FKS <3 <3

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jbg brate nadajmo se dobroj igri, i nasoj pobjedi iskreno..samocelik je napisao/la:Bit će to dobra utakmica u subotu.Šteta što nećete doći organizovano da javnost vidi kako se organizuje derbi ali eto.Vidimo se.
Ne, jedino mozes otici bez obiljezja ali ako damo gol kako ces se radovat?tello je napisao/la:I jel idemo sad u Zenicu ili ne ?
Vi ste također u prvom poluvremenu trebali primiti dva golaBosniacum Lilium je napisao/la:pa mi smo u prvom pol. trebali dati barem 2 gola. Odbrana je nesto losija u prvom pol. Nisam nesto zadovoljan Baricem, sad drugo pol.
Opet lasta nakon 1. gola
" onclick="window.open(this.href);return false; eto ti utakmicacentury je napisao/la:gdje i kako cu naci na moja web tv snimku utakmice Zrinjski Sarajevo neko rece da ce biti?
I naš je bio prošaran. Svi dobili priliku. A Jajalo odmarao.ZrinjskiMostar je napisao/la:Odlična utakmica obzirom na težak teren! Zrinja prošaran sastav bez Peze i Đurića... Čisti penal 24 minuta ne znam zašto ga sudija nije svirao ipak je prijateljska utakmica kod rezultata 0:0.Sarajevo odlično mada u terenu podjednaka igra...
Pozdrav!
Trenutno korisnika/ca: Dave, juka55, kraljlavova, N3R3D, napoleon72, rimljanin90, said, Sanchez87hz, vedinjo98 i 65 gostiju.