Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
S 2 metra na prazan gol...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sta je misevi jedva ste docekali,a covjek samo htio sam sebi asistirat 
- DonCorleone
- Kontakt:
strahovit promasaj
, ovo nije bilo ni sa dva metra, mislim da nije bilo vise od pola metra udaljeno od same linije.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Jeste Dzeko ljudina. Nije htio da zabije reprezentativnom kolegi. haha
-
sergejbarba
- Kontakt:
jos neko onda kaze dzeko klasa 
Dešava se i najboljim... Bože moj..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
To svrsavajte sto je promasio jedva dovekalo.Dzeko za sva vremena ziv bio najbolji sto je ikad Bosna dala
http://www.offthepost.info/blog/2014/02 ... toke-city/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ko nije vidio
al' aj, desava se.
evo ko nije vidio
al' aj, desava se.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Evo pratim nekoliko tvojih postova, i de mi reci šta tebe muči ?sergejbarba je napisao/la:jos neko onda kaze dzeko klasa
Dešava se..jbg..
Samo mojne u Brazilu da se dešava... hamajlija, sedam braće, Ajvatovica, sve obiđi Edine
Samo mojne u Brazilu da se dešava... hamajlija, sedam braće, Ajvatovica, sve obiđi Edine
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Muči ga što ga ne 'ebe niko ni 2%, preskačemo njegove postove, pa jadnik pokušava na sve moguće načine nebil' ga neko primjetio, komentarisao il' nesto slicno tome. Ignore.HariTz je napisao/la:Evo pratim nekoliko tvojih postova, i de mi reci šta tebe muči ?sergejbarba je napisao/la:jos neko onda kaze dzeko klasa
vrhunski finisher 
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
E vala sugavije se sedmice ne sjecam za nase igrace.. Spaha crveni protiv PSG, Vede nema radi idiotske greske i suspenzije, Lulic gubi protiv neke Bugarske ekipe za koje niko van Bugarske cuo nije, Bicakcic penal fula u porazu, i Edin bukvalno promasaj godine. U 3 PM!!
Jedino pozitivno je sto se Salihovic u formu vraca... I valjda ce Miralem nesto napravit veceras. Nadam se.
Jedino pozitivno je sto se Salihovic u formu vraca... I valjda ce Miralem nesto napravit veceras. Nadam se.
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 22 feb 2014, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Hajde ne glupiraj se!Alipasino je napisao/la:To svrsavajte sto je promasio jedva dovekalo.Dzeko za sva vremena ziv bio najbolji sto je ikad Bosna dala
Sta se trebalo napisati - da je sjajno sutirao, al' lopta nije htjela u gol?!
Edin mi je jedan od najdrazih reprezentativaca (ako ne i najdrazi), najvise je dao nasoj repki, al' ti moras nauciti da razlikujes pljuvanje od realnog i objektivnog komentarisanja.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ja imam osjecaj da je Fernandu Torresu naj draze za ovaj promasaj Dzeke
-
sergejbarba
- Kontakt:
nece on zaigrati u sljedecih 5 utakmica
Kako ide SP svi losiji i losiji 
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Sve u svemu, jedna od slabijih njegovih utakmica u zadnja 2 mjeseca, koja je krunisana ovim nevjerovatnim promasajem. Ali nema veze, idemo dalje
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
[youtube][/youtube]
Ooooooooooooooooooooooooooooooooo EDIN DŽEKOOOOOOOOOOO!
Ooooooooooooooooooooooooooooooooo EDIN DŽEKOOOOOOOOOOO!
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 6 gostiju.