AVE NEZIRA

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A i ova "riba" je baš riba , ima usta k'o somBelmin6 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem s kakvim sam ja pacijentima išao u razred. A mamu mu ebem retardiranuKrokodil je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 8099_n.jpg
Opis slike :Gledaš me, a ne daš, to je provokacija![]()
![]()
![]()
Slobodno postavi sliku te ribe nećemo se ljutiti.Civa je napisao/la:A i ova "riba" je baš riba , ima usta k'o somBelmin6 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem s kakvim sam ja pacijentima išao u razred. A mamu mu ebem retardiranuKrokodil je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 8099_n.jpg
Opis slike :Gledaš me, a ne daš, to je provokacija![]()
![]()
![]()
Kad će se stati u kraj tvom vrijeđanju članova foruma ? Iz dana u dan to radiš upratio sam te !!!legenda reala je napisao/la:Haj što se u fudbal ne razumije i sve mu je copy/paste pa on se ni u život ne razumije
Imas pored opcije Posalji/Send strelicu, ako je ukljucena plava je, ako je iskljucena onda je bijela. Ukljucujes i iskljucujes dodirom.Puma je napisao/la:Kako se namjesti da kad chatujem sa nekim, da on moze da vidi moju lokaciju, recimo chatujem sa prijateljem, ispod poruke pise nesto tipa: "poslano iz: Garmischpartenkirchen, Sarajevo, Federation Bosnia and Herzegovina" ?
Ukljucena je ali opet pise samo poslano sa mobitela.Amar Dzeko je napisao/la:Imas pored opcije Posalji/Send strelicu, ako je ukljucena plava je, ako je iskljucena onda je bijela. Ukljucujes i iskljucujes dodirom.Puma je napisao/la:Kako se namjesti da kad chatujem sa nekim, da on moze da vidi moju lokaciju, recimo chatujem sa prijateljem, ispod poruke pise nesto tipa: "poslano iz: Garmischpartenkirchen, Sarajevo, Federation Bosnia and Herzegovina" ?
0/1566628lucif3R666 je napisao/la:zanima me , koliko je ko dodao nepoznati djevojaka na fb i na kraju s njom izasao ili bilo nesto ??
1.5/135lucif3R666 je napisao/la:zanima me , koliko je ko dodao nepoznati djevojaka na fb i na kraju s njom izasao ili bilo nesto ??
Samo u ovoj godini ili da tražim teku gdje sam zapisivao sve one od prije?lucif3R666 je napisao/la:zanima me , koliko je ko dodao nepoznati djevojaka na fb i na kraju s njom izasao ili bilo nesto ??
dodao na desetine njih, izašao s 7 (računajući slovenke) s dvije bilo "nešto" još dok sam studir'o u Salucif3R666 je napisao/la:zanima me , koliko je ko dodao nepoznati djevojaka na fb i na kraju s njom izasao ili bilo nesto ??