švicarska/Francuska (za dalje vidjet ćemoAmar Dzeko je napisao/la:Utakmice u 2014. godini su preteske

Prvo dvije pobjede ( 6 bodova) pa sa Belgijom aBd do pobjede pa onda opet 3 pobjede (9 bodova) pa opet Belgija aBd do remija i za kraj 3 pobjede (9 bodova)
Bodovni saldo
24 boda bez Belgije
28 bodova sa pobjedom i remijom protiv Belgije

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- NoName
- Kontakt:
Slovačka i Grčka su miki maus? Plus što je samo jedna išla direktno, plus nema najbolje druge (treće), plus baraz zajeban do bola, plus Grčka sve dobila osim nas??? Hajmo malo realnosti, smiješna je ova grupa kada govorimo o prolazu na EPDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Dobra grupa. Nije baš miki maus grupa kao što smo imali za svjetsko, ali ako želimo da budemo ozbiljna reprezentacija trebamo tako i igrat. Borba sa belgijom za prvo mjesto, za to bi trebalo biti sposobni.
- NoName
- Kontakt:
Begović
Mujdža, Bičakčić, Spahić, Seo
Sejo, Medo
Hajrović, Pjanić, Lulić
Džeko
Plus jaka klupa sa Misketom, Vedom, Ogijem, Stevom, kao i nekim novim igračima.... Pa ne znam ko bi bio baš neki izraziti favorit protiv nas. Ja sam optimist, samo Safet može ujebati situaciju kao i eventualne povrede i suspenzije.
Mujdža, Bičakčić, Spahić, Seo
Sejo, Medo
Hajrović, Pjanić, Lulić
Džeko
Plus jaka klupa sa Misketom, Vedom, Ogijem, Stevom, kao i nekim novim igračima.... Pa ne znam ko bi bio baš neki izraziti favorit protiv nas. Ja sam optimist, samo Safet može ujebati situaciju kao i eventualne povrede i suspenzije.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
NoName je napisao/la:Slovačka i Grčka su miki maus? Plus što je samo jedna išla direktno, plus nema najbolje druge (treće), plus baraz zajeban do bola, plus Grčka sve dobila osim nas??? Hajmo malo realnosti, smiješna je ova grupa kada govorimo o prolazu na EPDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Dobra grupa. Nije baš miki maus grupa kao što smo imali za svjetsko, ali ako želimo da budemo ozbiljna reprezentacija trebamo tako i igrat. Borba sa belgijom za prvo mjesto, za to bi trebalo biti sposobni.
Da te dvije nisu al ostale 3 jesu bile. Belgija je jaca od Grcke, Vels i Izrael su tu negdje sa Slovackom, tako da zeznam kako možeš reci da je ova grupa lakša.
Gdje je nađePrincipatus je napisao/la:Eh kad bi nas protiv Belgije vodio ponovo ovaj karizmaticni mladic...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
upravu je bezimeni... izbaci belgiju, jer ti snaga belgije ne znaci nista kad idu 2,5 repke dalje, odnosno 1 vise u odnosu na prosle kvalifikacije plus najbolji treci ide direktno (dok je u proslim kvalama, najgori ispadao skroz)...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:NoName je napisao/la:Slovačka i Grčka su miki maus? Plus što je samo jedna išla direktno, plus nema najbolje druge (treće), plus baraz zajeban do bola, plus Grčka sve dobila osim nas??? Hajmo malo realnosti, smiješna je ova grupa kada govorimo o prolazu na EPDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Dobra grupa. Nije baš miki maus grupa kao što smo imali za svjetsko, ali ako želimo da budemo ozbiljna reprezentacija trebamo tako i igrat. Borba sa belgijom za prvo mjesto, za to bi trebalo biti sposobni.
Da te dvije nisu al ostale 3 jesu bile. Belgija je jaca od Grcke, Vels i Izrael su tu negdje sa Slovackom, tako da zeznam kako možeš reci da je ova grupa lakša.
odgovarajuce poredjene je izrael, wales, kipar vs. grcka, slovacka, latvija... ja bih rekao da je prva trojka daleko slabija... ti ne mislis tako?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Begović = Courtois (možda i bolji ali rečemo da su jednaki)
Mujdža <= Alderweireld
Bičakčić < Vermaelen
Spahić = Kompany
Kolašinac > Vertonghen
Medunjanin < Witsel
Pjanić > Fellaini
Misimović (Hajrović) <= Dembele
Lulić <= De Bruyne
Ibišević = Benteke
Džeko >= Hazarda
Mujdža <= Alderweireld
Bičakčić < Vermaelen
Spahić = Kompany

Kolašinac > Vertonghen

Medunjanin < Witsel
Pjanić > Fellaini
Lulić <= De Bruyne
Ibišević = Benteke
Džeko >= Hazarda
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
odličan raspored za kvalifikacije 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Unofficialpage je napisao/la:Begović = Courtois (možda i bolji ali rečemo da su jednaki)
Mujdža <= Alderweireld
Bičakčić < Vermaelen
Spahić = Kompany
Kolašinac > Vertonghen
Medunjanin < Witsel
Pjanić > Fellaini
Lulić <= De Bruyne
Ibišević = Benteke
Džeko >= Hazarda
I još nešto, Pape je za Wilmotsa Osim

glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.