Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
U svakom slucaju jaci su od Yankeea,a za CU se slazem.fanatique 1899 je napisao/la:Jok, Delije suDevil je napisao/la:Yankee u vrhu svetskog navijanja.![]()
![]()
Po meni od ovih grupa ovdje, Comando Ultras 1984 su nesto jaci od ostalih...
leeds service crewGRIZLI je napisao/la:LSC?steve-o je napisao/la:dobro bio je i LSC na strani arsenalovaca u centru kopenhagena prije finale kup uefa, al to je bila malo drugacija unija![]()
al' ozbiljne ultras grupe nemogu to sebi dozvoliti, nikad neces vidjeti npr. delije/grobare zajedno, niti gate 13/gate 7 itd.. al sad neznam mozemo li uopste nazivati turske navijace ultras, ocigledno neprate neke kodekse sto prate ultra' style.GRIZLI je napisao/la:Pa tako reci![]()
a pazi steve-o, kad igra neki tim protiv nekog evropskog, recimo Fenerbahce - Millwall, normalno je da ce na tribini navijaca Fenerbahče-a biti i navijača Galate i ostalih timova, jer je to prezentacije zemlje...
ultras scena je mnogo vise od baklja i koreo-a, ko god prati ozbiljno ultras scenu zna da u turskoj u sustini nema pravi ultrasaGRIZLI je napisao/la:Neznam odakle ti to da u Turskoj nema Ultrasa, bas onih pravih, al eto, pogledaj malo navijanje od Fenera i Galate, pa sami navijaci Galate se zovu Ultraslan... Za mene su ultrasi momci koji znaju napraviti scenu na tribini, znaci vatrometi, baklje, koreografije, ma ludilo je to... Nisu za mene ultrasi neki "mangupčići" koji maltene cijelo vrijeme stoje na ogradi posmatraju lafo tekmu, mjerkaju raju po tribini, neđe odu pa dođu, pa halo, neke casual jaknice ovo ono, ccc...
Semir FCB je napisao/la:BayernAdinjo je napisao/la:Repovi, brcici, po tri sala oko vrata, dva oko pasa, onda neizbjezni prsluci sa prisivacima i znackama.![]()
Cija je to navijacka kultura??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.