Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
za ferrera Interruption due to floodlight failur
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Trebao bi Robredo da dobijeAdmir_Sa je napisao/la:tako vam boga šta mislite o ovom glupom tenisu robredo-andujar nekakav. bezveze odigram listic i sa super ponude bez razmišljanja stavim monako (vile samo takve) i robreda i ev samo mi to ostalo za 150. još nije poceo, a piše 22:30, koji je to turnir, u kakvim su formama

Forster je napisao/la:
Robredo - Andujar TR 2:0 @ 1.85
Robredo je igrač sa puno vise oruzja, odlični i veoma precizni udarci, uz solidan servis i veliku raznovrsnost u igri mu daju prednost nad Andujarom koji je vise pusher, ali sa takvim stilom igre tesko ce protiv Tommya koji je u odličnoj formi, demolirao je Carreno-Bustu i Lajovica. Andujar je dobio ocajnog Reistera i dobio WO protiv Klizana. Ocekujem solidnu partiju Robreda i ipak pobjedu od 2:0.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
da li je moguce ovo veceras, da li cekati, hvala?

Evo i ja da se upisem i da se javim zbog pada na Fogniniu, uplata 10 dobitak preko 50..halalosum kabulusum, idemo dalje 

hoce li se igrati ovaj tenis (robredo), stalno ga odgadjaju na teletekstu?
nema potpisa
pa koliko im trebaju da poprave te probleme s čime god imaju? Zar to nebi trebala biti ozbiljna organizacija , a ne da imaju amaterske ispade(a ako je na superbowl-u nestalo struje , nečudi me da je igdje drugo)...
Oć li Ferrer to završti danas ili se to odgađa? (koef 1 možda)?
Oć li Ferrer to završti danas ili se to odgađa? (koef 1 možda)?
Mec je prekinut radi nestanka struje da znate
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Evo ga Ferrer nastavlja , dobro je počeo , ajde ispoštuj to do kraja Ferrer i donesi mi pare... Zivciram se s tobom već satima... xD
Ovo je strašno kako štimaju. Fuj
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
i tri brejk lopte nije iskoristio za ribrejk
pa koji mu je qurac nek preda ako meda ne može, fakat ne mogu da vjerujem. ajd pasti, al da ga ovaj ovako otpuše 

nema potpisa
prosto ne mogu da vjerujem
pa nek preda ako ništa sve mu ebem po spisku usrano

pa nek preda ako ništa sve mu ebem po spisku usrano

nema potpisa
1-6, 1-6
da mi je neko pricao ne bi vjerovao, e ebo me svak usta da me ebo ako više ikad na bilo kakav listic ista od tenisa odigram, a da nisu mastersi ili GS. ne mogu da vjerujem šta mu čovjek uradi
još ja necu 83 KM otkupnu isplatu, reko ako ništa bice neizvjesno.
još na ovom nocnom nba igraca stavim 4 undera i dva overa, denga i lovrija, likovi do sada nisu pogledali na koš
da mi je neko pricao ne bi vjerovao, e ebo me svak usta da me ebo ako više ikad na bilo kakav listic ista od tenisa odigram, a da nisu mastersi ili GS. ne mogu da vjerujem šta mu čovjek uradi

još na ovom nocnom nba igraca stavim 4 undera i dva overa, denga i lovrija, likovi do sada nisu pogledali na koš

nema potpisa
- Sarajlijc@
- Kontakt:
E jbg brate kad si vec mogao uzeti tolike pare trebao si.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Hvala Monacu koji mi je donio pare u zadnjoj minuti i 356bet stranci preko koje sam pratio taj famozni dangerus attack 

BHF Bosanska Krajina!
Je*em ti ekipu koja 76erse ne moze ostaviti ispod 100 poena. 

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hvala Clippersima, tačnije Crawfordu i Griffinu što mi sjebaše dva odlična listića

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Illmatic09
- Kontakt:
+1DejaNMG je napisao/la:Je*em ti ekipu koja 76erse ne moze ostaviti ispod 100 poena.
Samo sam 76erse pao.

i mene su dusmani oborili, cekao njih i boston manje, sreca barem toronto i lillard vratise sve na kraju
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je l' moguće? Ko vas je natjerao da uplatite tiket? Je l' vam Consigliere prislonio pištolj na glavu i rekao da morate uplatiti na Fogninija? Što se kladite bez da u obzir uzmete sve parametre (forma, povrede, poznavanje sporta, h2h)? Najlakše je na drugog svaliti.
Evo, na forumu sam četiri godine; padao sam svaki mogući par koji je neko postavio; isti ti ljudi su padali moje parove. Ne sjećam se da sam nekome prigovorio zbog pada - to ću samo učiniti (i to prije negoli je počeo meč) onda kad neko spomene riječi poput "zicer dana", "uloži kuću, ženu i djecu".
Dakle, ja ga (@Consiglerea) sigurno neću banovati - radije ću banovati one koji jedva čekaju da svale na drugog to što nisu u stanju proći tiket. Žalite se ovome, onome, adminu, vlasniku stranice - ali tako je. Tačno treba zabraniti da se postavljaju parovi, čisto da biste onda do mile volje mogli psovati isključivo žene fudbalera, tenisera, košarkaša, jer i one su vam krive za gubitni tiket.
Toliko glede ove teme.
Evo, na forumu sam četiri godine; padao sam svaki mogući par koji je neko postavio; isti ti ljudi su padali moje parove. Ne sjećam se da sam nekome prigovorio zbog pada - to ću samo učiniti (i to prije negoli je počeo meč) onda kad neko spomene riječi poput "zicer dana", "uloži kuću, ženu i djecu".
Dakle, ja ga (@Consiglerea) sigurno neću banovati - radije ću banovati one koji jedva čekaju da svale na drugog to što nisu u stanju proći tiket. Žalite se ovome, onome, adminu, vlasniku stranice - ali tako je. Tačno treba zabraniti da se postavljaju parovi, čisto da biste onda do mile volje mogli psovati isključivo žene fudbalera, tenisera, košarkaša, jer i one su vam krive za gubitni tiket.
Toliko glede ove teme.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.