FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HzSM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HzSM » 21 feb 2014, 18:55

Sarajlijc@ je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la: Gdje si nasao ovaj spisak? Cini mi se da fali Bozo Menalo iz Dubrovnika.
Fali sigurno jos,a ovaj spisak sam nasao u biltenu FSBiH o registraciji igraca.
Daj link zivota ti.
http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... %20557.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Trazi dole pri kraju.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 21 feb 2014, 19:00

Preskocio sam jos neke:Andrej Dursun(Slavija),Nemanja Jokic(Olimp Pale),Stefan Bosnjak(Kiseljak) i Armin Avdic(Krivaja Zavidovici).

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 19:16

Vidio sam u biltenu FSKS jos nekih igraca ali ne pise iz kojih su klubova dosli.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 feb 2014, 19:33

DenchiNL je napisao/la:sutra Jagodić gleda našu tekmu sa Zrinjskim,
ako ne pozove ovakvog Travu , onda mu je fakat dobro zamjerio
Jagodic svrsava na ovu cijelu pricu o nasem klubu,citao sam nedavno intervju 2 lista haman gdje samo o Sarajevu prica i hvali sve zivo,dugo nisam vidio da je neko sa strane sa tolikim komplimentima pricao o ovome svemu..Trava nek nastavi kako sad igra i poziv ce doci sam od sebe siguran sam,do sada realno nije ni imao kontinuitet igara da bi isti i zasluzio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 feb 2014, 19:51

miky_hz je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:sutra Jagodić gleda našu tekmu sa Zrinjskim,
ako ne pozove ovakvog Travu , onda mu je fakat dobro zamjerio
Jagodic svrsava na ovu cijelu pricu o nasem klubu,citao sam nedavno intervju 2 lista haman gdje samo o Sarajevu prica i hvali sve zivo,dugo nisam vidio da je neko sa strane sa tolikim komplimentima pricao o ovome svemu..Trava nek nastavi kako sad igra i poziv ce doci sam od sebe siguran sam,do sada realno nije ni imao kontinuitet igara da bi isti i zasluzio
ma nije samo on , samo se nude i javljaju, traže sebi mjesto,
a tek kad sve krene u punom pogonu

simpatični smo i svim bivšim igračima, trenerima, njihovoj djeci :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DaneKupresanin
Kontakt:

Post Postao/la DaneKupresanin » 21 feb 2014, 20:08

PL BiH -1 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Jest vala Tan je mala maca za njih. Nemoj vise ziv bio, ne zanima nas tvoje misljenje, jer sta god si napisao o FKS bilo je u negativnom kontekstu.
Al cesto komentarisete. Cesto Zelju ovdje spominjete. Veoma cesto. Znam ja da treba stici Zelju ali puno vise vi o Zelji pisete. A o Tanu mozemo na kraju sezone. Mislim da ces ti vise pljuvati po Sarajevu u maju a ja cinicno govoriti vam kako je plasman u Evropu pored Zelje ipak uspijeh.

:mrgreen:

I da ovaj mali je bas los cim je presao u Zelju :lol:
Trebas biti peksim ko ti pa ne skontati da cemo mi vas kad tad sici po BiH titulama, a vi nas necete nikad po YU titulama i tu se sva prica zavrsava...tjesite se zato i dalje da ste derali Uviverzitateu :)

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 feb 2014, 20:33

DaneKupresanin je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Jest vala Tan je mala maca za njih. Nemoj vise ziv bio, ne zanima nas tvoje misljenje, jer sta god si napisao o FKS bilo je u negativnom kontekstu.
Al cesto komentarisete. Cesto Zelju ovdje spominjete. Veoma cesto. Znam ja da treba stici Zelju ali puno vise vi o Zelji pisete. A o Tanu mozemo na kraju sezone. Mislim da ces ti vise pljuvati po Sarajevu u maju a ja cinicno govoriti vam kako je plasman u Evropu pored Zelje ipak uspijeh.

:mrgreen:

I da ovaj mali je bas los cim je presao u Zelju :lol:

Trebas biti peksim ko ti pa ne skontati da cemo mi vas kad tad sici po BiH titulama
, a vi nas necete nikad po YU titulama i tu se sva prica zavrsava...tjesite se zato i dalje da ste derali Uviverzitateu :)
Gdje ti je pecat da ce te nas stici, ili da ce te stici barem Amara Osima po broju titula :?: :?: :?:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 21 feb 2014, 20:37

SVI U ZENICU! NI ZAKONI NI ZABRANEEEEEE !
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

DaneKupresanin
Kontakt:

Post Postao/la DaneKupresanin » 21 feb 2014, 21:12

I da ovaj mali je bas los cim je presao u Zelju :lol:[/quote]

Trebas biti peksim ko ti pa ne skontati da cemo mi vas kad tad sici po BiH titulama
, a vi nas necete nikad po YU titulama i tu se sva prica zavrsava...tjesite se zato i dalje da ste derali Uviverzitateu :)[/quote]
Gdje ti je pecat da ce te nas stici, ili da ce te stici barem Amara Osima po broju titula :?: :?: :?:[/quote]

Imamo bar teoretske sanse....vi ni teoretske

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 21 feb 2014, 21:23

DaneKupresanin je napisao/la:I da ovaj mali je bas los cim je presao u Zelju :lol:

, a vi nas necete nikad po YU titulama i tu se sva prica zavrsava...tjesite se zato i dalje da ste derali Uviverzitateu :)[/quote]
Gdje ti je pecat da ce te nas stici, ili da ce te stici barem Amara Osima po broju titula :?: :?: :?:[/quote]

Imamo bar teoretske sanse....vi ni teoretske[/quote]

Nemate vi ni teorije.
Jedino i
Mate teorije zavjere protiv familije Osim :lol:

Neko igra da bi bio bolji da bi napredovao jedino vasi jadni umovi igraju da bi bili bolji od Zelje. Uh oprostite vi ste najveci klub u BiH (al' po nadmorskoj visini). Kako jadno razmisljate.

De vi Celika stignite.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 21:25

Haveru, šta tebi bi. Bijaše normalan forumaš... Nekako otkako se s Tanom zavaljalo, pretvorio si se u Aldina - kojeg si ovdje blamiro. U čemu je problem?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 feb 2014, 21:31

Jos se PL BIH-1 javlja sa svojim informacijama poslije blamiranja sa Tanom :lol: Pa stvarno kako te nije vise stid, ja se ne bi nikad vise javio na ovoj temi!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DaneKupresanin
Kontakt:

Post Postao/la DaneKupresanin » 21 feb 2014, 21:31

Imamo bar teoretske sanse....vi ni teoretske
Nemate vi ni teorije.
Jedino i
Mate teorije zavjere protiv familije Osim :lol:

Neko igra da bi bio bolji da bi napredovao jedino vasi jadni umovi igraju da bi bili bolji od Zelje. Uh oprostite vi ste najveci klub u BiH (al' po nadmorskoj visini). Kako jadno razmisljate.

De vi Celika stignite.[/quote][/quote]

paripe...pogledaj rezultate u Evropi gdje se ne moze desiti da se sa drugim timom pobjedi u Bijeljini pa se onda javi....
Zadnja izmjena: DaneKupresanin, dana/u 21 feb 2014, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 21 feb 2014, 21:31

VanBasten je napisao/la:Haveru, šta tebi bi. Bijaše normalan forumaš... Nekako otkako se s Tanom zavaljalo, pretvorio si se u Aldina - kojeg si ovdje blamiro. U čemu je problem?
Ma nije to. Nego ove dobojlije, visocaci i ovi iz Sanskog Mosta cijim sam ja roditeljima cigle prodavao dosli jos da provociraju. A ova djeca na zeljinoj temi im ne znaju reci.

Evo pogledaj kad sam ja tebi ili nekome ozbiljnijem nesto ovako rekao. Nikad.

Ako vec hoces u ovaj grad da udjes onda postuj grad i njegove gradjane jer nikad neces prodati svoju furku Sarajliji a da te dva puta ne okupa hladnom vodom.

Mislim da me kontas.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 21:34

PL BiH -1 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Haveru, šta tebi bi. Bijaše normalan forumaš... Nekako otkako se s Tanom zavaljalo, pretvorio si se u Aldina - kojeg si ovdje blamiro. U čemu je problem?
Ma nije to. Nego ove dobojlije, visocaci i ovi iz Sanskog Mosta cijim sam ja roditeljima cigle prodavao dosli jos da provociraju. A ova djeca na zeljinoj temi im ne znaju reci.

Ako vec hoces u ovaj grad da udjes onda postuj grad i njegove gradjane jer nikad neces prodati svoju furku Sarajliji a da te dva puta ne okupa hladnom vodom.

Mislim da me kontas.
Ma kontam. I ja sam se tako iznervirao koji put, dok nisam otkrio ovo čarobno dugme "gnjavator". :)
A i ovi koji odgovoraju uglavnom je to ista to fela samo druge boje. Ispamaše obje teme..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 feb 2014, 21:35

Tebe sa tom pricom samo ex Reis Ceric moze skontat,pucas u tom smijeru, nema sta prava FGR prica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 21 feb 2014, 21:40

Shvatio si.
Kad je Aldin spamao ovdje namjerno kritikovao sam ga. Jer je to radio iz dosade. A drugo je kad te opanak provocira.

Sad ja da kazem da Dino razmislja da na ljeto ode jer su pocele price da on i Abdulah kradu a ne kradu jer su pare kod Fedze ova balavurdija ce se nakaciti. A ljudi iz vase uprave kuhaju da Dino krade.

Ima svega. Ali ovdje se sad prcamo na kraju cemo o informacijama jer nemas kome ovdje sta napisati.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 21 feb 2014, 21:45

PL BiH -1 je napisao/la:

Mislim da me kontas.
Nema tebe ko sta da provocira,predstavljas se ko ozbiljan forumas i covjek sa ozbiljnim godinama,a pisanje ti je na nivou nekog klinje od 12 godina,sva ti je prica u fazonu moj babo jaci od tvog.Dolazis svaki drugi dan s nekim novim informacijama,a do sad ni jedna stvar koju si ovdje trvdio nije se ispostavila kao tacna,posle kad te ljudi ismijavaju zbog toga,trazis alibi u tome da neko nije iz Sarajeva i tako te gluposti.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 feb 2014, 21:46

PL BiH -1 je napisao/la:Shvatio si.
Kad je Aldin spamao ovdje namjerno kritikovao sam ga. Jer je to radio iz dosade. A drugo je kad te opanak provocira.

Sad ja da kazem da Dino razmislja da na ljeto ode jer su pocele price da on i Abdulah kradu a ne kradu jer su pare kod Fedze ova balavurdija ce se nakaciti. A ljudi iz vase uprave kuhaju da Dino krade.

Ima svega. Ali ovdje se sad prcamo na kraju cemo o informacijama jer nemas kome ovdje sta napisati.
Jos se PL BIH-1 javlja sa svojim informacijama poslije blamiranja sa Tanom, POSTEDi nas tih informacija :lol:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 feb 2014, 21:50

PL BiH -1 je napisao/la: Sad ja da kazem da Dino razmislja da na ljeto ode jer su pocele price da on i Abdulah kradu a ne kradu jer su pare kod Fedze ova balavurdija ce se nakaciti. A ljudi iz vase uprave kuhaju da Dino krade.
Vidja li ti buraz Dinu? Sta kaze, je li se ufuro kako je Tan dosao? :mrgreen:
#divovi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.