Ja se iskreno nadam da on volonterski igra za Siroki.Ne vidim svrhu davanja plate ovakvom igracujozinho je napisao/la:Jones iz Širokog promašio 9 šuteva za redom
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
bravo rusi, fulili boga i oca u drugom pol , **** te ovo pa bas sto svi mi ocekujemo da ce doci sa dobrim razlozima itd, uvijek se umjesa gornja sila
-
- Kontakt:
e jbm ti barcelonu,ne odigram ih godinu dana na kladionici i danas odigram i oni gube i imaju jedan sut prema golu za citavo poluvrijeme ccc
EDIT:1-1
EDIT:1-1

FORZA MILAN
Jones stane na 11 poena uz 7 promašenih trica za redom,ja sve da hoću ne mogu ih toliko za redom fulat
-
- Kontakt:
ovo je definitivno zadnji put da igram nekog kosarkasa,toliko su me puta zajebali u zadnje vrijeme da to nije normalno i to sve za par poena
eto neka sada zabijaju koliko im je volja,od mene vozdrica
eto neka sada zabijaju koliko im je volja,od mene vozdrica

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ljudi moji ja ne znam koji je ovo k... pa ovo nema veze ni sa čime, ništa s ničim 

sta je bilo ?zgmiky je napisao/la:ljudi moji ja ne znam koji je ovo k... pa ovo nema veze ni sa čime, ništa s ničim
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cekam jos Guingamp vs Nica manje od 3 gola. I hvala postavljacu para PSG vs Vardar vise golova, lijepo podigao kvotu. Mada sam na polvremenu grizao nokte ..
otelo pa ne znam kad sam zadnji put prošao par, jbt kao da sam luzer totalni da ne mogu niš pogodit a možda i jesam 

je li moguce da su austrijanci i holandjani ovako neefikasni danas, 3 para odigram oba daju sva tri 0:0 zavrsila 

yebote ostalo mi barca 2 psv 2 i odigram kotrijka protiv monsa koji je zadnji i vec gube.pa taj mons nema pobjede od prosle godine i izgleda da je pusiona
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja sam promasio oko 30 listica zaredom, evo tek danas dobio od pocetka februarazgmiky je napisao/la:otelo pa ne znam kad sam zadnji put prošao par, jbt kao da sam luzer totalni da ne mogu niš pogodit a možda i jesam

Prodjem kvotu 5.20 padnem 1.10.
Skinem sve i mrtvi City ne moze Norwcihu dati gol

Ma koliki god da si pehista ne mozes biti gori od mene.
Ja da igram da necu dobiti, promasio bih

Otelo je napisao/la:
Ma koliki god da si pehista ne mozes biti gori od mene.
Ja da igram da necu dobiti, promasio bih![]()
![]()

dobar si haha
@astra imam kortrijk 2/1 tako da jbg niš od toga

Danas odigram na listicu hrpu parova i da zaokruzim cifru na 43km stavim Dortmunt gg1 

2 iz kontresamirr je napisao/la:ubi Sociedad
http://prntscr.com/2uwbxh" onclick="window.open(this.href);return false;
Molim vas da ovo postavite na svoj desktop, jer ovo se desilo sada i ko zna kad ce opet.
Molim vas da ovo postavite na svoj desktop, jer ovo se desilo sada i ko zna kad ce opet.
treba mi gol zwollea, a oni mašaju 3 stopostotne 

u zadnjoj sekundi zadnjih sekundiiiiiiitillman je napisao/la:treba mi gol zwollea, a oni mašaju 3 stopostotne

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.