Znači tehnićki problem, ipak.Head je napisao/la:Bice oko pola 6moustapha je napisao/la:Tako je bilo najavljeno, ali evo nije ispostovano. Ja ima moja TV web, ali nema linka za tekmu.VanBasten je napisao/la: Odlično. Neću morat čekat da neko snimi te uploduje snimak. Pročitah na onom drugom forumu samo MojaTV, ko ona iz Antalije..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- moustapha
- Kontakt:
U kojoj je ligi ova Cibalia? Gledo sam, nema ih u prvoj.Sarajlijc@ je napisao/la:Evo vidim i Celik dobio Cibaliu.
#divovi
- Sarajlijc@
- Kontakt:
2.moustapha je napisao/la:U kojoj je ligi ova Cibalia? Gledo sam, nema ih u prvoj.Sarajlijc@ je napisao/la:Evo vidim i Celik dobio Cibaliu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
2. liga
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
2. Prvi su tamo. Hajd da je jednom nas premijerligas pobijedio hrvatskog nizeligasamoustapha je napisao/la:U kojoj je ligi ova Cibalia? Gledo sam, nema ih u prvoj.Sarajlijc@ je napisao/la:Evo vidim i Celik dobio Cibaliu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nema ovo na mojoj web tv . Kako samo lazu
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
a što me na ložiše bezveze 
- moustapha
- Kontakt:
Ne mogu Bosanci nikad nesto na vrijeme ispostovat. Sad citam da nema tekme ni u videoteci. 
#divovi
-
lucif3R666
- Kontakt:
Prijateljska utakmica NK Zrinjski vs FK Sarajevo ide za sat vremena na stranici ZAP Produkcije ili na youtube ZAP-a a link je:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Puno pozdrava i uzivajte u gledanju na klixu procitao
" onclick="window.open(this.href);return false;
Puno pozdrava i uzivajte u gledanju na klixu procitao
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Hoce li biti Celik- Sarajevo na televiziji sljedeci vikend?
Armala je napisao/la:Hoce li biti Celik- Sarajevo na televiziji sljedeci vikend?
Ma 100 % !
Prvo 5 pa oko 6 . Valjda stave tekmu do 12
I dalje mislim da smo trebali minimum dvije tekme jos odigrati. Nije ovo uopste lose, Zrinjski je sigurno po igrackom kadru top 3. Rezultat nije bitan s obzirom da je prijateljska, ali prema izvjestaju ovog momka iz Mostara, napredak je ogroman u odnosu na proslu polusezonu.
Od pola 3 cekam, najavili u 17h snimak i jos uvijek nista. Idemo prvi, dajemo vise malo sutra....
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
odlicno ste odigrali danas.bio sam jesenas na utakmici protiv vas kad je zavrsilo 1-1 tad smo vas trebali razbit ali danas smo mi definitivno dobro prosli.odlicnu kontru igrate,puno ste bolji nego jesenas ali ovo su ipak prijateljske utakmice i mislim da bi zrinjski puno bolje odigrao da je bila prvenstvena utakmica.
Prodje mi dan gledajuci live kameru na malti i pritiskajuci F5
mikimaus je napisao/la:Prodje mi dan gledajuci live kameru na malti i pritiskajuci F5
- Sarajlijc@
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; bit ce ovdje za jedno 10-15 minuta.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Pametno zboris al kod nas je to uvjek tako, pucamo od euforije a nije ni pocep drugi dio prvenstva.werly je napisao/la:odlicno ste odigrali danas.bio sam jesenas na utakmici protiv vas kad je zavrsilo 1-1 tad smo vas trebali razbit ali danas smo mi definitivno dobro prosli.odlicnu kontru igrate,puno ste bolji nego jesenas ali ovo su ipak prijateljske utakmice i mislim da bi zrinjski puno bolje odigrao da je bila prvenstvena utakmica.
Mene jedino sto raduje ovdje je da imamo 17-18 kvalitetnih igraca jer sudeci po sastavu nije nam izasao najjaci tim. Najbolji igrac nije igrao, Jajalo. Bice interesantno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.