EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
Pocetak ce biti malo tezi, al uz pravi pristup trebali bi uzet 10 bodova.
2015-u cemo pregazit ko plitak potok. Belgija u gostima ce biti jedini problem, ostalo talasika.
2015-u cemo pregazit ko plitak potok. Belgija u gostima ce biti jedini problem, ostalo talasika.
Gledao sam ih četiri puta u prošlim kvalifikacijama, da, imena su tu, ali evidentno je da im igra nije na tom nivou. Srbija ih je nadigrala, ali ih je nakon promašaja stigla kazna. Itekako se protiv njih stvaraju prilike.legenda reala je napisao/la:Belgija po imenima igrača djeluje strašno, ali nisu po meni toliko jaki kao što imena igrača i klubova u kojim igraju govore, dosta nedostataka oni imaju, uz pravu taktičku postavku mi možemo donjeti bodove iz Belgije
Što se rasporeda tiče, on je veoma interesantan, posebno ova dva gostovanja u 2014. godini koja će nam odmah dati odgovore na neka pitanja. 2015. je dosta lakša i trebali bi ostvariti pet pobjeda i nadam se uzeti bod u Belgiji. Po mojoj računici treba nam osam bodova u 2014. i nema frke za nas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- crvenocrni
- Kontakt:
Mislim ipak da je previse ocekivat obje pobjede u gostima protiv Velsa i Izraela i cisto sumnjam da ce se to i desit ali ako ipak bude tako mi smo se vec onda plasirali ove godine 

izrazito opasan raspored, rekao bih i opasan i nepovoljan
Od gostovanja Izrael i Wales moramo jednu dici a Kipar pobjediti kući...Virtu4l je napisao/la:Gledao sam ih četiri puta u prošlim kvalifikacijama, da, imena su tu, ali evidentno je da im igra nije na tom nivou. Srbija ih je nadigrala, ali ih je nakon promašaja stigla kazna. Itekako se protiv njih stvaraju prilike.legenda reala je napisao/la:Belgija po imenima igrača djeluje strašno, ali nisu po meni toliko jaki kao što imena igrača i klubova u kojim igraju govore, dosta nedostataka oni imaju, uz pravu taktičku postavku mi možemo donjeti bodove iz Belgije
Što se rasporeda tiče, on je veoma interesantan, posebno ova dva gostovanja u 2014. godini koja će nam odmah dati odgovore na neka pitanja. 2015. je dosta lakša i trebali bi ostvariti pet pobjeda i nadam se uzeti bod u Belgiji. Po mojoj računici treba nam osam bodova u 2014. i nema frke za nas.
S Belgijom se kući potući i sve je moguće....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kladionice misle ovako. Dakle, vide Izraela kao našeg najvećeg konkurenta.Euro 2016 Qualifiers - Group B
Group winner
Belgium 1.40
Bosnia and Herzegovina 3.25
Israel 15.00
Wales 41.00
Cyprus 151.00
Andorra 1501.00
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Puno toga ce zavisiti i od SP-a. Ako bi dozivjeli debakl tamo, pod tim smatra da nas Argentina nakanta i da ne prodjemo grupu, sa puno losih stvari bi mi usli u ove kvalifikicaije.
U tom slucaju vjerujem da bi se odredjen broj igraca i oprostio od reprezentacije, mislim prije svega na Spahica i Misimovica.
U tom slucaju vjerujem da bi se odredjen broj igraca i oprostio od reprezentacije, mislim prije svega na Spahica i Misimovica.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: EP Francuska 2016 - Grupa B
Andora može lijepe pare donijeti.Virtu4l je napisao/la:Kladionice misle ovako. Dakle, vide Izraela kao našeg najvećeg konkurenta.Euro 2016 Qualifiers - Group B
Group winner
Belgium 1.40
Israel 15.00
Wales 41.00
Cyprus 151.00
Andorra 1501.00
Na dvije markice dobijes 3000 KM.Mozes dobar auto uzet.
Keep walking.
- Principatus
- Kontakt:
Kad zveknemo Belgiju kladionice ce promijeniti pjesmu. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pobjediti Andoru i Kipare 2X, Izrael i Wales kod kuce sto je 18 bodova.
Protiv Belgije kuci i tamo, te Izraela i Welsa na strani, uzeti 3,4 boda i to bi trebalo biti dovoljno.
Protiv Belgije kuci i tamo, te Izraela i Welsa na strani, uzeti 3,4 boda i to bi trebalo biti dovoljno.
Ma male su sanse da u ovom formati ne odemo na EP.
Sve da i ne budemo medju prva dva u grupi, opet ima baraz sa ekipama koje nece biti ni blizu Portugala, Hrvatske i slicnih.
Format takmicenja i to sto smo bili nosioci, haman je 80% dovoljan za odlazak na EP, uz naravno kvalitet koji posjedujemo.
Sve da i ne budemo medju prva dva u grupi, opet ima baraz sa ekipama koje nece biti ni blizu Portugala, Hrvatske i slicnih.
Format takmicenja i to sto smo bili nosioci, haman je 80% dovoljan za odlazak na EP, uz naravno kvalitet koji posjedujemo.
uz pravog selektora prosetali bi se grupom,,ali nista od toga ako ostane ovaj fakin....
Zato sam napisao osam bodova. Računam na pobjedu protiv Kipra, eventualni remi sa Belgijom i jedan remi i pobjedu na gostovanjima Izraelu i Velsu. To je osam bodova i vjerovatno jedno od prva dva mjesta na tabeli koje bi u 2015. trebali lagano održavati. Neka računica na prvu mi govori da bi sa 22-23 boda bili sigurno drugi.Batko je napisao/la:Od gostovanja Izrael i Wales moramo jednu dici a Kipar pobjediti kući...
S Belgijom se kući potući i sve je moguće....
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: EP Francuska 2016 - Grupa B
bolje jos marku i 30 dodati i kupiti cigare..Cautinho je napisao/la:Andora može lijepe pare donijeti.Virtu4l je napisao/la:Kladionice misle ovako. Dakle, vide Izraela kao našeg najvećeg konkurenta.Euro 2016 Qualifiers - Group B
Group winner
Belgium 1.40
Israel 15.00
Wales 41.00
Cyprus 151.00
Andorra 1501.00
Na dvije markice dobijes 3000 KM.Mozes dobar auto uzet.

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Objasnio Beg.Sasrali se od Belgije,**** Belgiju ima da ih naguzimo u gostima."Mogli smo i gore proći, ali iskreno i bolje jer smo iz drugog šešira dobili reprezentaciju koja je trenutno u samom svjetskom vrhu. Ali ne treba se nikoga bojati, naravno uz dužni respekt prema svima. [b]I mi smo selekcija iz svjetskog vrha [/b]kao i Belgija,“ kazao je u izjavi za SportSport.ba reprezentativni golman.

Belgija jest jaka ali vrijeme je da odmjerimo snage i sa puno jacim repkama.Mi smo repka iz prvog sesira i ne pada mi na pamet da strahujem od bilo koga.Imamo potencijala,imamo solidnu ekipu,imat cemo ogromnu podrsku i ako imadnemo selektora koji ce to znati sve iskoristit nema frke.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- slavko njegus
- Kontakt:
Pa zar ne igramo obje tekme pred "domacom" publikom. Ja tamo ne ocekujem ispod 25000 nasih navijaca...Najmanje...Mozambik je napisao/la:Pocetak ce biti malo tezi, al uz pravi pristup trebali bi uzet 10 bodova.
-
- Kontakt:
Od ta 3 gostovanja trebali bi dobiti barem jedno ili u Walesu ili u Izraelu, znaci to je vec 21 bod.Sheyi je napisao/la:Pobjediti Andoru i Kipare 2X, Izrael i Wales kod kuce sto je 18 bodova.
Cudo treba da se desi pa da se ne plasiramo.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma sve ok.pisac je napisao/la:Ma male su sanse da u ovom formati ne odemo na EP.
Ove posljednje kvale je postavljena ljestvica. I treba, osim samog plasmana, cilj biti da se rejting održi. Dakle, borba za prvo mjesto u grupi treba biti cilj.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
brine me pored rasporeda i to što ovo nije grupa za sistem "juriš svi u napad i centaršutevi do pariza"
ali j.ebiga, ako u ovakvoj grupi ne budemo najmanje drugi onda i ne zaslužujemo evropsko!
ali j.ebiga, ako u ovakvoj grupi ne budemo najmanje drugi onda i ne zaslužujemo evropsko!
- Principatus
- Kontakt:
Ma opusten osjecaj poslije zreba i pred kvalifikacije...ovako se Nijemci skoro uvjek osjecaju.
Bas ce biti interesantno gledati duel nas i Belgije za prvo mjesto, radujem se ovim kvalifikacijama.
Beg objasnio.

Bas ce biti interesantno gledati duel nas i Belgije za prvo mjesto, radujem se ovim kvalifikacijama.
Beg objasnio.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, DanijelTZ, greenwood, Proximic, Quartararo i 40 gostiju.