FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1.1. 2015
Ma nije više ni bitan toliko, ima se što se ima, može se sezona izgurati.
Možda na ljeto nekog zaganjati, ali gledati nekog iz PL jer ima kvaliteta. Polako gurati Plakala, za kojeg niko ne zna gdje je?
Možda na ljeto nekog zaganjati, ali gledati nekog iz PL jer ima kvaliteta. Polako gurati Plakala, za kojeg niko ne zna gdje je?

Ma pitanje je koliko će tad biti fizički jak. Godine su to.hilmo je napisao/la:Ma nije više ni bitan toliko, ima se što se ima, može se sezona izgurati.
-
- Kontakt:
nema nam nesto rukfaša ,ne napisa on o transferima sto je rekao
.jesam pozelio ono nananaannaananan nananananan ooooooooooo oooooooooooooo Sarajvooo 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sutra bi dobro bilo da izgubimo od Zrinjskog, jer ako pobjedimo igraci ce se opustiti, ovako sam misljenja da ce vise zapeti u Zenici ako sutra izgube 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
ma tu sam,,,imam nekog privatnog posla zavrsiti ali u ova dva tri dana cu napisati malo poduzi post o desavanjima tokom ovog prelaznog roka,,,pozzbordobijeli je napisao/la:nema nam nesto rukfaša ,ne napisa on o transferima sto je rekao.jesam pozelio ono nananaannaananan nananananan ooooooooooo oooooooooooooo Sarajvooo

@sarajlice
I ja sam to mislio napisati, ne bi bilo loše kad bi izgubili, a ni igrače ne treba nešto pretjerano forsirati da se ne desi ne daj Bože kakva povreda...
Bitno je da nam Jarni naznači tih prvih jedanaest
P.S. Evooo gaaaaa

I ja sam to mislio napisati, ne bi bilo loše kad bi izgubili, a ni igrače ne treba nešto pretjerano forsirati da se ne desi ne daj Bože kakva povreda...
Bitno je da nam Jarni naznači tih prvih jedanaest

P.S. Evooo gaaaaa

-
- Kontakt:
osjedi cekajucifarukzidane je napisao/la:ma tu sam,,,imam nekog privatnog posla zavrsiti ali u ova dva tri dana cu napisati malo poduzi post o desavanjima tokom ovog prelaznog roka,,,pozzbordobijeli je napisao/la:nema nam nesto rukfaša ,ne napisa on o transferima sto je rekao.jesam pozelio ono nananaannaananan nananananan ooooooooooo oooooooooooooo Sarajvooo

Kakav je ovo razlog majke ti ? Ili pripremaš ostatak foruma na poraz, pa kao da nije bitno, ili je nešto drugo ?Sarajlijc@ je napisao/la:Sutra bi dobro bilo da izgubimo od Zrinjskog, jer ako pobjedimo igraci ce se opustiti, ovako sam misljenja da ce vise zapeti u Zenici ako sutra izgube
Zadnja izmjena: Grokok, dana/u 21 feb 2014, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Bolje nemojfarukzidane je napisao/la:ma tu sam,,,imam nekog privatnog posla zavrsiti ali u ova dva tri dana cu napisati malo poduzi post o desavanjima tokom ovog prelaznog roka,,,pozzbordobijeli je napisao/la:nema nam nesto rukfaša ,ne napisa on o transferima sto je rekao.jesam pozelio ono nananaannaananan nananananan ooooooooooo oooooooooooooo Sarajvooo

Ne mora se znati sa kime se pregovaralo,ako neko nije doveden sad ne mora znaciti da nece biti doveden na ljeto.
Pozdrav.
1946
-
- Kontakt:
nebrini,,,spomenucu samo one za koje se vec culo na neki nacin,,ali one za koje postoji i dalje sansa na ljeto,,naravno da necu,,,malo cu raji zagolicati mastu,,mada ovdje ima ljudi znaju dosta o svemu u klubuHead je napisao/la:Bolje nemojfarukzidane je napisao/la:ma tu sam,,,imam nekog privatnog posla zavrsiti ali u ova dva tri dana cu napisati malo poduzi post o desavanjima tokom ovog prelaznog roka,,,pozzbordobijeli je napisao/la:nema nam nesto rukfaša ,ne napisa on o transferima sto je rekao.jesam pozelio ono nananaannaananan nananananan ooooooooooo oooooooooooooo Sarajvooo
![]()
Ne mora se znati sa kime se pregovaralo,ako neko nije doveden sad ne mora znaciti da nece biti doveden na ljeto.
Pozdrav.

Hajde rukfas pogodi nesto pobogu 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
brate,,,da li sam sta pogodio,,,mogu ti reci oni koji me znaju sa fejsa i sa privatnih poruka ovdje, oni su ovdje cesto na portalu,,.nadam se da ce ti dati odgovor na to pitanjeSabinho je napisao/la:Hajde rukfas pogodi nesto pobogu

''Svi u klubu od meča sa Sarajevom očekujemo mnogo. Sarajevo je jako, ali smo mi još jači. Igramo kući pred svojim Robijašima i pred njima se ne bojimo nikoga.
Ja budale braco moja mila.

Ja budale braco moja mila.

to mora da je neki saljivdzijaaS_Roma je napisao/la:''Svi u klubu od meča sa Sarajevom očekujemo mnogo. Sarajevo je jako, ali smo mi još jači. Igramo kući pred svojim Robijašima i pred njima se ne bojimo nikoga.
Ja budale braco moja mila.![]()
![]()
![]()

NI ZAKONI NI ZABRANE...
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Neka neka, svidjaju mi se ove izjave... 

Snimka danasnje utakmice protiv Zrinjskog ide od 17 na Moja TV
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- crozzer
- Kontakt:
Nema to nikakve veze sa nama. 

Kopirali naš trans - "kulturno"
maloprije su pjevali našu pjesmu "go samo go.."

maloprije su pjevali našu pjesmu "go samo go.."

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Fouzi1, MaroonWhite1946, Velaxsa, Zagor, ŠTA_JE i 56 gostiju.