EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Nije loša grupa na kraju krajeva. Okrenimo se SP - u. O ovome će biti itekako vremena da se piše.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Cautinho
- Kontakt:
Ako ovo ne prođemo,bježim na pusti otok.
A i oni se mogu kolektivno ubiti.
A i oni se mogu kolektivno ubiti.
Keep walking.
Sta se sve covjek ovdje naslusa, hahaha... Pa da biste dobili ovaj spisak prije izvlacenja, potpisali bi ga odmah! Budite realni i ne pravite od ovih levatskih reprezentacija neke velesile.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ima da tutnjamo ovim kvalama, a Belgija sigurno jednom pada. Izrael nam je mnogo duzan zbog blama od kvala onih godina. Da ne bi Akrapovica, ljudi bi nas nulirali tada ...
Koji ba Izrael i Kipar. Sta ste poceli odma trazit izgovor za neuspjeh. Ako se ne prodje na EURO iz ove grupe sa ovim sistemom, bruka i sramota.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Hrvatska se neće plasirati na Euro,izuzetno teška grupa a ovaj put nema baraža i Islanda.
Srbija takođe ima težak zadatak a Albanija je tu da im još više oteža,kakva će to utakmica biti.
Srbija takođe ima težak zadatak a Albanija je tu da im još više oteža,kakva će to utakmica biti.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Cautinho
- Kontakt:
U ovim kvalama navijam za Mađarsku uz nas,od lake konjice je prošlo dosta vremena,neka opet odu na neko takmičenje,valjda bude nešto na temelju stare slave.
A i igraju protiv Grka
A i igraju protiv Grka

Keep walking.
Samo se vi sprdajte na racun Vrsajevica, ali ce manga cuvat Messija na Marakani, kao i Balea i Hazarda 
Drago mi je da je Belgija sa nama, da se uozbiljimo malo - jer ove ostale repke su do nekle smijesne. Iako imaju Balea i Bellamya itd, nije Vels ni blizu repke koja ce nam biti prijetnja za prva 2 mjesta. O Izraelu i Kipru ne treba trositi puno rijeci, otici tamo na kupanje utrpat im po 2 komada i mirna Bosna

Drago mi je da je Belgija sa nama, da se uozbiljimo malo - jer ove ostale repke su do nekle smijesne. Iako imaju Balea i Bellamya itd, nije Vels ni blizu repke koja ce nam biti prijetnja za prva 2 mjesta. O Izraelu i Kipru ne treba trositi puno rijeci, otici tamo na kupanje utrpat im po 2 komada i mirna Bosna

-
- Kontakt:
Ima baražaSaurman je napisao/la:Hrvatska se neće plasirati na Euro,izuzetno teška grupa a ovaj put nema baraža i Islanda.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Grupa ni teška ni lahka 
Izreal, Wales i Cypar mogu biti zeznuti, ne vjerujem da nas mogu pobjedit ali mogu nam uzeti jedan bod.
Ali ipak mislim ako ovo ne možemo proći ne znam šta možemo. Mi i Belgija se borimo za 1. mjesto.
Nama za sljedeće kvale dolazi Italija jer koja ekipa bude 1. kod Hrvata nama dođe u sljedećim kvala.

Izreal, Wales i Cypar mogu biti zeznuti, ne vjerujem da nas mogu pobjedit ali mogu nam uzeti jedan bod.

Nama za sljedeće kvale dolazi Italija jer koja ekipa bude 1. kod Hrvata nama dođe u sljedećim kvala.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jedino što nas može ugroziti jeste da se jedna od tih ekipa izdvoji sa pobjedama, ako se oni budu krljali između sebe, igrali neriješeno i slično, vjerovatno ćemo se mi i belgijanci izdvojiti na vrhu. Raspored je veoma bitan, trebaju nam domaće tekme u startu.aleksandar_veliki je napisao/la:Dao Bog, ali... U kvalama za SP si imao Latviju i Litvu, gdje si imao sigurnih 12 bodova, a sa Welsom, Izraelom, pa i Ciprom, ukoliko udju u seriju dobrih rezultata, to neces imati. Mnogo toga ce zavisti i od rasporeda...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neprezaljivo mi je sto nismo dobili priliku za tamburanje Hrvatske dok smo na vrhuncu slave 
Srbija je u jako teskoj grzpi, jos su tu i albanci

Srbija je u jako teskoj grzpi, jos su tu i albanci

- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Nece biti Vrsajevica tu.
Mujdza ce valjda biti spreman,dugo ga yebu povrede,valjda ga sad krene,a imamo i dobrog Vranješa,i on se razigrao.
Mujdza ce valjda biti spreman,dugo ga yebu povrede,valjda ga sad krene,a imamo i dobrog Vranješa,i on se razigrao.
Keep walking.
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
jarane ima i belgija iste protivnike kao i izrael... i grcka je imala sigurnih 12 bodova protiv litvanije i latvijealeksandar_veliki je napisao/la:Dao Bog, ali... U kvalama za SP si imao Latviju i Litvu, gdje si imao sigurnih 12 bodova, a sa Welsom, Izraelom, pa i Ciprom, ukoliko udju u seriju dobrih rezultata, to neces imati. Mnogo toga ce zavisti i od rasporeda...Baja_Zvjerka je napisao/la:BiH i Belgija ce pobjeci 3 najmanje 5,6 bodova... Boricemo se sa njima za 1 mjesto a buranija ce se boriti za 3...aleksandar_veliki je napisao/la:Realno, grupa dosta teža od grupe za SP. Velika je sreca sto idu dva dalje i najbolji treceplasirani. Belgija bez problema uzima prvo mjesto, a mi cemo se samarati sa Welsom i Izraelom za drugu. Cipar je strahovito lose odigrao kvalifikacije za SP, ali po meni su jako nezgodni, pogotovo ako prije susreta s nama naprave par dobrih rezultata, pa nas onda docekuju u uzarenoj atmosferi.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Umjesto Slovacke imas Izrael i tu da imamo i 3 boda normala je... A ovu buraniju wels i kipar rasut cemo glatko...aleksandar_veliki je napisao/la:Dao Bog, ali... U kvalama za SP si imao Latviju i Litvu, gdje si imao sigurnih 12 bodova, a sa Welsom, Izraelom, pa i Ciprom, ukoliko udju u seriju dobrih rezultata, to neces imati. Mnogo toga ce zavisti i od rasporeda...Baja_Zvjerka je napisao/la:BiH i Belgija ce pobjeci 3 najmanje 5,6 bodova... Boricemo se sa njima za 1 mjesto a buranija ce se boriti za 3...aleksandar_veliki je napisao/la:Realno, grupa dosta teža od grupe za SP. Velika je sreca sto idu dva dalje i najbolji treceplasirani. Belgija bez problema uzima prvo mjesto, a mi cemo se samarati sa Welsom i Izraelom za drugu. Cipar je strahovito lose odigrao kvalifikacije za SP, ali po meni su jako nezgodni, pogotovo ako prije susreta s nama naprave par dobrih rezultata, pa nas onda docekuju u uzarenoj atmosferi.
A i Belgija ce negdje kiksati, sa nama ce podijeliti po 3 boda i tu smo negdje u borbi za prvo mjesto u 3 boda, a siguran sam da ce se ovi dole klat medjusobno i tu ce svako svakoga dobijati i oduzimati bodove, mislim da smo mi jedan nivo iznad, a POGOTOVO nakon svjetskog jer ce sigurno par igraca preci u bolje klubove...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Albanci brane čast Kosova,mi PalestineSaurman je napisao/la:Hrvatska se neće plasirati na Euro,izuzetno teška grupa a ovaj put nema baraža i Islanda.

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Nije lose nije lose. trebali bi zavrsiti na jednoj od prve dvije pozicije 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Da, ali Izrael nije jaci od Slovacke, a Wels i Kipar su tu negdje sa Litvanijom i Latvijom, mozda za nijansu jaci. Poredjenje Andore i Lihtenstajna je nebitno, ali ako vec poredimo, izmedju njih se moze staviti znak jednakosti. Belgija jeste kvalitetnija od Helena, al' ja vjerujem da mi mozemo i s njima igrati. Kvalitet jeste na njihovoj strani, ali nije to neka pretjerana razlika (plus sto prve dvije idu direktno).aleksandar_veliki je napisao/la:
Dao Bog, ali... U kvalama za SP si imao Latviju i Litvu, gdje si imao sigurnih 12 bodova, a sa Welsom, Izraelom, pa i Ciprom, ukoliko udju u seriju dobrih rezultata, to neces imati. Mnogo toga ce zavisti i od rasporeda...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 23 gosta.