Ma vjeruj šta hoćeš, po tvom načinu pisanja postova i komuniciranja ja isto mislim za tebe.super je napisao/la:IPAK NEKI BALAVAC KOJI SE VOLI FURATImaroonGiant je napisao/la:Hajd šta ste se rasplakali ovdje, sve neki mitovi, kao klub iz raje ne zanima ih politika a ne tako davno na Grbavici se pjevale svakakve pjesme plus im smeta što u FKS igra veći broj pravoslavaca, nisam ja započeo tu priču srpski, hrvatski, bošnjački....
@super ovo Maroon je na engleskom jeziku bordo boja i to predstavlja u mom niku, a ne pripadnost podgrupi iz Vogošće sa drukčijim imenom, al' očito da nisi baš dobar sa engleskim jezikom, ustvari ni sa bosanskim kako vidim...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- maroonGiant
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dodiku ne uspjeva dici krst iznad Sarajeva ali je Ibrakadabra doveo Krstu u pola Sarajeva.
Necu vise ko ih sisa.
Nego da mi krenemo sa pobjedom.

Necu vise ko ih sisa.
Nego da mi krenemo sa pobjedom.
FK "FK ŽELJEZNIČAR" SARAJEVO i igrač Memija Kerim zaključili profesionalni ugovor do 22.01.2019.
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Na 5 god. ovo je odlicna stvar.Djorkaeff je napisao/la:FK "FK ŽELJEZNIČAR" SARAJEVO i igrač Memija Kerim zaključili profesionalni ugovor do 22.01.2019.
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Dzemo%20Celikovic/Desktop/Conan-the-Barbarian.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;gio10 je napisao/la:Boccaccio opet forumaš godine

Kod: Označi sve
Ovo je samo pokazatelj da se pod hitno mora mijenjati kondicioni trener i medicinska struka. Ne valja ovo ništa.FKZ1921 je napisao/la:Dajte ljudi, ohanite malo s tom glupom diskusijom.
Tema nam je danas katastrofa.Presao neki junior iz FKS nama, ufatili se toga ko da je dosao Mesi, a niti ko zna sto je presao, kajav je igrač...
Povrede nas ne popuštaju, kakav tim ce moci izvesti Dino, to niko ne zna.I Tomo se zalio na povredu, izasai je protiv S.B., zalio se na koljeno.
Ovo me podsjeca na proslogodisnje gostovanje u Bjeljini,još samo da se zavrsi slicnoim rezultatom.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Mozda nije samo do trenera mozda je i do igraca. Cijelu pauzu glade muda i onda ih amar i dino ufate u masinu pa pucaju svud po savovima. Al trebali bi o ovome da provedu ozbiljnu analizu pa da vide sta je u pitanju.
Momak necu ulaziti u ova glupa prepucavanja oko nacionalnosti igraca jer mi je glupo u 21 vijeku dijeliti ljude po tom o osnovu ali za ovo NK ti moram reci par stvari.Meni kao Bosancu i Hercegovcu Muslimaske vjere mnogo je prirodnija rijec nogomet od fudbala.Nije mi jasno zasto to nekome smeta, ja nigdje ne vidjeh da pisemo i govorimo Bascetball club Bosna,Handball club Borac ili Volleyball club Kakanj.Mnogo mi je prirodnije reci kafana nego saloon.Ljudi koji se stide svog jezika, kulture i podneblja iz kojeg dolaze na kraju gube svoj identitet.Sarajlijc@ je napisao/la:Kakvi mozgovi. Nego mi bar nismo bili NK i nismo drzali transove brace iz Hrvatske na "svetoj strani".
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Prije bih rekao jako loši kondicioni treninzi, a manje do igrača, iako i oni su tanki izgleda opasno ..
Raspitajte se sta je Skija Katalinski pricao o Bosni na konkresima UEFE. Kako je ovdje bio gradjanski rat i kako su srbi i hrvati ugrozeni u Sarajevu.
A i tome kakv ste klub govori to da su 1945. ukinuti svi klubovi koji nisu odgovarali rezimu (Napredak, Zrinski, Slavija, Hask., BSK, Jugoslavija...) a ostavljeni su samo oni politicki podobni i osnovani su novi. Vi ste oni koji su sa Udbom radili i zato ste i opstali.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
A i tome kakv ste klub govori to da su 1945. ukinuti svi klubovi koji nisu odgovarali rezimu (Napredak, Zrinski, Slavija, Hask., BSK, Jugoslavija...) a ostavljeni su samo oni politicki podobni i osnovani su novi. Vi ste oni koji su sa Udbom radili i zato ste i opstali.
Nije ni jedno ni drugo vecinom su krive ucestale promjene podloga na kojima se igra zato i ljudi u pricipu izbjegavaju vjestacku travu a mi smo igrali par utakmica na takvoj podlozi.Problem je i kontinuitet treninga koliko priprema prodjes a da se ne ozlijedis itdGrokok je napisao/la:Prije bih rekao jako loši kondicioni treninzi, a manje do igrača, iako i oni su tanki izgleda opasno ..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I to si u pravu. Kvesa zbog vjestačke trave i zadobio ovu povredu. Međutim nisam uzimao u obzir ovo, jer sam mislio da razmišljaju o tome (stručni štab). Ne valja to nikako ..pile87 je napisao/la:Nije ni jedno ni drugo vecinom su krive ucestale promjene podloga na kojima se igra zato i ljudi u pricipu izbjegavaju vjestacku travu a mi smo igrali par utakmica na takvoj podlozi.Problem je i kontinuitet treninga koliko priprema prodjes a da se ne ozlijedis itdGrokok je napisao/la:Prije bih rekao jako loši kondicioni treninzi, a manje do igrača, iako i oni su tanki izgleda opasno ..
Jado objasni samo ovo. Kako to da su nabrojani nepodobni klubovi dekretom ukinuti i jedan Zeljeznicar je opstao? Ja cu ti dati odgovor, zato sto je bio politicki klub podoban tadasnjoj vlasti. Eee pa jedan Hask, BSK i Jugoslavija su ugaseni kao i Napredak koji je do tad bio najbolji i najpopularniji klub u Sarajevu.
Možda zato što su bili klubovi sa nacionalnim predznakom? Jesi li o tome razmišljao? Možda zato što Željo nije na taj način funkcionisao? aaaa nemaš ništa u toj šupljoj glavi....pisac je napisao/la:Jado objasni samo ovo. Kako to da su nabrojani nepodobni klubovi dekretom ukinuti i jedan Zeljeznicar je opstao? Ja cu ti dati odgovor, zato sto je bio politicki klub podoban tadasnjoj vlasti. Eee pa jedan Hask, BSK i Jugoslavija su ugaseni kao i Napredak koji je do tad bio najbolji i najpopularniji klub u Sarajevu.
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Hahahaha presmjesan si 

Ma vjerovatno ima svega pomalo, helem, nije dobro.
Nadam se da ce Svraka i Selim biti ok, i vjerovatno tauzeti svoja mjesta, ustvari Svraka nazad na Tomino mjesto.
Nadam se da ce Svraka i Selim biti ok, i vjerovatno tauzeti svoja mjesta, ustvari Svraka nazad na Tomino mjesto.
Opstao je i uvijek ce opstati. Opstao je i kad je Topalbecirevic sa Fahro, Radoncicem usao u upravu Zeljeznicara sa namjerom da mu ime promjene u Cenex. Prisutan bio JA na skupstini kad ih manijaci nisu rastrgali jedan od njih je Hajrudin Dzurbuzovic. A sta ja to tebi pricam rodjen nisi bio.pisac je napisao/la:Jado objasni samo ovo. Kako to da su nabrojani nepodobni klubovi dekretom ukinuti i jedan Zeljeznicar je opstao? Ja cu ti dati odgovor, zato sto je bio politicki klub podoban tadasnjoj vlasti. Eee pa jedan Hask, BSK i Jugoslavija su ugaseni kao i Napredak koji je do tad bio najbolji i najpopularniji klub u Sarajevu.
Ne moze. Zeljo je to. Znas li ti kako se i ko je pravi Grbavicu. Ni Udba, ni cet.n.i.c.i ni balije poslije rata mu nista nece moci eh tako nece ni sitni umovi poput tebe propagandom.
Sto se palis na ovu pituljicu ignore.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ja sam puko od rata droge i alkohola ali nisam ni u peti ovom PL BIH

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovaj se već proslavio na temi Džumhur, nema potrebe da ga neko uzima za ozbiljno.