Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ti možda ne znaš da je on počeo trenirati u školi fudbala Olimpic-Novi Grad pa je onda prešao u Želju.Neko je napisao na jednoj drugoj temi da je u Želji bio godinu i po.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ne mancini,nisam to znao.Ovaj Aganspahic u Sarajevu je takodje iz omladinaca Olimpika.Vidim da je pozvan i u repku i steta da nam je otisao iz Olimpika.
Nadam se da ce ovih par omladinaca iz Olimpika a i ostalih klubova u BiH napraviti fine karijere i da ce u buduce repka moci racunati na njih a ne strepiti za neke iz inostranstva hoce li im se dignuti tuki i proraditi patriotizam ili nece da bi nastupali za domovinu.
Nadam se da ce ovih par omladinaca iz Olimpika a i ostalih klubova u BiH napraviti fine karijere i da ce u buduce repka moci racunati na njih a ne strepiti za neke iz inostranstva hoce li im se dignuti tuki i proraditi patriotizam ili nece da bi nastupali za domovinu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Pa i Aganspahic je iz SFNGrad kao i Gojak.Ustvari otac od Aganspahica je pokrenuo tu skolu fudbala.Ima on i mladjega brata nebi znao gdje je sada.arhimed89 je napisao/la:ne mancini,nisam to znao.Ovaj Aganspahic u Sarajevu je takodje iz omladinaca Olimpika.Vidim da je pozvan i u repku i steta da nam je otisao iz Olimpika.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
123456 je napisao/la:Pa i Aganspahic je iz SFNGrad kao i Gojak.Ustvari otac od Aganspahica je pokrenuo tu skolu fudbala.Ima on i mladjega brata nebi znao gdje je sada.arhimed89 je napisao/la:ne mancini,nisam to znao.Ovaj Aganspahic u Sarajevu je takodje iz omladinaca Olimpika.Vidim da je pozvan i u repku i steta da nam je otisao iz Olimpika.
Ima starijeg brata koji je bio u olimpicu .. igrao je u hrvatskoj negdje .. sad ne znam gdje je ...
Toto Riina
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=4580
Olimpic - Velez
Sarajevo - Olimpic
Zvijezda - Olimpic
Olimpic - Zeljeznicar
Sve na BHTu
Mozda bude i jos na Areni koja utakmica
Znaci:FCS je napisao/la:Prenosi po kolima, 20. kolo (2. mart 2014): Olimpik – Velež (BHT), Čelik – Sarajevo (Moja TV), 21. kolo (8. i 9. mart 2014): Vitez – Slavija, Sarajevo – Olimpik (BHT), 22. kolo (15. i 16. mart 2014): Slavija – Željezničar (BHT), Mladost (VO) – Sarajevo (Moja TV), 23. kolo (22. i 23. mart 2014): Vitez – Leotar, Zvijezda – Olimpik (BHT), Sarajevo – Velež (Moja TV), 24. kolo (29. i 30. mart 2014): Velež – Rudar Prijedor, Čelik – Vitez (BHT), Borac – Sarajevo (Moja TV), 25. kolo (5. i 6. april 2014): Zrinjski – Široki Brijeg, Travnik – Mladost (VO), Rudar Prijedor – Sarajevo (Moja TV), 26. kolo (12. i 13. april 2013): Olimpik – Željezničar, Široki Brijeg – Slavija (BHT), 27. kolo (19. april 2014): Zrinjski – Čelik (BHT), Travnik – Sarajevo (moja TV), 28. kolo (26. april 2014): Rudar Prijedor – Travnik, Mladost (VO) – Radnik (BHT), Velež – Željezničar (Moja TV), 29. kolo (4. maj 2014): Željezničar – Sarajevo (BHT), 30. kolo (10. maj 2014): Velež – Zrinjski (BHT), Rudar Prijedor – Željezničar (Moja TV).
NEZVANICNO, BEZ PRENOSA NA ARENI
Olimpic - Velez
Sarajevo - Olimpic
Zvijezda - Olimpic
Olimpic - Zeljeznicar
Sve na BHTu

Mozda bude i jos na Areni koja utakmica
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kod vas novo odbrojavanje izgleda. Kažu ako ne platite oko 60 hiljada Želji nema igranja prvenstva. Ostalo je još nekoliko dana.
Zbog cega?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Halconi druze ma supljak
Vukovi moze li neko napisat vas moguci sastav u subotu koji bi trebao istrcat. Pozz

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Halconi druze ma supljakVukovi moze li neko napisat vas moguci sastav u subotu koji bi trebao istrcat. Pozz
Neću reći da nije šupljak. Danas sam tako načuo, ali raja svašta znaju provaliti. To bolje zna ekipa sa ove teme.
Umanji dug za one pare što su dužni za Škaljića Olimpicu,cifra 20000 KM i onda dobiješ dug oko 36000 KM.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nećeš umanjivati 5 puta. Dug je bio oko 90 hiljada. To je davno umanjeno i nešto od rata je plaćeno. Ostalo je ovo koliko kažeš i neke kamate.
Dug je bio 56 hiljada zvanični,pravosnažni i onda je jedan željovac napisao na njihovoj temi za Škaljića i 20 duga Želje.Najbolje bi bilo da pitaš nekoga tamo na onoj temi u vezi toga.
Nije to bio Željin dug nego Škaljićev i Željo ga je preuzeo pa prelomio. Sada je na kraju dug zvanični i pravosnažni 56 hiljada i kamate. To sa Škaljićem je davno završeno. Olimpic to ne negira i na ovoj temi raja pišu. Tu je pitanje samo rokova jer pare još nisu plaćene.Mancini je napisao/la:Dug je bio 56 hiljada zvanični,pravosnažni i onda je jedan željovac napisao na njihovoj temi za Škaljića i 20 duga Želje.Najbolje bi bilo da pitaš nekoga tamo na onoj temi u vezi toga.
Željo može ucjenjivati igranjem prvenstva ili licencom.
Ja sam svoje napisao onako kako je ovdje na forumu pisalo i završavam raspravu.A ti se ovdje periodično javljaš uglavnom kada su neke negativnosti u pitanju,kao i irh,pile i drugi.
Kad bude nesto pozitivno valjda cemo i napisati uglavnom bi neke ekipe mogle vec zavrsiti prvenstvno zbog seljacke politike pri tome ne mislim na Leotar jer oni ce izgleda igrati.Mancini je napisao/la:Ja sam svoje napisao onako kako je ovdje na forumu pisalo i završavam raspravu.A ti se ovdje periodično javljaš uglavnom kada su neke negativnosti u pitanju,kao i irh,pile i drugi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zavisi sve od koje formacije igramo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Halconi druze ma supljakVukovi moze li neko napisat vas moguci sastav u subotu koji bi trebao istrcat. Pozz

Ali mislim da ce Hamzic braniti, Sivsic, Zeba, Dulja, Smajic, Torlak i Bogicevic igrati.
Mislim da Gojak ima dobru sansu da zaigra ili da uskoci umjesto Kokota u drugom poluvremenu mozda.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dobru ekipu imate. Vidim maloprije najavljuju kisu u subotu,valjda nece syebat utakmicuMokroguz je napisao/la:Zavisi sve od koje formacije igramo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Halconi druze ma supljakVukovi moze li neko napisat vas moguci sastav u subotu koji bi trebao istrcat. Pozz
![]()
Ali mislim da ce Hamzic braniti, Sivsic, Zeba, Dulja, Smajic, Torlak i Bogicevic igrati.
Mislim da Gojak ima dobru sansu da zaigra ili da uskoci umjesto Kokota u drugom poluvremenu mozda.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
5 KM.LJOZE1921 je napisao/la:Koliko kostaju karte za utakmice na otoci ?
Eto pozvao Sivsica Jagodic
Ovo mu je sansa da se dokaze, i znam da nece razocarati
5 Mart igraju tu kontrolnu utakmicu na Otoci

5 Mart igraju tu kontrolnu utakmicu na Otoci
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.