EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Carli
Kontakt:

Re: EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije

Post Postao/la Carli » 23 feb 2014, 13:13

Pa ako ne budemo prvi onda nas j ebi.
Allegri je gospodin!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 feb 2014, 13:14

Nije loša grupa na kraju krajeva. Okrenimo se SP - u. O ovome će biti itekako vremena da se piše.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 23 feb 2014, 13:14

Ako ovo ne prođemo,bježim na pusti otok.
A i oni se mogu kolektivno ubiti.
Keep walking.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 23 feb 2014, 13:14

Sta se sve covjek ovdje naslusa, hahaha... Pa da biste dobili ovaj spisak prije izvlacenja, potpisali bi ga odmah! Budite realni i ne pravite od ovih levatskih reprezentacija neke velesile.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 23 feb 2014, 13:16

Ima da tutnjamo ovim kvalama, a Belgija sigurno jednom pada. Izrael nam je mnogo duzan zbog blama od kvala onih godina. Da ne bi Akrapovica, ljudi bi nas nulirali tada ...

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 23 feb 2014, 13:17

Koji ba Izrael i Kipar. Sta ste poceli odma trazit izgovor za neuspjeh. Ako se ne prodje na EURO iz ove grupe sa ovim sistemom, bruka i sramota.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 23 feb 2014, 13:17

Daj nam Kipar u junu :D
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 feb 2014, 13:18

Hrvatska se neće plasirati na Euro,izuzetno teška grupa a ovaj put nema baraža i Islanda.

Srbija takođe ima težak zadatak a Albanija je tu da im još više oteža,kakva će to utakmica biti. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 23 feb 2014, 13:18

U ovim kvalama navijam za Mađarsku uz nas,od lake konjice je prošlo dosta vremena,neka opet odu na neko takmičenje,valjda bude nešto na temelju stare slave.
A i igraju protiv Grka :geek:
Keep walking.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 23 feb 2014, 13:19

Samo se vi sprdajte na racun Vrsajevica, ali ce manga cuvat Messija na Marakani, kao i Balea i Hazarda :mrgreen:

Drago mi je da je Belgija sa nama, da se uozbiljimo malo - jer ove ostale repke su do nekle smijesne. Iako imaju Balea i Bellamya itd, nije Vels ni blizu repke koja ce nam biti prijetnja za prva 2 mjesta. O Izraelu i Kipru ne treba trositi puno rijeci, otici tamo na kupanje utrpat im po 2 komada i mirna Bosna :mrgreen:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 feb 2014, 13:20

Saurman je napisao/la:Hrvatska se neće plasirati na Euro,izuzetno teška grupa a ovaj put nema baraža i Islanda.

Srbija takođe ima težak zadatak a Albanija je tu da im još više oteža,kakva će to utakmica biti. :lol:
Ima baraža :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 feb 2014, 13:20

Grupa ni teška ni lahka :mrgreen:

Izreal, Wales i Cypar mogu biti zeznuti, ne vjerujem da nas mogu pobjedit ali mogu nam uzeti jedan bod. :D Ali ipak mislim ako ovo ne možemo proći ne znam šta možemo. Mi i Belgija se borimo za 1. mjesto.

Nama za sljedeće kvale dolazi Italija jer koja ekipa bude 1. kod Hrvata nama dođe u sljedećim kvala. :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2014, 13:20

aleksandar_veliki je napisao/la:Dao Bog, ali... U kvalama za SP si imao Latviju i Litvu, gdje si imao sigurnih 12 bodova, a sa Welsom, Izraelom, pa i Ciprom, ukoliko udju u seriju dobrih rezultata, to neces imati. Mnogo toga ce zavisti i od rasporeda...
Jedino što nas može ugroziti jeste da se jedna od tih ekipa izdvoji sa pobjedama, ako se oni budu krljali između sebe, igrali neriješeno i slično, vjerovatno ćemo se mi i belgijanci izdvojiti na vrhu. Raspored je veoma bitan, trebaju nam domaće tekme u startu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 23 feb 2014, 13:20

Neprezaljivo mi je sto nismo dobili priliku za tamburanje Hrvatske dok smo na vrhuncu slave :(
Srbija je u jako teskoj grzpi, jos su tu i albanci :D

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije

Post Postao/la Cautinho » 23 feb 2014, 13:21

Nece biti Vrsajevica tu.
Mujdza ce valjda biti spreman,dugo ga yebu povrede,valjda ga sad krene,a imamo i dobrog Vranješa,i on se razigrao.
Keep walking.

zlatniljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la zlatniljiljan89 » 23 feb 2014, 13:21

aleksandar_veliki je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Realno, grupa dosta teža od grupe za SP. Velika je sreca sto idu dva dalje i najbolji treceplasirani. Belgija bez problema uzima prvo mjesto, a mi cemo se samarati sa Welsom i Izraelom za drugu. Cipar je strahovito lose odigrao kvalifikacije za SP, ali po meni su jako nezgodni, pogotovo ako prije susreta s nama naprave par dobrih rezultata, pa nas onda docekuju u uzarenoj atmosferi.
BiH i Belgija ce pobjeci 3 najmanje 5,6 bodova... Boricemo se sa njima za 1 mjesto a buranija ce se boriti za 3...
Dao Bog, ali... U kvalama za SP si imao Latviju i Litvu, gdje si imao sigurnih 12 bodova, a sa Welsom, Izraelom, pa i Ciprom, ukoliko udju u seriju dobrih rezultata, to neces imati. Mnogo toga ce zavisti i od rasporeda...
jarane ima i belgija iste protivnike kao i izrael... i grcka je imala sigurnih 12 bodova protiv litvanije i latvije

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 feb 2014, 13:22

Baja_Zvjerka je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Realno, grupa dosta teža od grupe za SP. Velika je sreca sto idu dva dalje i najbolji treceplasirani. Belgija bez problema uzima prvo mjesto, a mi cemo se samarati sa Welsom i Izraelom za drugu. Cipar je strahovito lose odigrao kvalifikacije za SP, ali po meni su jako nezgodni, pogotovo ako prije susreta s nama naprave par dobrih rezultata, pa nas onda docekuju u uzarenoj atmosferi.
BiH i Belgija ce pobjeci 3 najmanje 5,6 bodova... Boricemo se sa njima za 1 mjesto a buranija ce se boriti za 3...
Dao Bog, ali... U kvalama za SP si imao Latviju i Litvu, gdje si imao sigurnih 12 bodova, a sa Welsom, Izraelom, pa i Ciprom, ukoliko udju u seriju dobrih rezultata, to neces imati. Mnogo toga ce zavisti i od rasporeda...
Umjesto Slovacke imas Izrael i tu da imamo i 3 boda normala je... A ovu buraniju wels i kipar rasut cemo glatko...

A i Belgija ce negdje kiksati, sa nama ce podijeliti po 3 boda i tu smo negdje u borbi za prvo mjesto u 3 boda, a siguran sam da ce se ovi dole klat medjusobno i tu ce svako svakoga dobijati i oduzimati bodove, mislim da smo mi jedan nivo iznad, a POGOTOVO nakon svjetskog jer ce sigurno par igraca preci u bolje klubove...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 23 feb 2014, 13:22

Saurman je napisao/la:Hrvatska se neće plasirati na Euro,izuzetno teška grupa a ovaj put nema baraža i Islanda.

Albanci brane čast Kosova,mi Palestine :lol: :lol: golemo sestrem :D
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 feb 2014, 13:23

Nije lose nije lose. trebali bi zavrsiti na jednoj od prve dvije pozicije :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 23 feb 2014, 13:23

Da, ali Izrael nije jaci od Slovacke, a Wels i Kipar su tu negdje sa Litvanijom i Latvijom, mozda za nijansu jaci. Poredjenje Andore i Lihtenstajna je nebitno, ali ako vec poredimo, izmedju njih se moze staviti znak jednakosti. Belgija jeste kvalitetnija od Helena, al' ja vjerujem da mi mozemo i s njima igrati. Kvalitet jeste na njihovoj strani, ali nije to neka pretjerana razlika (plus sto prve dvije idu direktno).
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sveti i 1 gost.