FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PL BiH -1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PL BiH -1 » 21 feb 2014, 21:50

Kome ja trazim alibi?
Rekao da je Tan ubleha i jeste. Rekao da je Jarni ubleha i jeste. Covjek dosao za 4 miliona maraka kupio "najveci" klub. I ja tu nemam vise sta raspravljati. Ja bih Amara licno razapeo kad bi to uradio.

I sad ja trebam da raspravljam sa vama o Tanu? Vama heroj, nakupovali ste novinara pisali spise i spje ovo a samo je teren mjerilo.

Nisam se ja javljao premo mijesec dana jer radim putujem pa ne mogu. A ne zato sto nisam dao neku tacnu informaciju. Jel ja to trebam da kazem da je dolazak Tana dobar potez pa da budem ok? Pa vi se navadili pa sviju u svakom interviju se pita sta misli o Tanu od Amara do trenera iz Travnika. Eto sad treba neko nesto da vam potvrdi? Jel to to?

Sta hocete? Medalju? Ona se na travnatom terenu dobija.

Prvo se skoci pa se kaze hop.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 21:53

PL BiH -1 je napisao/la:Kome ja trazim alibi?
Rekao da je Tan ubleha i jeste. Rekao da je Jarni ubleha i jeste. Covjek dosao za 4 miliona maraka kupio "najveci" klub. I ja tu nemam vise sta raspravljati. Ja bih Amara licno razapeo kad bi to uradio.

I sad ja trebam da raspravljam sa vama o Tanu? Vama heroj, nakupovali ste novinara pisali spise i spje ovo a samo je teren mjerilo.

Nisam se ja javljao premo mijesec dana jer radim putujem pa ne mogu. A ne zato sto nisam dao neku tacnu informaciju. Jel ja to trebam da kazem da je dolazak Tana dobar potez pa da budem ok? Pa vi se navadili pa sviju u svakom interviju se pita sta misli o Tanu od Amara do trenera iz Travnika. Eto sad treba neko nesto da vam potvrdi? Jel to to?

A kad je Cviko trazio malezijce da investiraju u zelju? E cuj ne bi se oni prodali :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 feb 2014, 21:54

Sada sam još više ubjeđen Dino radi pravi posao, i zaista ovom čovjeku treba produžiti mandat još bar 8 godina. Lik nije otišao kada je klub bio u dugovima a da ode sada kada živimo u relativnom blagostanju...

Nekada se moglo krasti...aaa ali više ne može, tu je čika Tan da sve nadgleda!
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 21 feb 2014, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 feb 2014, 21:54

Joj, frajera, jes' nerovzan. Bezze ce opet ban fasovat, a nismo jos stigli pospremiti finih postova za maja. :mrgreen:
#divovi

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 21:55

A normalan je bio dok Tan nije dosao u FKS. Samo ne znam otkud njima potreba da nam pricaju o tome koliko oni vrijede, da li bi se prodali, je li Tan ubleha ili ne, itd.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 feb 2014, 21:59

Ti si rekao nece doci nikako do realizacije, da je to suplja, pa se evo desi! Nemoj Boga ti tu ofirnu pricu, mi se ne bi prodali za pare, eto ostanite u prosjeku lige, cim predjete granicu guze vas! Mi smo hvala Bogu pomakli se ovim potezom, vrijeme je pred nama, imamo kapital sto je danas vazno u svijetu sporta! Ne sikiraj se ti za nas, ali znam da ti je prpa!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 21 feb 2014, 22:00

Gdje Cviko danas opanak jedan?

burrbery necemo o siptarsko-crnogorskom drugoligasima pricati.

Brzo ce maj.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 22:01

PL BiH -1 je napisao/la:Gdje Cviko danas opanak jedan?

Brzo ce maj.
Ne znam, sta mene briga gdje je on danas. Tako isto tebe ne bi trebalo brinuti sta radi uprava FKS i ko nas kupuje, i za koliko.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 21 feb 2014, 22:03

Sarajlijc@ je napisao/la:

Brzo ce maj.
Ne znam, sta mene briga gdje je on danas. Tako isto tebe ne bi trebalo brinuti sta radi uprava FKS i ko nas kupuje, i za koliko.
Cviko noga.
A vi pricate o ciframa. Znaci mi da zmirmo sad ko vi kad udjete u prostorije gdje su vam trofeji.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 22:05

Pa ocito ti je stalo do FKS cim ne zmiris, ne vidim sta bi drugo moglo biti pa da se ovoliko sekiras i da nam govoris sta i kako ;)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 feb 2014, 22:05

Brzo ce maj.
To je sve prije Tana bilo, ja ti pricam sa Tanom i sa finansijama da smo napravili iskorak da se vise te smijesna blamiranja ne desavaju, skontaj malo bolje!
Uglavnom ne brini se ti za nas, imate vi 1000 problema, bolje gledaj svoju avliju. pusti nas da uzivamo u ovim pozitivnim promjenama!
I postedi nas vise tih tvojih informacija, nemoj se opet blamirati ;)
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 21 feb 2014, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2014, 22:05

pa razapni se lično odmah sad, nama je makar Tan morao platit da upravlja klubom, kod vas Amaw to bez po marke preuzeo, postavio family na sva bitna mjesta a vi gledate :lol: "šta on to radi , ja mu vjerujem" :lol:
ima li frajer ugovor uopšte s vama? na koju funkciju? :D al ipak je FKS interesantnije :D

Jarni? pa dovoljno je samo jedan trening odgledat njegov ili napredak u igri našeg tima, taman da ne bude valjao, dovest ćemo nekog da valja

travnatom, zelenom, ispod stola, gledali smo, učili...spremali se, masovni treninzi :D

mi smo skočili definitivno

hop :lol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 feb 2014, 22:08

reinkarnacija Aldina :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DaneKupresanin
Kontakt:

Post Postao/la DaneKupresanin » 21 feb 2014, 22:12

Brzo ce maj.
Pjeni jadovane...

koala
Kontakt:

Post Postao/la koala » 21 feb 2014, 22:12

Dobro ba care, uredu je. Tan je ubleha jer je odlučio ulagati u FK Sarajevo. Jarni je ubleha, jer je trener u FK Sarajevo. Vidim ja da mi tebi nabijamo komplekse. Nemoj nam više svojih insajderskih informacija, po njima još smo dužni milione za poreze, a igrači jedu viršle.

samerloff
Kontakt:

Post Postao/la samerloff » 21 feb 2014, 22:16

sta ocekuje od jarnia ? liku najveci uspjeh 5 mjesto sa omladincima hajduka... i glavne taktike na treningu... trcii... dodajjj i dajj goooo HAHAHAHAHHA
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 21 feb 2014, 22:21

samerloff je napisao/la:sta ocekuje od jarnia ? liku najveci uspjeh 5 mjesto sa omladincima hajduka... i glavne taktike na treningu... trcii... dodajjj i dajj goooo HAHAHAHAHHA
Jarnija je njegovo fudbalsko znanje dovelo do Reala i Juventusa, dok tu karikaturu sa tvog avatara nije uspjelo ni do velike Vojvodine i gigantskog Dinama, mada su pregovori bili iscrpljujuci, ali mu se ne dade...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 feb 2014, 22:21

Evo Ibrakovića za klix
Ipak, Uprava želi dugoročan rezultat i stabilan klub....
http://www.klix.ba/sport/nogomet/ibrako ... /140221043" onclick="window.open(this.href);return false;

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 21 feb 2014, 23:01

hilmo je napisao/la:Evo Ibrakovića za klix
http://www.klix.ba/sport/nogomet/ibrako ... /140221043" onclick="window.open(this.href);return false;
odlican intervju, i meni je zao za tog sirijca, koliko sam cuo, strasan igrac....

ps. sto se tice pojacanja s kojim smo pregovarali i koji NA ZALOST nije dosao, jednostavno ne zeli ovdje da dodje ZA SAD... :( ali ima nade na ljeto ili na zimu iduce godine kad istice ugovor ;)

koala
Kontakt:

Post Postao/la koala » 21 feb 2014, 23:03

rammstein je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Evo Ibrakovića za klix
odlican intervju, i meni je zao za tog sirijca, koliko sam cuo, strasan igrac....

ps. sto se tice pojacanja s kojim smo pregovarali i koji NA ZALOST nije dosao, jednostavno ne zeli ovdje da dodje ZA SAD... :( ali ima nade na ljeto ili na zimu iduce godine kad istice ugovor ;)
2015?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, broj6, bvsic, Google Adsense [Bot], head88, misstianopenaldo, r3m1, Semrush [Bot], Zagor, Zeko87 i 112 gostiju.