Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

pep3
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la pep3 » 22 feb 2014, 11:12

Da se zahvalim amarosimu na Lillardu i Kurbli na fincima. Svaka cast momci ispratio sam vas i uz par mojih parova trebalo bi da zavrsi dobitkom. Valjda braca Bryan ispostuju danas.
RZ88!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 feb 2014, 11:22

Monolog je napisao/la:Je l' moguće? Ko vas je natjerao da uplatite tiket? Je l' vam Consigliere prislonio pištolj na glavu i rekao da morate uplatiti na Fogninija? Što se kladite bez da u obzir uzmete sve parametre (forma, povrede, poznavanje sporta, h2h)? Najlakše je na drugog svaliti.

Evo, na forumu sam četiri godine; padao sam svaki mogući par koji je neko postavio; isti ti ljudi su padali moje parove. Ne sjećam se da sam nekome prigovorio zbog pada - to ću samo učiniti (i to prije negoli je počeo meč) onda kad neko spomene riječi poput "zicer dana", "uloži kuću, ženu i djecu".

Dakle, ja ga (@Consiglerea) sigurno neću banovati - radije ću banovati one koji jedva čekaju da svale na drugog to što nisu u stanju proći tiket. Žalite se ovome, onome, adminu, vlasniku stranice - ali tako je. Tačno treba zabraniti da se postavljaju parovi, čisto da biste onda do mile volje mogli psovati isključivo žene fudbalera, tenisera, košarkaša, jer i one su vam krive za gubitni tiket.

Toliko glede ove teme.
To je to,momak je predlozio,a njihovo je hoce li prepisati ili nece :)

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 22 feb 2014, 12:03

xaves je napisao/la:prati li iko ovog "roddick zna" nije los cini mi se pa kontam se pretplatit
Vjeruj da imas vise sanse zaradit ako te iste pare koje zelis da uplatis kao pretplatu uplatis licno na neke parove na kladionici.
Ovako ces ih samo izgubit bez da si ista dobio.

Niti jedan balkanac ti nije neko ko zna neke dojave i sve te stranice na fejsu koje se prodaju pod tim da imaju fiksirane, odnosno namjestene meceve su jedan VELIKI FEJK!

Prednjace Makedonci jako dobro zakamuflirani dobrim engleskim jezikom pa onda covjek pomisli da jos i znaju nekoga. Ponekad isti vlasnik ima vise stranica. Iza njih dolaze Albanci a ima i Srbijanaca jako puno.
Takve bagre koja pravi stranice i KUPUJE lajkove da bi varali ljude je na prostoru balkana jako jako puno.

Razmisli malo, cim on fura pricu da mu se njegov status lajkuje na preko 20 navodno kladionicarskih stranica sta ti to znaci?
Pa znaci to da sto vise ljudi vidi, vece su mogucnosti da oni nadju svakodnevno vise zrtava koje su naivne i koje ce platiti parove koji uopste nisu namjesteni. Kad lova legne na njihov racun onda je kasno.

Nasao sam stranicu gdje ljudi upisuju imena tih stranica i svoja neugodna iskustva sa istim. Jako je zanimljivo citati kad ljudi napisu da su ih ovi mentoli prevarili za 200, 300 pa i 500 eura u par transakcija.

Svi su slozni u jednom. Nema na balkanu stranice koja nije FEJK!!!!

https://www.facebook.com/BetAdvisor365?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto ovo ti je ukratko o tome pa ti sad odluci se da li ces baciti pare u vjetar ili ces uloziti pametnije.

PS: bez ljutnje, ali ne bi me iznenadilo da si i ti jedan od njih pa laganom navlakom pokusavas reklamirat istog za kojeg pitas.
ako nisi, izvini. 8-)
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 feb 2014, 12:45

mislim da bi mogla doći Hertha BSC 2 danas :D Stuttgart loša ekipa, nemaju igre, a Hertha BSC ima igru, dobra ekipa .. veće šanse dajem njima, nego Stuttgartu

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 22 feb 2014, 13:06

LEO10 je napisao/la: Bravo majstore, ovo je tvoj turnir heh dobro je krenulo..cestitam
Hvala prijatelju.
Nije još 100%-na realizacija, ali zasigurno ljepše nego zadnjih dana.
Nadam se da će ići na bolje kako se turnir bude približavao kraju. Bit će teže za pogoditi, no kvote će rasti.
U desetom selu živi Antuntun!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 feb 2014, 14:37

Sarajlijc@ je napisao/la:E jbg brate kad si vec mogao uzeti tolike pare trebao si.
ma bezveze meni to uzmanje para, ako sam mislio da igram na manji dobitak onda nisam trebao ni dodavati taj par. jedino se ova otkupna isplata po meni isplati kada su baš veci dobici pa ti bude svejedno. al mi još ne ide u glavu kako levat izgubi onako lagano. ako sam dobro skontao bilo nekih problema sa strujom pa nakon ferera trebao on igrati, al oni stavili nadala (valjda kasno vec bilo), a njega poslali na neki bezveze teren i možda se naljutio i onako odigrao. pa covjece ni sat vremena nije trajao mec, pa mene ne bi onako lako dobio :roll:
nema potpisa

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 22 feb 2014, 14:47

Molio bih ako neko moze neki link za utakmicu novi pazar-partizan da pogledam, ali da mogu gledati na iPhone, hvala

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 22 feb 2014, 14:50

vjesnicar je napisao/la:
Idimidodjimi je napisao/la:
vjesnicar je napisao/la:
Danas samo za Forumase GRATIS analiza i prognoza!!! :-D
pa sta si mislio, da ce neko da ti plati za kvotu 1,85 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

svakakvih budala na ovom podforumu majko mila :lol:
Ogranicen si kao kupatilo :lol: :lol: stavio sam da je "gratis" jer na Facebook stranici imaju druge dvije ANALIZE i PROGNOZE a ova je samo ovdje postavljena ;) Ili nas PRATI ili raspatikaj sa nasih analiza! :lol: :lol: :mrgreen:
levatu jedan molis za jedan yebeni lajk..... kako te nije stid bolan?

koga da pratim? tebe jel? vas? ko ste vi? Oni koji mole za lajkove :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pa potom kazes da si neki tipser i jos hoces da ti se ko plati za to? :lol: :lol:

Ti si lud!

evo primjera radi ima na ovom pdfu ljudi koji ne traze nikakvu protuuslugu a kamoli novac pa opet postavljaju analize i stvarno ima dobrih par momaka.

I sad treba tebe neko da prati jer molis za lajk pa onda ides sa pricom da ti neko plati za analizu neke kvote od 1,85?

[youtube][/youtube]
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 22 feb 2014, 16:00

slika

steta, bio bi to dobar pocetak vikenda, paderborn deset minuta prije kraja imao 0:2 i tri bitna boda u borbi za bundesligu i prima 2 gola do kraja

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 22 feb 2014, 16:15

Idimidodjimi je napisao/la:
xaves je napisao/la:prati li iko ovog "roddick zna" nije los cini mi se pa kontam se pretplatit
Vjeruj da imas vise sanse zaradit ako te iste pare koje zelis da uplatis kao pretplatu uplatis licno na neke parove na kladionici.
Ovako ces ih samo izgubit bez da si ista dobio.

Niti jedan balkanac ti nije neko ko zna neke dojave i sve te stranice na fejsu koje se prodaju pod tim da imaju fiksirane, odnosno namjestene meceve su jedan VELIKI FEJK!

Prednjace Makedonci jako dobro zakamuflirani dobrim engleskim jezikom pa onda covjek pomisli da jos i znaju nekoga. Ponekad isti vlasnik ima vise stranica. Iza njih dolaze Albanci a ima i Srbijanaca jako puno.
Takve bagre koja pravi stranice i KUPUJE lajkove da bi varali ljude je na prostoru balkana jako jako puno.

Razmisli malo, cim on fura pricu da mu se njegov status lajkuje na preko 20 navodno kladionicarskih stranica sta ti to znaci?
Pa znaci to da sto vise ljudi vidi, vece su mogucnosti da oni nadju svakodnevno vise zrtava koje su naivne i koje ce platiti parove koji uopste nisu namjesteni. Kad lova legne na njihov racun onda je kasno.

Nasao sam stranicu gdje ljudi upisuju imena tih stranica i svoja neugodna iskustva sa istim. Jako je zanimljivo citati kad ljudi napisu da su ih ovi mentoli prevarili za 200, 300 pa i 500 eura u par transakcija.

Svi su slozni u jednom. Nema na balkanu stranice koja nije FEJK!!!!

https://www.facebook.com/BetAdvisor365?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto ovo ti je ukratko o tome pa ti sad odluci se da li ces baciti pare u vjetar ili ces uloziti pametnije.

PS: bez ljutnje, ali ne bi me iznenadilo da si i ti jedan od njih pa laganom navlakom pokusavas reklamirat istog za kojeg pitas.
ako nisi, izvini. 8-)
e hvala druze sigurno necu pratit' ove pomogao si mi ako ti ista znaci, a zaboravio sam spomenut' da nije reklama :D

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 22 feb 2014, 16:20

kad će mene oborit jbena borusija :evil: :evil:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 22 feb 2014, 16:30

kokuz je napisao/la:kad će mene oborit jbena borusija :evil: :evil:
Veća je tuga što ja imam pik2 (poluvrijeme ili kraj) po kvoti 1.20 :lol:

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 22 feb 2014, 16:47

je.bem ti borusiju... jeb.em im vjerovanje arijevsko, dabogda im djeca paraziti bili... mrtveee!!!!!!!!!!!!
pic.ka vam materina nesposobna
sedmi pokusaj...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 feb 2014, 16:48

HSV vodi 2-0 protiv Dortmunda :lol: pa ovo ni u vicevima nema :roll:

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 22 feb 2014, 16:49

da hoce barem primit još jedan imam ih 3+ kad su **** :mrgreen: ajmoo švabee gol gol gol i jese gol i keš kolica :mrgreen:

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 22 feb 2014, 16:52

Braunschweig fuli 2 penala :lol: Bicakcic drugi
proslo kolu uzmu HSV-a,a onda HSV dere Borusiju :roll:

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 22 feb 2014, 16:52

Chinaglia je napisao/la:HSV vodi 2-0 protiv Dortmunda :lol: pa ovo ni u vicevima nema :roll:
pazite se svih klubova koje očekuje LP idući tjedan

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 22 feb 2014, 16:55

evo jos i penal za Nurnberg :mrgreen:

edit

promasen :lol:

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 22 feb 2014, 16:56

subcoccinela je napisao/la:Braunschweig fuli 2 penala :lol: Bicakcic drugi
proslo kolu uzmu HSV-a,a onda HSV dere Borusiju :roll:
kad su imbecili, najgori klub. ne znam kako iko normalan moze navijati za njih.... smrde lesinari maj.ku im. Igraju ko Zovko Zepce
sedmi pokusaj...

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 22 feb 2014, 16:56

joj ludila nurnberg-braunsc.

igro sam keca al bog sami zna sta ce na kraju biti :lol:
FORZA MILAN

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.