EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
drago mi je da je Hrvatska uspjela proci jer jos ima nade da se sastanu sa "mojim" Francuzima...znaci sad Hrvatska treba da prodje Poljake iako im nikako nece biti lako,a Francuzi trebaju da prodju Island a siguran sam da ce proci...a onda finale koje su ja mislim svi prizeljkivali Francuska-Hrvatska kao i obicno to bi bio slag na tortu ovog evropskog prvenstva 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
-
- Kontakt:
da ti odmah kažem da nemaš pojma, a previše sebi daje za pravo da komentiraš a u ovom primjeru da Buntić ne zna igrati i proigrati krila, baš suprotno a naručito na utakmici protiv Norveške Buntić je proigravao i lijevo i desno, štrlek je dobio ključnu loptu protiv Norveške od Buntića, a i sinoć je bilo lijevo i densno lopti pa čak i na pivotmena od strane Buntića...[/quote]
Hvala, takodjer
A moje je pravo da komentarišem šta i kako hoću kao i tvoje da to osporiš!
Ipak, nikad neomalovažavaj bilo koga, barem zbog poznate hrvatske kulture.[/quote]
Evo samo da ponovim kolegi Triggeru da malo proispita svoje znanje o rukometu:
Lijepo li je majko iz Ljubuškog Hrvat biti !!!
Hvala, takodjer

A moje je pravo da komentarišem šta i kako hoću kao i tvoje da to osporiš!
Ipak, nikad neomalovažavaj bilo koga, barem zbog poznate hrvatske kulture.[/quote]
Evo samo da ponovim kolegi Triggeru da malo proispita svoje znanje o rukometu:
Lijepo li je majko iz Ljubuškog Hrvat biti !!!
cro nece do medalkje uvjeren sam
sudije ih miluju pogotovo balica o voriju i prestupima da ne govorim
alilovic skuplja odbrane na krilima
i ovo nije pobjeda cro
vec hercegovine ili ti ga hb
i ovo nije pobjeda cro
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Neka pati kome smeta ...
idemooo morska vilaaaa
Oni mogu sve!Čestitke kockastim kaubojima svaka čast
idemooo morska vilaaaa

Oni mogu sve!Čestitke kockastim kaubojima svaka čast

-
- Kontakt:
antipolitika2 je napisao/la:pa tu poljsku su neki dan savladali kao od saleljubav je napisao/la:To je Cokolino meni psovao, cekao da ga kamere uhvate i onda opleo.
Nema veze Cokolino, srest cemo se mi!![]()
Da smirim euforiju na ovom prohrvatskom siteu, nemaju oni sta traziti protiv strasnih
poljskih sutera.
Veceras smo vidjeli da ne znaju braniti dobre sutere(Hansen).(doduse jest prijateljska)al ti uvjek govoris,ispast ce u prvom,pa u drugom,pa evo sad u polufinalu a dok ti labrnjas gluposti ti Hrvati su od 10 zadnjih(citaj deset)polufinala igrali 9 ,jedino polufinale nisu u njemackoj na SP-u kad su imali jedan poraz ne cjelom turniru i bili 5.!
najbolje ga je upitati gdje su njegovi britanci u rukometu
-
- Kontakt:
Jedan iz Graba(ALilovic) drugi iz Lipna (inace moj dobar rođak=Buntic
)svaka cast momcima,pomogose Hrvatskoj primitivci i seljacine i Hercegovine 

1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
-
- Kontakt:
tax je napisao/la:cro nece do medalkje uvjeren sam
i ovo nije pobjeda cro
a što je to pobjeda hercegovine,zbog dvojice hercegovaca?
- __Liedson__
- Kontakt:
al tu su Islandjani !! sad je njihov !!kakavdanakneiskustvu je napisao/la:antipolitika2 je napisao/la:pa tu poljsku su neki dan savladali kao od saleljubav je napisao/la:To je Cokolino meni psovao, cekao da ga kamere uhvate i onda opleo.
Da smirim euforiju na ovom prohrvatskom siteu, nemaju oni sta traziti protiv strasnih
poljskih sutera.
Veceras smo vidjeli da ne znaju braniti dobre sutere(Hansen).(doduse jest prijateljska)al ti uvjek govoris,ispast ce u prvom,pa u drugom,pa evo sad u polufinalu a dok ti labrnjas gluposti ti Hrvati su od 10 zadnjih(citaj deset)polufinala igrali 9 ,jedino polufinale nisu u njemackoj na SP-u kad su imali jedan poraz ne cjelom turniru i bili 5.!

finale moji favoriti francuska i poljska,francuska jer su jednostavno prejaki,a poljska mi je uvijek bila simpatična žao mi je i hrvata i pogotovo islanda jer nemaju nikakve šanse dok hrvatska ima
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jbt vidim da bi ovdje neki navijaci Hrvatske ipak volili vise finale Hrv. protiv Islanda a ne protiv Francuske,pa zar ste se vec na samu pomisao da igrate finale protiv Francukse vec usr.ali u gace 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Hajte ljudi nedakte se isprovocirat sa ovim šovinističkim podbadanjem pojedinih paćenika.
Inače jako lijep tjedan hrvatskog sporta. Polufinale Čilića u Australiji, polufinale rukometaša i nadam se zlato. Još neka Kostelić pobijedi u slalomu u nedjelju i evo fešte.

Inače jako lijep tjedan hrvatskog sporta. Polufinale Čilića u Australiji, polufinale rukometaša i nadam se zlato. Još neka Kostelić pobijedi u slalomu u nedjelju i evo fešte.

-
- Kontakt:
al tu su Islandjani !! sad je njihov !!kakavdanakneiskustvu je napisao/la:antipolitika2 je napisao/la:pa tu poljsku su neki dan savladali kao od saleljubav je napisao/la:To je Cokolino meni psovao, cekao da ga kamere uhvate i onda opleo.
poljskih sutera.

ma on na svakom mogućem prvenstvu nađe neku ekipu koja oično ništa ne osvoji,nema veze što je on britanac
-
- Kontakt:
sta se ima tko usrat,najmlađa ekipa na turniru u polufinalu bez ikakvog imperativa,stoga ja mislim da bi mogli cak i ovo osvojit,ako ne onda je i ovo samo po sebi ogroman uspjeh jer su to vecinom mladi momci od duvnjaka,gojuna,strleka,cupica,alilovica!JameS 23 je napisao/la:jbt vidim da bi ovdje neki navijaci Hrvatske ipak volili vise finale Hrv. protiv Islanda a ne protiv Francuske,pa zar ste se vec na samu pomisao da igrate finale protiv Francukse vec usr.ali u gace
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
ovaj tjedan pune ruke posla za htv, sa razlogom
bh hrvat je napisao/la:ovaj tjedan pune ruke posla za htv, sa razlogom
Neki će dobit živčani slom.

Istina. Osim fudbala koji je malo zaštekao na reprezentativnom planu, gotovo u svakom sportu imaju uspjeha. Ali su malo iskomplesirani, pogotovo Purgeri. Zato ja velim Lino dođi u Rajvosa držat ćemo ga ko malo vode na dlanu, a gotovo sam siguran da bi se uspjeli plasirati. Nismo kvalitetni kao Hrvatska, ali zato nemamo megalomanske zahtjeve. Jedan hebeni plasman tražimo, a to je Lini zahebancija...antipolitika2 je napisao/la:Nebi bili Hrvati da nisu takvi,to ti je jako jako nezadovoljna nacijaOffside je napisao/la:Hrvatskoj je večeras sve išlo od ruke, imaju kvalitet otići do kraja. A Lino kad ode iz Hrvatske bujrum mu na klupu naše reprezentacije. Čovjek u 7-8 godina osvoji sve što se može osvojiti, ali opet Hrvatima ne valja, podmeću mu nogu, ali frajer fura svoje. Svaka mu čast.citam neki dan nejnesretniji u regiji po istrazivanju
a svako malo se imaju cemo veselit!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Il grande finale: France - Croatia
neka bolji pobjedi
p.s. @bh hrvat , slazem se s tobom, takoder sve sto sam lose mislio i rekao o bunticu povlacim

p.s. @bh hrvat , slazem se s tobom, takoder sve sto sam lose mislio i rekao o bunticu povlacim

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma zdra'o.reds je napisao/la:Neka pati kome smeta Hrvatska je prvak svijeta.
Sala mala.
Veceras Danska lagano dobija Hrvatsku.

Iznad svih - Hrvatska!
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Ljubuška simultanka !!!
U preljepoj utakmici u kojoj je najbolja hrvatska vrsta na koljena bacila Dance (27:23), najveći doprinos su dali naši Alilović i Buntić, što je priznao i Velimir Kljajić na kraju utakmice a i ostatak momčadi.
Standardno veličanstven Mirko Alilović s nevjerojatnih 18 obrana nekim od najboljih pucača svijeta te fenomenalan Denis Buntić s 8 pogodaka (iz 11 udaraca) su, uz pomoć solidnih Balića, Duvnjaka i Vorija i čvrste i agresivne obrane, odveli Hrvatsku među 4 najbolje momčadi na europskom prvenstvu u Beču gdje će se, za finale, boriti protiv Poljske.
Mirko Alilović je konačno i proglašen igračem utakmice a Vlado Šola je Denisa Buntića prozvao igračem odluke.
Forza Ljubuški!
U preljepoj utakmici u kojoj je najbolja hrvatska vrsta na koljena bacila Dance (27:23), najveći doprinos su dali naši Alilović i Buntić, što je priznao i Velimir Kljajić na kraju utakmice a i ostatak momčadi.
Standardno veličanstven Mirko Alilović s nevjerojatnih 18 obrana nekim od najboljih pucača svijeta te fenomenalan Denis Buntić s 8 pogodaka (iz 11 udaraca) su, uz pomoć solidnih Balića, Duvnjaka i Vorija i čvrste i agresivne obrane, odveli Hrvatsku među 4 najbolje momčadi na europskom prvenstvu u Beču gdje će se, za finale, boriti protiv Poljske.
Mirko Alilović je konačno i proglašen igračem utakmice a Vlado Šola je Denisa Buntića prozvao igračem odluke.
Forza Ljubuški!
uhh, nisam zagrepčanin, al ovo sto si napisao za purgere me mallo bocnuloOffside je napisao/la:Istina. Osim fudbala koji je malo zaštekao na reprezentativnom planu, gotovo u svakom sportu imaju uspjeha. Ali su malo iskomplesirani, pogotovo Purgeri. Zato ja velim Lino dođi u Rajvosa držat ćemo ga ko malo vode na dlanu, a gotovo sam siguran da bi se uspjeli plasirati. Nismo kvalitetni kao Hrvatska, ali zato nemamo megalomanske zahtjeve. Jedan hebeni plasman tražimo, a to je Lini zahebancija...

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.