Ne svidja mi se sto igramo protiv Belgije samo tri dana nakon vjerovatno teske utakmice u Velsu. A oni igraju protiv Andore prije nas. Vrlo vazne ove gostujuce utakmice protiv Izraela i Velsa. Imamo tezak pocetak.Elegant je napisao/la:RASPORED UTAKMICA:
2014:
1. 9. septembar 2014: BiH - Kipar
2. 10. oktobar 2014: Vels - BiH
3. 13. oktobar 2014: BiH - Belgija
4. 16. novembar 2014: Izrael - BiH
2015:
5. 28. mart 2015: Andora - BiH
6. 12. juni 2015: BiH - Izrael
7. 3. septembar 2015: Belgija - BiH
8. 6. septembar 2015: BiH - Andora
9. 10. oktobar 2014: BiH - Vels
10. 13. oktovar 2015: Kipar - BiH
EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 23 feb 2014, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Očekivam 2. mjesto.
U ovim kvalifikacijama trebamo naći nasljednika za Vedada, Spahu i Salihovića. Pjanić će zvanično zauzeti Misketovo mjesto.
Sent from my C6506 using Tapatalk
U ovim kvalifikacijama trebamo naći nasljednika za Vedada, Spahu i Salihovića. Pjanić će zvanično zauzeti Misketovo mjesto.
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Mi ako želimo na EP mi moramo dobiti svaku tekmu.znači nema raspored loš ovo ono.Ako želiš u životu da postigneš trebaš se potruditi,nema žaljenja.Tako da nema izvlačenja raspored ovo ono.Grupa nam je predobra 

Pobjeda je bolja od orgazma!
U nasoj grupi Andora lagan protivnik i tu bi trebalo biti 6 sigurnih. Kipar ce nam stvarati probleme, nasi ce ih po navici podcijeniti i eto belaja.
Sa ci.futima i Velsom smo tu u rangu, dok je Belgija iznad nas. Grupa nam nije nimalo lagana.
Sa ci.futima i Velsom smo tu u rangu, dok je Belgija iznad nas. Grupa nam nije nimalo lagana.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 23 feb 2014, 17:02, ukupno mijenjano 2 puta.
NO PYRO NO PARTY
Evo jos jednom:
RASPORED UTAKMICA:
2014:
1. 9. septembar 2014: BiH - Kipar
2. 10. oktobar 2014: Vels - BiH
3. 13. oktobar 2014: BiH - Belgija
4. 16. novembar 2014: Izrael - BiH
2015:
5. 28. mart 2015: Andora - BiH
6. 12. juni 2015: BiH - Izrael
7. 3. septembar 2015: Belgija - BiH
8. 6. septembar 2015: BiH - Andora
9. 10. oktobar 2014: BiH - Vels
10. 13. oktobar 2015: Kipar - BiH
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 23 feb 2014, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nije los raspored.prva s Kiprom pa.Belgija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- legenda reala
- Kontakt:
Wales,Israel i Kipar ne mogu pratiti tempo nas i Belgijanaca, sigurno da mogu otkinuti pokoji bod i nama i Belgijancima, ali nema šanse da oni mogu vezati 2-3 dobre utakmice , nijedna od te tri neće preći deset bodova
Belgija po imenima igrača djeluje strašno, ali nisu po meni toliko jaki kao što imena igrača i klubova u kojim igraju govore, dosta nedostataka oni imaju, uz pravu taktičku postavku mi možemo donjeti bodove iz Belgije

Belgija po imenima igrača djeluje strašno, ali nisu po meni toliko jaki kao što imena igrača i klubova u kojim igraju govore, dosta nedostataka oni imaju, uz pravu taktičku postavku mi možemo donjeti bodove iz Belgije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Interesantna grupa gdje je sasvim realno da uzmemo jedno od prva dva mjesta..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Buu je napisao/la:U nasoj grupi Andora lagan protivnik i tu bi trebalo biti 6 sigurnih. Kipar ce nam stvarati probleme, nasi ce ih po navici podcijeniti i eto belaja.

Ako 2014. odradimo bez poraza, uz pobjede na gostovanjima u Velsu i Izraelu, smatram da smo već riješili pitanje prolaska na EP. 2015. bi trebalo biti walkover.
Prognoziram da prvi dio kvalifikacija završavamo s 10 bodova u džepu, a drugi s 12.
Ljepota, bolje nisam mogao poželjeti. Nadomak smo direktnog plasmana, bilo kao prvoplasirani ili drugoplasirani, uopće nije bitno. Barem meni, iako bi bilo poželjno da pokažemo da smo jači od Belgije zbog rankinga.

Prognoziram da prvi dio kvalifikacija završavamo s 10 bodova u džepu, a drugi s 12.
Ljepota, bolje nisam mogao poželjeti. Nadomak smo direktnog plasmana, bilo kao prvoplasirani ili drugoplasirani, uopće nije bitno. Barem meni, iako bi bilo poželjno da pokažemo da smo jači od Belgije zbog rankinga.
Ako se na to oslanjas onda pjevaj borbeni.legenda reala je napisao/la:Wales,Israel i Kipar ne mogu pratiti tempo nas i Belgijanaca, sigurno da mogu otkinuti pokoji bod i nama i Belgijancima, ali nema šanse da oni mogu vezati 2-3 dobre utakmice , nijedna od te tri neće preći deset bodova![]()
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Koje nedostatke? To je odlicna ekipa. Hrvatskoj su ocitali lekciju u sred Zagreba, a onaj nas strucnjak nije nista bolji od Stimca. Fizicki su nevjerovatno jaki, organizovani, dobri takticki, i imaju individualce poput Lukakua i Hazarda koji sami mogu zabit gol iz nicega. Vrlo su jaki. Dosta jaci od nas. Jedina slaba tacka na papiru je desni bek, ali i to mogu solidno zakrpit.legenda reala je napisao/la:Wales,Israel i Kipar ne mogu pratiti tempo nas i Belgijanaca, sigurno da mogu otkinuti pokoji bod i nama i Belgijancima, ali nema šanse da oni mogu vezati 2-3 dobre utakmice , nijedna od te tri neće preći deset bodova![]()
U Zenici ih mozemo uzet uz maksimalnu igru i veliku podrsku publike.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 23 feb 2014, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
- Kontakt:
Utakmice u 2014. godini su preteske
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
To smo bolji ?mirzatele je napisao/la:Buu je napisao/la:U nasoj grupi Andora lagan protivnik i tu bi trebalo biti 6 sigurnih. Kipar ce nam stvarati probleme, nasi ce ih po navici podcijeniti i eto belaja.
Sa ci.futima i Velsom smo tu u rangu, dok je Belgija iznad nas. Grupa nam nije nimalo lagana.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NO PYRO NO PARTY
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i Mertens moze sam rijesiti tekme.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma kakvi,cak bih rekao da smo za nijansu slabiji

- Goalgetter
- Kontakt:
Moze i Tino.Bosniacum Lilium je napisao/la:i Mertens moze sam rijesiti tekme.

Ovdje je dobra stvar što će Belgija vjerovatno imati maksimalan učinak protiv ostalih ekipa, i tako ih onemogućiti da se približe previše vrhu. Mogli bi dosta uraditi u 2014. godini. I sa 9 bodova bi već bili jednom nogom na EP. Sve u svemu, moramo biti zadovoljni.. Grci 

[youtube][/youtube]Buu je napisao/la:To smo bolji ?mirzatele je napisao/la:Buu je napisao/la:U nasoj grupi Andora lagan protivnik i tu bi trebalo biti 6 sigurnih. Kipar ce nam stvarati probleme, nasi ce ih po navici podcijeniti i eto belaja.
Sa ci.futima i Velsom smo tu u rangu, dok je Belgija iznad nas. Grupa nam nije nimalo lagana.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- crvenocrni
- Kontakt:
Slazem se i mislim da nekih osrednjih 6-7 bodova u te 4 tekme i nije neka katastrofa jer iduce godine 6 bodova protiv Andore i skoro pa izvjesne pobjede protiv Velsa i Izraela kuci nam daju vec 18-19 bodova i zadnju tekmu na Kipru gdje bi vec bili izvjesni bar drugi tako nema razloga za brigu. Ovo je neko objektivno razmisljanjeAmar Dzeko je napisao/la:Utakmice u 2014. godini su preteske

Trenutno korisnika/ca: Lavcina, Quartararo, RacioEmocionalan, TrueBlue i 37 gostiju.