& је ово ¥, $ је стварно $ потез. Ја " " узео " него ?, ' " $ ' $ ? " је $ " " $ ? $ ? " јесте ?, ? овај ? је ? $ " је $. " ' то пар пута $, $ стварно ' " а ? % " " " $ $ $ $ $ " ? %. $ - се " & га " $, јер " у $ ? " " $ паре за њега.BrigateBL je napisao/la: Markic definitivno ode....
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
"" ПУТ ""
subzero81 je napisao/la:e jeli iko zna sta je sa Igorom Misanom? Taj klinac je bio veliki talenat, a nisam nikako ove godine cuo nista o njemu, jeli jos uvijek u Borcu
Kad je dao dva gola Bosni u nekoj tekmi mladih Bosna - Srbija cijeli Brod gorio. On je inace iz Broda. A otisao iz Poleta u OFK Beograd.
- BlueSharks
- Kontakt:
Koji brod Bosanski, Titanic il neki trećiHellas je napisao/la:subzero81 je napisao/la:e jeli iko zna sta je sa Igorom Misanom? Taj klinac je bio veliki talenat, a nisam nikako ove godine cuo nista o njemu, jeli jos uvijek u Borcu
Kad je dao dva gola Bosni u nekoj tekmi mladih Bosna - Srbija cijeli Brod gorio. On je inace iz Broda. A otisao iz Poleta u OFK Beograd.

Strauss Junior
Ja to rekoh 10 decembra, a vi ne vjerujeteManijakk je napisao/la:tatamata je napisao/la:@jovanbl
Pa dobro,naravno na to sam i mislio.Sto se travnjaka tice,vjeruj mi da je jedan od boljih u drzavi.Kakvih sam se ja nagledao,nas je odlican...Naravno da to ne znaci da valja,vec samo da je medju boljim od najgorih!![]()
@Phill Jackson
Recite Puzigaci da se ne treba ni vracati.Dobar je igrac ali je g.o.v.n.o od covjeka.
Boga mi sam ja cuo da ce Bilbija u Vojvodinu, vec sada... Pa ako on ode, mozda ga puzigaca zamjeni...

Necu vas puno daviti, do sada sam sa zanimanjem citao vas forum a imam samo jedno pitanje. Sta vam znaci to poslovno-tehnicka saradnja sa Vojvodinom, poslovno ode Bilbija u Vojvodinu a tehnicki vi dobivate sta?
Ako dobro bude igrao u vojvodini mozda i ode negdje za 4-5 miliona eurabomber je napisao/la:Necu vas puno daviti, do sada sam sa zanimanjem citao vas forum a imam samo jedno pitanje. Sta vam znaci to poslovno-tehnicka saradnja sa Vojvodinom, poslovno ode Bilbija u Vojvodinu a tehnicki vi dobivate sta?
u kojem slucaju Borac dobija 40%, sto nema sanse da neko ponudi toliku lovu Borcu.
Šta da se kaže,nije loše iako je moglo biti i bolje,ali sve u svemu ja sam zadovoljan.Kad se nastavi prvenstvo znaće se da li smo jači ili slabiji,do tada možemo samo nagađati,ja sam optimista.
heh sta dobijamo,necu da lajem po forumu,,al mislim da znas i sam sta dobijamobomber je napisao/la:Necu vas puno daviti, do sada sam sa zanimanjem citao vas forum a imam samo jedno pitanje. Sta vam znaci to poslovno-tehnicka saradnja sa Vojvodinom, poslovno ode Bilbija u Vojvodinu a tehnicki vi dobivate sta?

nemoj pise da je zabranjenorbhm je napisao/la:heh sta dobijamo,necu da lajem po forumu,,al mislim da znas i sam sta dobijamobomber je napisao/la:Necu vas puno daviti, do sada sam sa zanimanjem citao vas forum a imam samo jedno pitanje. Sta vam znaci to poslovno-tehnicka saradnja sa Vojvodinom, poslovno ode Bilbija u Vojvodinu a tehnicki vi dobivate sta?

Stojanović je u Banjaluku, kao pozajmljen igrač na period od šest mjeseci, došao iz Vojvodine, Čukić je crveno-plavim dresom zamijenio dres Habitfarm Javora, ali je i on došao samo na polugodišnju pozajmicu. Prošao je omladinsku školu Partizana, a pored Javora, nastupao je još i za Teleoptik, Kolubaru, Metalac i Gaz Metan. Ugovor na šest mjeseci, uz opciju produženja saradnje na još godinu dana, potpisao je 25-godišnji Stanić, koji je u redove Borca došao iz Čukaričkog, a u karijeri je nastupao još za Rad, Politehniku, Dinamo Bukurešt i Banat.
Sad jel ovo nije ebanje u mozak, bitno je da je otjeran Cvjecar,Babara zato sto imaju ugovore na 6 mjeseci,pocinje mi se sve ovo gaditi jedva cekam da pocne utakmica prva i onako sam navikao na patnju zadnjih petnestak godina pa nek se nastavi
Sad jel ovo nije ebanje u mozak, bitno je da je otjeran Cvjecar,Babara zato sto imaju ugovore na 6 mjeseci,pocinje mi se sve ovo gaditi jedva cekam da pocne utakmica prva i onako sam navikao na patnju zadnjih petnestak godina pa nek se nastavi
Dobar je Čuka dobar! I za partizan je vidim "igrao"!gavra je napisao/la:Bojan Cukic ,dobro je ovaj odigrao za Javor![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Bojan_Cuki%C4%87
I u Gaz Metanu je rasturao, ovde ne pisu evropski nastupi i golovi moramo i to dodati 

Pišu 14 nastupa-1 goal.gavra je napisao/la:I u Gaz Metanu je rasturao, ovde ne pisu evropski nastupi i golovi moramo i to dodati
- Simpatizer
- Kontakt:
Gavra se zajebava. Ovaj je vise grijao klupu nego ja stolicu na poslu.
HAJ FAJV
Gavra se zajebava. Ovaj je vise grijao klupu nego ja stolicu na poslu.

gavra stari zajebantSimpatizer je napisao/la:Gavra se zajebava. Ovaj je vise grijao klupu nego ja stolicu na poslu.

- zli mrkvić
- Kontakt:
" " је ¥ узео " са $ $ " " / у ' & " ? ", " ". Његов трансфер је ? $ & ' " са "Пецаре" " је настао $ " Црњца, а по & су ? на " $ за " ? $ $ ? 20 евра. ? & % - $ / у &.
Ko je ovdje lud.
Inače Špica je novi trener BSK-a. Tako da se skoro sva bivša garnitura borca preselila kod nas. Evo još informacija kako to radi uprava BSK-a.
$ " " је за новог % ¥ % $ ? &, $ је ? ' """ " $.
- " $ ? " је ' $ " " " на ' тренера. $ њега, ? се " " $ " $, & " ? $ " - & је $.
На " ? ? се % $ ", ? " " " ?, са " се % преговара.
- ' / је $ са " " ? $ $, тренутно ' у " с " " за ? $ & & $ - $ је $.
&, " $ је $ $ $ - " " на ", " у ', а о ' $ путовања $ тренер.
Tako da iduće sezone imamo gradski derbi.
Ej da šta bi sa Grujićem? Zna li ko?
Ko je ovdje lud.
Inače Špica je novi trener BSK-a. Tako da se skoro sva bivša garnitura borca preselila kod nas. Evo još informacija kako to radi uprava BSK-a.
$ " " је за новог % ¥ % $ ? &, $ је ? ' """ " $.
- " $ ? " је ' $ " " " на ' тренера. $ њега, ? се " " $ " $, & " ? $ " - & је $.
На " ? ? се % $ ", ? " " " ?, са " се % преговара.
- ' / је $ са " " ? $ $, тренутно ' у " с " " за ? $ & & $ - $ је $.
&, " $ је $ $ $ - " " на ", " у ', а о ' $ путовања $ тренер.
Tako da iduće sezone imamo gradski derbi.

Ej da šta bi sa Grujićem? Zna li ko?
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
U jebote BSK ce biti jaci od Borca, e jedno pitanje ako pratis BSK jel jos onaj golman Karanovic u BSKu zadnji put kad sam ga vidio nije imao ni 200 kila, bas me zanima jel jos aktivan?
gavra je napisao/la:U jebote BSK ce biti jaci od Borca, e jedno pitanje ako pratis BSK jel jos onaj golman Karanovic u BSKu zadnji put kad sam ga vidio nije imao ni 200 kila, bas me zanima jel jos aktivan?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.