Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Braunschweig vodi u gostima protiv Nurnberga sa 0:1. Kumbela uspio pogoditi, a nesto kasnije i promasiti penal. Valjda ce pobijediti. Dosta su bodova izgubili cisto zbog manjka srece, nadam se da ce danas odnijeti sva 3 boda.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Neozbiljni su.Za 2 minute primiti 2 gola od "glavnog konkurenta" za opstanak, koji pri tome ima igrača manje.Ovo se ne može raditi i očekivati opstanak(unatoč promašenom penalu)Bosniacum Lilium je napisao/la:Braunschweig vodi u gostima protiv Nurnberga sa 0:1. Kumbela uspio pogoditi, a nesto kasnije i promasiti penal. Valjda ce pobijediti. Dosta su bodova izgubili cisto zbog manjka srece, nadam se da ce danas odnijeti sva 3 boda.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Koji majstor je ovaj Volland. Jel ide on u bolji klub ovo ljeto?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Aubameyang nogom sastavi Arslana u glavu i samo dobi žuti karton. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Braunschweig promašuje 2 penala, strašno

i to Ermin drugi, još strašnije
hahahahahahah evo i ovi promašiše penal

i to Ermin drugi, još strašnije

hahahahahahah evo i ovi promašiše penal

#Ynwa
Ne ide. Ostaje u selu i nagodinu.Tritolone je napisao/la:Koji majstor je ovaj Volland. Jel ide on u bolji klub ovo ljeto?
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i meni to cudno biSaurman je napisao/la:Aubameyang nogom sastavi Arslana u glavu i samo dobi žuti karton.

Calhanoglu

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Bosniacum Lilium je napisao/la:i meni to cudno biSaurman je napisao/la:Aubameyang nogom sastavi Arslana u glavu i samo dobi žuti karton.![]()
Calhanoglu![]()
![]()
![]()
![]()
aferim arkadas
Calhanoglu gol kola ako ne i sezone.
Kakav preokret Augsburga.

Uzbudljivo na dnu tabele, itekako se zakuhalo. Mogle bi švabe stvarno ispast, a njih mi i ne bi bilo žao....
Zabi ga Wagner fino glavom za Herthu i za veliku pobjedu protiv Stuttgarta, Hertha sada na željenoj sedmoj poziciji koja bi na kraju trebala biti dovoljna za Evrope.

Zabi ga Wagner fino glavom za Herthu i za veliku pobjedu protiv Stuttgarta, Hertha sada na željenoj sedmoj poziciji koja bi na kraju trebala biti dovoljna za Evrope.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Tacno ovaj Stutgart ne zasluzuje da bude u Bundesligi. Sramota.
Sa mooooooog!
Sa mooooooog!
Allegri je gospodin!

Odlican gol Turcina.
mnogo nezgodna lopta

Žao mi bi Bičakčića, fulio je penal, prije toga su još jedan penal fulili. Još su igrali s igračem manje. Braunschweig se nakon prošlog kola digao, vratio u život, a sada su možda ovjerili kartu za drugu ligu. Nevjerovatna stvar u ovoj utakmici (Nurnberg - Braunschweig) da su promašena 3 penala (sve golmani odbranili, Braunscweig fulio 2, Nurberg 1). Po prvi put u bundesligaškoj historiji se ovo desilo - 3 promašena penala.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
A najsmiješnije svi se igrači BvB odmaknuli kao ono ta'će ovaj Turčin. 

To mi je bilo najčudnije......Saurman je napisao/la:A najsmiješnije svi se igrači BvB odmaknuli kao ono ta'će ovaj Turčin.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- gerdmuller
- Kontakt:
Hoffenheim izvukao bod
a RB Leipzig pobjedio
Ocekivan poraz Stuttgarta.Najavljivao sam njihov moguci pad u 2 ligu.Sve je moguce.
Hsv ostaje u ligi.Razlog?Slomka
Nurnberg sam pogodio na oba tiketa,jedan od zicera ovog vikenda.Kao sto sam i ranije rekao sigurno ostaju.
Freiburg vrlo vjerojatno 2 liga.

Ocekivan poraz Stuttgarta.Najavljivao sam njihov moguci pad u 2 ligu.Sve je moguce.
Hsv ostaje u ligi.Razlog?Slomka
Nurnberg sam pogodio na oba tiketa,jedan od zicera ovog vikenda.Kao sto sam i ranije rekao sigurno ostaju.
Freiburg vrlo vjerojatno 2 liga.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Blaszczykowski
- Kontakt:
freiburgu se el obija o glavu. u bližoj prošlosti herthi i nurnbergu se desilo da ispadnu u sezoni u kojoj igraju el, a ove sezone moglo bi se isto desiti i freiburgu.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
ta zna dijete odakle se izvodi penal.Bilall je napisao/la:
Odlican gol Turcina.
mnogo nezgodna lopta

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- gerdmuller
- Kontakt:
Da malo Prletu "zapaprim" Wolfsburg-posljednja sansa za spas Bundeslige 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Plus što je gol Kiyotakea najbrži ikad postignut u drugom dijelu utakmice (sad ne znam je li samo za ovu sezonu).effe_sa je napisao/la:Nevjerovatna stvar u ovoj utakmici (Nurnberg - Braunschweig) da su promašena 3 penala (sve golmani odbranili, Braunscweig fulio 2, Nurberg 1). Po prvi put u bundesligaškoj historiji se ovo desilo - 3 promašena penala.
Japanac je poentirao nakon desetak sekundi.
Iako su sudije griješile, sreća je ovaj put pomilovala Clubere. Prestrog crveni karton, kao i drugi penal koji je Pinola napravio.
Važni bodovi, borba se nastavlja.
Vom Jäger zum Gejagten
- gerdmuller
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 6253_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Veliku podrsku je imao Hoffenheim u Gladbachu
Veliku podrsku je imao Hoffenheim u Gladbachu

- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.