Bravo Africka zemljo, sve si Cartmanu objasnio. Sinocni poraz pripada Pellegriniju i kukavickoj taktici, kao sto neko iz mase rece - pa i Pape bi priredio nesto bolje. Arsenal je veceras pokazao kako se treba igrati kuci, iako je protivnik jaci od tebe (dok nisu fasovali crveni).Mozambik je napisao/la:Samo si ti izgleda zaboravio da ovo nije 2009-a i da ovo nije ona Barcelona koju nisi smio napast.Cartman je napisao/la:Joj kad pocnu ove price "sto se brani na svom". Pa primili su prvi gol zato sto su stajali previse visoko, sta bi bilo da su tako od pocetka? Protiv Barcelone se mora igrat vrlo povuceno kad nemas loptu ili ce ubit Boga u tebi. Drugo je sto je Bayern prosle sezone bio nevjerovatno jak, City nije taj nivo. A i Bayern je igrao protiv Barce bez pravog Messia.
Sve do gola Barcelone im je taktika bila vrlo dobra. Onda je pogrijesio sto nije zatvorio utakmicu, sa 0:1 bi imali neke sanse. Greska je sto Demichelis igra, igrac koji jednostavno nije na nivou ostalih. Kao da mi igramo sa Sunjicem ili Vrsajevicem, mozes ti imat taktiku kakvu hoces, ali ako su ti amateri na terenu onda te neka glupa greska uvijek moze zayebat.
Odbrana im je katastrofalna, to ti ne moram ja prcati, i oni sami priznaju da su ocajni u odbrani. Xavi vise nije ni X on onog Xavija. Iniesta takodjer u vrlo losoj formi, pa i sam Messi izgleda ocajno u odnosu na ono sto je bio prije 2 godine. Ostarila ekipa, pa moze se reci i zasicena, trener dosta losiji itd..
S druge strane prejaka ekipa City koja je izgledala na momente kao Granada, upravo zbog Pellea. Kad su vrsili presing, Barcelonini igracu su bezglavo izbijali loptu jer nisu moglu organizovat napad, i tad je City bio dominantan.
Ne mozes pustiti Messia, Xavia, Iniestu, Alexisa pred svoj sesnaesterac cijelu utakmicu i cekat neku kontru. Kolko god oni bili losi, to su jos uvjek majstori koji jednim potezom mogu sve rješit.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Odradio je i u Rumuniji 4-5-1. Možemo i taj primjer navesti.ZutiMrav je napisao/la: Pape je u Francuskoj odradio 4-5-1 OK onda nastupa nas Demichelis![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
mozes ali zaboravljas da su se tada pripremali kod sarajevske elite na čevapima!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
ma BRAVO majstore - http://www.backstage.ba/buzz/etihad-igr ... din-dzeko/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nadjite mi jos bar jednog igraca da je na ovakav nacin docekan bilo kad i bilo kom klubu...
Strašna generacija Wolfsburga uz Džeku tu su bili Graffite,Miske,Gentner i golman Benaglio koji je branio sve bilo ih je milina gledat svaki vikend i nisi morao strahovat hoće li Džeko ili Miske biti u prvoj postavi.Dzeko i Grafite se takmičili ko će biti prvi strijelac BL....nostalgijamujdza je napisao/la:Nadjite mi jos bar jednog igraca da je na ovakav nacin docekan bilo kad i bilo kom klubu...

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Goalgetter
- Kontakt:

Masinerija.
I BuLi na FTVu.adisice je napisao/la:Strašna generacija Wolfsburga uz Džeku tu su bili Graffite,Miske,Gentner i golman Benaglio koji je branio sve bilo ih je milina gledat svaki vikend i nisi morao strahovat hoće li Džeko ili Miske biti u prvoj postavi.Dzeko i Grafite se takmičili ko će biti prvi strijelac BL....nostalgijamujdza je napisao/la:Nadjite mi jos bar jednog igraca da je na ovakav nacin docekan bilo kad i bilo kom klubu...

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
Nikad necu zaboraviti onu golcinu protiv Hannovera 

Ronaldo - Isco - Bale
-
- Kontakt:
to su dani ponosa i slave ... imali ibisevica i salihovica prvu polusezonu a drugu dzeko i miske .. onaj gol grafitea protiv bajerna ostat ce cijeli moj zivot u glavi 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ili ono kad su uništili Bayern 5-1 čini mi se. Miske ih izvoza ko malu djecu, a onda Džeko postiže onaj gol kada je loptu primio vanjskom u punom trku i onda lagano pored golmana.Amar Dzeko je napisao/la:Nikad necu zaboraviti onu golcinu protiv Hannovera
Kako je lijepo sjetiti se tih vremena. Svaki vikend Bundesliga na FTV-u, a trio Miske - Džeko - Grafite doslovno briljira. Nisu imali neku odbranu (Benaglio je bio sjajan), uvijek su igrali za gol više. Ljepota za gledati. Ovacije navijača Wolfsburga dovoljno govore koliki je trag ostavio Edin u dresu Vukova. Bilo je lijepih trenutaka i u dresu Cityja, bit će ih još ako Bog da, ali konkurencija i nepravedno zapostavljanje od strane menadžera ga je koštalo nastavljanja u onom ritmu. 
Dobro @Lucifer reče za Vedu i Seju, ne treba zaboraviti ni senzacionalni Hoffenheim i našeg topnika, kojeg je povreda spriječila u obaranju rekorda velikog Gerda Mullera. Sam Muller je rekao poslije nesretne La Mange da ga više neće moći skinuti s trona.

Dobro @Lucifer reče za Vedu i Seju, ne treba zaboraviti ni senzacionalni Hoffenheim i našeg topnika, kojeg je povreda spriječila u obaranju rekorda velikog Gerda Mullera. Sam Muller je rekao poslije nesretne La Mange da ga više neće moći skinuti s trona.

Na kojem kanalu ima prenos današnje utakmice. Hvala
svaku tekmu znas da ce pasti 3,4 ili 5 komada, kao da svaki put gledas BiH protiv Lihtenstajna
a onda izgube od fenjerasa cotbusa 2:0
Vedo je tada u 17 tekmi dao 18 golova,
DZEKO je u drugom dijelu sezone u 17 tekmi dao 21 gol...ukupno 26...da je kojim slucajem to ucinio u prvom dijelu kao i vedo, to bi bila senzacija nad senzacijama...na kraju sezone ih napusta Magath...i tada je sve krenulo nizbrdo...grafite dao 28 (12 iz penala)
Edin je TOP napadac, samo u pogresnom timu...nazalost...ali sta ces, tada niko nije mogao platiti 30 i kusur miliona, osim cityija...

Vedo je tada u 17 tekmi dao 18 golova,
DZEKO je u drugom dijelu sezone u 17 tekmi dao 21 gol...ukupno 26...da je kojim slucajem to ucinio u prvom dijelu kao i vedo, to bi bila senzacija nad senzacijama...na kraju sezone ih napusta Magath...i tada je sve krenulo nizbrdo...grafite dao 28 (12 iz penala)
Edin je TOP napadac, samo u pogresnom timu...nazalost...ali sta ces, tada niko nije mogao platiti 30 i kusur miliona, osim cityija...
- el-fighter
- Kontakt:
Izgleda da je EPL zabranio da se utakmice koje se igraju u terminu od 16:00 prenose na TV-u.Srky4 je napisao/la:Na kojem kanalu ima prenos današnje utakmice. Hvala
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
jel spreman Aga za danas ? Mogli bi i on i Dzeko poceti
Ako imaš CS ima na AStri kanal C+futbol ili na Thoru Eurosport rumunskiel-fighter je napisao/la:Izgleda da je EPL zabranio da se utakmice koje se igraju u terminu od 16:00 prenose na TV-u.Srky4 je napisao/la:Na kojem kanalu ima prenos današnje utakmice. Hvala
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
el-fighter je napisao/la:Izgleda da je EPL zabranio da se utakmice koje se igraju u terminu od 16:00 prenose na TV-u.Srky4 je napisao/la:Na kojem kanalu ima prenos današnje utakmice. Hvala
pa posto je vecina od 16:00,gdje je logika da ce zabrant prenose na TV-u
vidi stvarno

glup potez pravo
Igra li Edin???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.