EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
Island je beton pa ovi igraju ko ludi, to je rukomet .
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
tipično....nama se ionako nikad ne poklopi neki drugi rezultat, nije bitno koji sport....al ipak u rukometu nikad...ovi norvežani su ionako luzeri nad luzerima....šta očekivat večeras??? a šta ja znam kakvi će izači na teren,dali ćemo imat sreće u završnici ako bude gusto....dali će ova červarova glupost biti pozitivan šok ili će ih dotući...vidjet ćemo
Titula ide u ruke nasim komsijama Islandanima.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
zna li ko koja je minuta na utakmici spanije
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
gollum je napisao/la:Po Velidu Spahi, u Islandu igraju izvjesni Stefensen i Stafanson, ali nema Stefanssona.
što ti je neznanje.
Zavrsena je ta tekma, ubili su ih Spanci puno nestajohnnyHZ je napisao/la:zna li ko koja je minuta na utakmici spanije
-
- Kontakt:
čupić po izvođenju sedmeraca puno podsjeća na džombu
Hrvatska i uprkos ovakvom tumbanju u ekipi gaze dobro i zajedno sa islandjanima i zasluzili polufinale.Ali jos nista nije gotovo.
Poljska-Francuska vec receno sta se da se ''zgodi''Ovo je gotovo i prije pocetka tekme.
Poljska-Francuska vec receno sta se da se ''zgodi''Ovo je gotovo i prije pocetka tekme.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
vodi hrvatska 3 razlike na poluvremenu
Ne podsjeća, nego imitira, ali Mirza je neponovljiv...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:čupić po izvođenju sedmeraca puno podsjeća na džombu
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
-
- Kontakt:
Offside je napisao/la:Ne podsjeća, nego imitira, ali Mirza je neponovljiv...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:čupić po izvođenju sedmeraca puno podsjeća na džombu
e sad da imitira to ne znam i to je teško reći,ali i ako imitira ima koga i imitirati
-
- Kontakt:
spellerberg je vrhunski dodavač i asistent ali vala kao šuter je tek prosječan
Alilovic i Buntic za sad predvode komsije Hrvate....
71% sut hrvatske
...ovo je nevjerovatno

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
krenulo ih...19TM87 je napisao/la:71% sut hrvatske![]()
![]()
...ovo je nevjerovatno

On je sam rekao da mu je Mirza uzor u tom segmentu, imitira ga malo, ali bogami nisam od njega vidio puno onih 'suhih listova', a Džombin svaki drugi je bio nekakva akrobacija.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Offside je napisao/la:Ne podsjeća, nego imitira, ali Mirza je neponovljiv...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:čupić po izvođenju sedmeraca puno podsjeća na džombu
e sad da imitira to ne znam i to je teško reći,ali i ako imitira ima koga i imitirati
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
-
- Kontakt:
On je sam rekao da mu je Mirza uzor u tom segmentu, imitira ga malo, ali bogami nisam od njega vidio puno onih 'suhih listova', a Džombin svaki drugi je bio nekakva akrobacija.[/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Offside je napisao/la:Ne podsjeća, nego imitira, ali Mirza je neponovljiv...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:čupić po izvođenju sedmeraca puno podsjeća na džombu
slažem se ovo za suhe listove,toga kod čupića nema,a i džomba je jedan i jedini.
-
- Kontakt:
jedan i jedini mirko alilović
povlačim sve ruzne stvari izrečene protiv denisa buntića koga ja prozvah tarabom, zbog njega ću morati na ispovijed u nedjelju. i sta reci jos osim mirko, mirko, mirko..........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.