RK Gracanica

baltazar1
Kontakt:

Re: RK Gracanica

Post Postao/la baltazar1 » 22 feb 2014, 20:53

pobjeda u Maglaju 33:31, možda i neočekivano ali zato i puno slađe

još jednom se potvrdilo da nama zdrav Japo znači više od svih mehinovića, suhonjića i međića zajedno :D
Undici stelle - ACM 1899

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 22 feb 2014, 22:22

baltazar1 je napisao/la:pobjeda u Maglaju 33:31, možda i neočekivano ali zato i puno slađe

još jednom se potvrdilo da nama zdrav Japo znači više od svih mehinovića, suhonjića i međića zajedno :D
ovo potpisujem,,,,ako može pjesma,,nek crknu dušmani,,, :lol: :lol:

rukomettt
Kontakt:

Post Postao/la rukomettt » 22 feb 2014, 23:50

Kako ste to uspjeli izmajmunisati ?? :)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 24 feb 2014, 11:49

eh sada, daje kako pobijediti i Čelika koji nam je zadnjih godina rak-rana

jel vrijeme za prekid tradicije?

meni bi bilo pravo drago da i njih pobijedimo a onda rahat do kraja :D
Undici stelle - ACM 1899

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 24 feb 2014, 13:40

Čestitke rukometašima koje su mnogi prerano otpisali. Novinari su već počeli bili pisati o opstanku :mrgreen: Čelika teško možemo dobiti ali treba se boriti pa šta bude
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 01 mar 2014, 11:44

7aprildomemoj je napisao/la:Čestitke rukometašima koje su mnogi prerano otpisali. Novinari su već počeli bili pisati o opstanku :mrgreen: Čelika teško možemo dobiti ali treba se boriti pa šta bude
mojne na novinare odmah :D de malo po treneru, upravi, to su bile njihove izjave ;)
Undici stelle - ACM 1899

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 01 mar 2014, 15:42

Večeras nam treba Beširević preko 15 odbrana,Japo na svom nivou i Buljugija sa nekoliko svojih ludih golova ,,ostali malo iznad prosjeka,,, ;) i naravno puna dvorana,,,

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 01 mar 2014, 16:57

**** je napisao/la:Večeras nam treba Beširević preko 15 odbrana,Japo na svom nivou i Buljugija sa nekoliko svojih ludih golova ,,ostali malo iznad prosjeka,,, ;) i naravno puna dvorana,,,
1 :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 01 mar 2014, 17:13

nisam siguran a nešto sam kao načuo da bi Čelik mogao biti oslabljen za jednog-dvojicu igrača iz Srbije kojim kao nije uredna radna dozvola, ako se ne varam Jolović i Ivančev

opet kažem, samo sam usput dobio inf. tako da ne mora biti tačno :roll:
Undici stelle - ACM 1899

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 01 mar 2014, 17:52

baltazar1 je napisao/la:nisam siguran a nešto sam kao načuo da bi Čelik mogao biti oslabljen za jednog-dvojicu igrača iz Srbije kojim kao nije uredna radna dozvola, ako se ne varam Jolović i Ivančev

opet kažem, samo sam usput dobio inf. tako da ne mora biti tačno :roll:
Ivanceva nema sigurno, on je poslije utakmice sa Capljinom morao napustit BiH. A za Jolovica koliko ja imam informaciju on moze ostat jos desetak dana. Al ne bi me iznenadilo da je i on morao otici.

Sve u svemu nek utakmica bude fer i sportska, da publika maksimalno uziva u rukometu a bolji na kraju neka slavi.
RZ88!

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 01 mar 2014, 19:43

Poluvrijeme 13:17..tesko..Selmonis ne brani a Jape i Buljugije ko da i nema...golman gostiju fenomenalan..

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 01 mar 2014, 21:28

Pobjeda slatka i zaslužena,,,,Beširević nije imo 15 odbrana al kad je trebalo skino je dva zicera,Japo povuko u drugom poluvremenu,Buljugija tanko,,,,ostali igrali srcem i zaslužuju respekt,,

Čelik ima dva vanzemaljca za ovu ligu,,,golman Starčević i neuništivi Kadić kapa dole,,,

Sudije pogubljene,,,greške popravljali kompenzacijama,,,loši ali nisu uticali na rezultat

Publika fantazija puna dvorana i navijalo se ono baš pravo ,,,jedinu mrlju bacilo par neodgovornih pojedinaca a poseban performans su imali načelnik općine Daso i predsjednik sportskog saveza Bukva koji su baš ono sočno i prostački vrijeđali gostujućeg igrača a inače i bivšeg rukometaša Gračanice Davora Kadića.... :oops:

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 02 mar 2014, 01:03

utakmica čudna , napeta , istrgana , istrzana i neznam ni sam šta sve ne :mrgreen:

- prije na minutu mogli riješiti pojednika i otići na +2 , ali Starčević brani zicer Osmanhodžiću...

- 5 sekundi do kraja mogli riješiti utakmicu Beširević brani šut i 3-4 sekunde prije kraja ispucava loptu nogom u tribine (misleći da je isteklo vrijeme) i dobija crveni ...

- sekunda do kraja sudije sviraju deveterac za Čelik na 10ak metara od gola ...

- živi zid su postavili igrači Gračanice , ali ulazi na teren neki kravataš (možda delegat) i on nešto pošao da određuje...

- nakon konsultacija kravataša i sudija isključuju još jednog igrača Gračanice (zašto neznam) , možda zato što je držao previsoko ruke u živom zidu...

- napokon su igrači Čelika opucali devetareac u živi zid i završila je utakmica pobjedom Gračanice 31-30 .

- ovo sam opisao samo zadnju minutu , a kakvih je bilo ostalih 59 nemožete ni da zamislite :mrgreen:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 02 mar 2014, 10:21

slatko, slatko...momcima svaka čast, svima, od prvog do zadnjeg i onima koji su igrali i onima koji nisu

prvo poluvrijeme strava i užas što se tiče nas i samo nas je sreća spasila da Čelik ne ode na 6-7-8 golova

početak drugog je odredio sve kad smo napravili seriju 4:0 i ušli u egal u kojem se igralo do samog kraja

teško bi bilo prepričati sve, ko nije gledao, jednostavno nemoguće

idemo sada la-ga-ni-ni
Undici stelle - ACM 1899

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 02 mar 2014, 10:31

no rules je napisao/la:utakmica čudna , napeta , istrgana , istrzana i neznam ni sam šta sve ne :mrgreen:

- prije na minutu mogli riješiti pojednika i otići na +2 , ali Starčević brani zicer Osmanhodžiću...

- 5 sekundi do kraja mogli riješiti utakmicu Beširević brani šut i 3-4 sekunde prije kraja ispucava loptu nogom u tribine (misleći da je isteklo vrijeme) i dobija crveni ...

- živi zid su postavili igrači Gračanice , ali ulazi na teren neki kravataš (možda delegat) i on nešto pošao da određuje...

- nakon konsultacija kravataša i sudija isključuju još jednog igrača Gračanice (zašto neznam) , možda zato što je držao previsoko ruke u živom zidu...

- napokon su igrači Čelika opucali devetareac u živi zid i završila je utakmica pobjedom Gračanice 31-30 .

- ovo sam opisao samo zadnju minutu , a kakvih je bilo ostalih 59 nemožete ni da zamislite :mrgreen:
Svašta sam čuo al da se deveterac izvodi sa 10 metara to još nisam. Znači u nogometu jedanaesterac kad je sudija postavi loptu na nekih 12 metara :lol: :lol:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 02 mar 2014, 10:36

Moze li neko iskreno napisati pojedinacno kako su igrali igraci celika?

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 02 mar 2014, 10:44

robi je napisao/la:Moze li neko iskreno napisati pojedinacno kako su igrali igraci celika?
Dragan odličan, Kadić također

Begagić je odigrao jednu od lošijih utakmica u Gračanici otkad gledam Čelik

Dervenčić standardno, 2-3-4 gola, Duvnjak na krilu solidan, ono što je gađao i pogodio je

Martić slab, Mujanović slab, Bašić slab, Jolović solidan koliko je igrao

eto ukratko
Undici stelle - ACM 1899

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 02 mar 2014, 12:46

7aprildomemoj je napisao/la: Svašta sam čuo al da se deveterac izvodi sa 10 metara to još nisam. Znači u nogometu jedanaesterac kad je sudija postavi loptu na nekih 12 metara :lol: :lol:
dok sam ovo pisao bio sam možda malo popit pa umjesto prekršaj sam napisao deveterac , a nisam ni siguran dali je bilo na 9-10-11... metara , al' bitno je da se ti meni smiješ :twisted:

handballspieler
Kontakt:

Post Postao/la handballspieler » 02 mar 2014, 14:56

no rules je napisao/la:utakmica čudna , napeta , istrgana , istrzana i neznam ni sam šta sve ne :mrgreen:

Da ti objasnim samo ovu situaciju...igrač ne smije biti zamijenjen ,ako je vrijeme isteklo i mora se još samo izvesti faul...zbog toga je igrač Gračanice dobio dva minuta...da ti pojednostavim,odbrambeni igrači koji su pri završetku utakmice u terenu (a u tom momentu je dosuđen faul,a istovremeno i kraj,gdje još ostalo samo da se izvede faul) se ne smiju mijenjati. Iznimno je pravilo samo kod ekipe u napadu,gdje se smije zamijeniti samo jedan igrač,odnosno igrač koji izvodi taj faul. Zato je KRAVATAŠ isključio igrača Gračanice ;-)

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 02 mar 2014, 20:39

Hvala na stručnom objašnjenju , ali vjeruj da u onoj frci nisam ni vidio da je bila izmjena... , a što se tiče "kravataša" njegovo uopšte nije da hoda po terenu nego da pozove sudije i kao pravi "kravataš" objasni im stvar ... ili sam opet u krivu :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.