Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

floyd
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la floyd » 18 feb 2014, 14:10

Tracy3McGrady je napisao/la:Svabe kukaju da ih je napustio, i izabrali 5 najtalentovanijih bekova na svijetu i Kola medju njima :)

http://www.fussballtransfers.com/andere ... welt_42981" onclick="window.open(this.href);return false;
Istrazivacko novinarstvo ovog portala, ne dobacuje dalje od foruma. Jos jedna potvrda.
A sad banujte zbog istine. ;)

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 21 feb 2014, 19:34

slika

Seo od prve minute veceras.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 21 feb 2014, 22:50

Dobar Seo večeras 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 feb 2014, 23:04

Gledao sam drugo poluvrijeme. Bio je jako dobar u defanzivi, standardno, kao i uvijek, sa par jako dobrih intervencija. Naprijed ga nije bilo vele.

Schalke k'o cijelina je zakaz'o večeras, igre velike nisu imali. Hunta odsječen, Boateng puno radio za ekipu, Farfan se trudio, al nisu uspjeli da nadigraju Mainz. Na kraju zaslužena podjela bodova bazirajući mišljenje na igri u drugom poluvremenu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 feb 2014, 23:13

Kakav je igrac momciluka pa to je strasno.Sasvim sigurno imamo buducu svjetsku zvijezdu.Nije uopste ni tehnicki los,daje tacne pasove i uglavnom ne grijesi.
Kad bi strucnjaku doslo iz gu.ice u glavu pa da njega stavi na defanzivnog veznog kakvu bi novu,neslucenu dimenziju dobila nasa igra.On je tacno ono sto nam treba,moze trcati 180 minuta,jak ko zemlja,nije ni spor.Samo da cuva ledja Pjanicu i Misketu dar-mar bi pravili garantovano.
Ali strateg ima druge planove,ne bi me cudilo da momciluka bude sjedio na klupi,on ili Salihovic,igraju u slabim klubovima,ta ce Njemacka.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 feb 2014, 23:14

Pregledao utakmicu, strašno je odigrao. Mogao je podijeliti par vaspitnih, bilo je kandidata, al' ga smiriše nekako, zadržaše ga na lancu. :mrgreen:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 feb 2014, 23:27

drummer je napisao/la:Kakav je igrac momciluka pa to je strasno.Sasvim sigurno imamo buducu svjetsku zvijezdu.Nije uopste ni tehnicki los,daje tacne pasove i uglavnom ne grijesi.
Kad bi strucnjaku doslo iz gu.ice u glavu pa da njega stavi na defanzivnog veznog kakvu bi novu,neslucenu dimenziju dobila nasa igra.On je tacno ono sto nam treba,moze trcati 180 minuta,jak ko zemlja,nije ni spor.Samo da cuva ledja Pjanicu i Misketu dar-mar bi pravili garantovano.
Ali strateg ima druge planove,ne bi me cudilo da momciluka bude sjedio na klupi,on ili Salihovic,igraju u slabim klubovima,ta ce Njemacka.
Seo igra lijevog beka u BL i tu rastura. A mi nemamo druge opcije na lijevom beku u repci, osim Seje kojem to nije prirodna pozicija i ti bi Sea stavljao da igra def veznog. Svasta :roll:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 feb 2014, 23:32

soko je napisao/la:
drummer je napisao/la:Kakav je igrac momciluka pa to je strasno.Sasvim sigurno imamo buducu svjetsku zvijezdu.Nije uopste ni tehnicki los,daje tacne pasove i uglavnom ne grijesi.
Seo igra lijevog beka u BL i tu rastura. A mi nemamo druge opcije na lijevom beku u repci, osim Seje kojem to nije prirodna pozicija i ti bi Sea stavljao da igra def veznog. Svasta :roll:
Koga bi ti stavio,Tina?Nije svasta,Sejo ili Seo,jedan od njih ako ne bude defanzivni vezni na klupu ce,valjda ti je jasno to.Nemam nista protiv ni da igra Salihovic a momciluka ostane na lijevom beku.
Sta je sve mozak miksao,stavljanje momciluke na def.veznog je mila majka.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 21 feb 2014, 23:34

Momciluka je u pocetku karijere i igrao zadnjeg veznog, pa stopera pa sad lijevog beka, znači i ja mislim da bi on na zadnjem veznom bio pun pogodak, realno lik se ubio za te pozicije. 8-)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 23:36

Ma gdje god da ga stavi on ce rusiti 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 feb 2014, 23:39

QUARTERBACK je napisao/la:Momciluka je u pocetku karijere i igrao zadnjeg veznog, pa stopera pa sad lijevog beka, znači i ja mislim da bi on na zadnjem veznom bio pun pogodak, realno lik se ubio za te pozicije. 8-)
Ubio se jarane,ubio.Haha..vec vidim kako se odbijaju od njega.Onda bi kreativci mogli igrati opusteno i bez straha a ne kao sad pod pritiskom jer znaju da je svaka izgubljena lopta kontra i gol sansa za protivnika.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 feb 2014, 23:41

@Drummer
Sejo daleko najbolja opcija, onda Salatic(nazalost njega nema).Tina bi stavio na def veznom al Hajduku, sto se tice nase repke ja mislim da nije trebao dobiti poziv. Grahovac je trebao dobiti poziv prije Tina, ili Zolotic(povreda ga je malo sjebala).
Kolasinac-Spaha-Ermin-Menso, ako su svi zdravi ovo se ne smije dirati. Dino bi mogao tu uskociti ali ne jos, Ermin igra u dosta jacoj ligi tako da je on jos uvjek prva opcija. Iako mu je slab tim on igra protiv Bajerna, Dortmunta, Schalke itd.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 feb 2014, 00:47

soko je napisao/la:Zolotic(povreda ga je malo sjebala)
Baš malo 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 22 feb 2014, 00:59

Ma Kolašinac ne može igrati na zadnjem veznom jer skoro svako njegovo uzimanje lopte je na granici prekršaja. Npr. protiv bilo koje jače reprezentacije bi svako malo svirali prekršaj na 20-30 metara. Po meni on treba još puno pure pojesti za zadnjeg veznog. Mislim da čak i protiv jačih reprezentacija on nije toliko siguran za beka. Fali njemu još iskustva.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 feb 2014, 01:04

delija je napisao/la:Ma Kolašinac ne može igrati na zadnjem veznom jer skoro svako njegovo uzimanje lopte je na granici prekršaja. Npr. protiv bilo koje jače reprezentacije bi svako malo svirali prekršaj na 20-30 metara. Po meni on treba još puno pure pojesti za zadnjeg veznog. Mislim da čak i protiv jačih reprezentacija on nije toliko siguran za beka. Fali njemu još iskustva.
Normalno,na klupu i nek uci,ima od koga.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 feb 2014, 01:04

delija je napisao/la:Ma Kolašinac ne može igrati na zadnjem veznom jer skoro svako njegovo uzimanje lopte je na granici prekršaja. Npr. protiv bilo koje jače reprezentacije bi svako malo svirali prekršaj na 20-30 metara. Po meni on treba još puno pure pojesti za zadnjeg veznog. Mislim da čak i protiv jačih reprezentacija on nije toliko siguran za beka. Fali njemu još iskustva.
+1

Njegova buducnost je na lijevom beku. Jos je on frisak za velikih utakmica, premlad je, fali mu iskustva, i sigurno da ne treba ocekivati da dominira lijevom stranom u reprezentaciji. Mada protiv Argentine je pravo odusevio, samo da nastavi u tom ritmu.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 feb 2014, 01:15

Ne mogu stvarno otrpiti,nista licno ali moram.Momak je odigrao prilican broj utakmica u jednoj od najacih liga svijeta u jednom od najacih klubova te lige i prilican broj utakmica u najacem takmicenju na svijetu LP.Jednostavno ne dopustam da neko kaze da je on zelen a znamo ko nam sve igra i ti kao nisu zeleni,nemojte molim vas.Mlad da ali zelen....ali i puno mladji igraci od njega igraju i u puno jacim reprezentacijama od nase tako da...ne stoji ta prica nikako i eto.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 feb 2014, 01:24

ja bih ga volio vidjeti na sredini s Medom

Kolašinac-Medunjanin

mislim da bi to bio pun pogodak
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 feb 2014, 02:11

Kola u nasoj reprezentaciji mora da igra svaku utakmicu, tu nema puno price. Mislim da bi Sejo bio bolji DM od Kolasinca. To je dosta zahtjevna uloga za mladog igraca, neka momciluke na beku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 feb 2014, 02:14

Zamisli njega i Lulića, oba startna, brza... + Kolašinac znatno bolji u defanzivi od Salihovića. :shock:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Maverick, Neznam55 i 38 gostiju.